niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Duda powinien zrezygnować z kandydowania

No właśnie Panie ARMAGEDON112: LEPIEJ WYDAWAĆ SIĘ GŁUPIM I MILCZEĆ, NIŻ SIĘ ODEZWAĆ I ROZWIAĆ WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI !!!

Reszta,nawet nie warta jest komentarza... !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Duda powinien zrezygnować z kandydowania

Fakt vito jest chu**** , ale ogolnie to na 8-9 osob uwazam ze te samochody ktore wymieniles są troche małe pewnie nic bagażnika nie zostanie. Moze pomysl nad spirinterem chociaz nie wiem jak z awaryjnoscia albo np master nie drogi napewno jest. A z tych co napisales to traffic

Do Ciebie "moja_opinia" rozwaliłaś mnie tym tekstem
"kobiety zapominaja o takich sprawach jak nie picie na pusty żołądek, nie mieszanie itp... a facet przed impreza nawpieprza się boczku i po sprawie..."
Wy DZIEWCZYNY się macie za jakieś księżniczki, że trzeba wam o tym przypominać.? Facet się nawpieprza boczku... hmm a wiesz dlaczego.? - BO MOŻE MYŚLI.? Teraz to przedobrzyłaś wasze DZIEWCZĘCE mienie. Hahahaha

Anglicy - w sensie liga angielska (podejście, mentalność, profesjonalizm) - czytaj także - najlepsza liga piłkarska na świecie.

rudy błazen z druhem

baltazarku a co ty robisz tutaj ??????

twoje miejsce w Islandii tamte fora obrabiaj chłopku roztropku :):)

Ucieklem przed sledziami....pewny jestes ze jestem w Islandii....a moze tylko poszperalem w necie????
masz zagadke i idz sie z nia przespij....nasz ty wyksztalcony bialostocki platfusie....

rudy błazen z druhem

pozatym jestem łomzyniakiem od urodzenia i nawet zebym byl w Zimbabue to sie tego nie wypre...W przeciwienstwie do ciebie,bo na lomzynskich baletach watpie abys przyznal sie do swego rodowodu....
nie potrzebujesz chyba wytlumaczenia dlaczego?????
Pa skowronku pomysl o zmianie wpisu w akcie urodzenia....
Juz czas....
:)

Do:WIADRO KOKSU

zabawna historia haha

Wolności jak oka strzeż

W łomżyńskim szpitalu trwaja remontowe pracę mające na celu modernizację sor-u.Sor to skrót od szpitalnego oddziału ratunkowego,do tej pory łomżyński sor był sorem tylko z nazwy.Czy po modernizacji to sie zmieni?
Szczerze w to wątpię.3,3 mln zł przekazało ministerstwo na tę remonty.Pieniądze w większości zostaną przeznaczone na budowę lądowiska,prawdopodobnie ok 2mln zł,prawdopodobnie był to wymóg ministerstwa.Innaczej z kasy nici.
Jeśli ktoś widział sor z prawdziwego zdarzenia,to zrozumie że nasz sor to bedzie lipa jakich mało.Czy ladowisko jest aż tak ważne ?Jest wymogiem.Ale zdecydowanie lepszym posunieciem byłaby modernizacja samego serca soru,sale zabiegowe ,chirurgiczne itp.Na sprzęt pójdzie jak to powiedział świetny ekonomista(34mln długu łomżyńskiego szpitala) z-ca dyrektora ok 1mln zł.Chciałbym wiedzieć mianowicie na co zostaną wydane te pieniadze?to jest naprawdę ważne.
Mam nadzieję że ktos skropulatnie sprawdzi każdą złotówkę wydaną na sor łomżyński?
Życzę każdemu aby nie musiał trafiać na sor nawet ten zmodernizowany.

Jak się na szrocie kupuje vito to potem się tak ma, ja jeździłem swoim 4 lata i byłem bardzo zadowolony, tylko żeczy eksploatacyjne i w drogę, nie twierdzę że wito jest takie super ale też nie walcie głupot że takie be, jeździłem też t4 nic do zażucenia, oprucz tego że kierowcy gówniano się wsiada do auta, natomiast trafic w ciągu 3 miesięcy 4 razy naprawiana elektryka, pozatym fajnie się jeździ i mało pali.

Ja nie jestem klientką tego Salonu,ale po takiej reklamie na pewno się tam wybiorę.Gołym okiem widać tu ZAZDROŚĆ ,bo do nie dawna jeszcze był to Salon cieszący się najlepszą opinią w Łomży i takie posty raczej nie powinny nikogo zrazić a wręcz przeciwnie zachęcić!!!

Pozdrawiam wszystkich!

Witam, czy ktoś z szanownych Użytkowników poddawał renowacji buty skórzane? Który szewc dobrze się tym zajmuje, kogo możecie polecić? Chodzi o odbarwienia, popękanie skóry itp. Z góry dzięki za pomoc.

Wystarczy wymienic spirale, która jest szkodzona.

buehehhee buehehhe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org