Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jest gopodarz tego miasta.??? |
Stadion powinien być zamknięty dla kibiców, niech sobie teraz wielce szanowny zarząd przemyśli ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jest gopodarz tego miasta.??? |
MarCo: nie chodzisz na mecze to moze sie nie wypowiadaj na temat, ktory Ciebie nie dotyczy. Oprocz tych "podchmielonych i chamskich wyrostków" chodz cale mnostwo osob, ktore ogladaja mecz. Znow chcemy dzialac na zasadzie: za mniejszosc cierpi wiekszosc? Gratuluje "madrosci".
|
|
raver... to dowcip?? pytam bo nie wiem czy mam się śmiać do łez czy płakać nad głupotą właściciela, w tym wypadku oba wyjscia są chyba prawidłowe. A swoją drogą, ciekawe jak w takiej sytuacji zachowalibyśmy sie my? Szok, panika, strach, adrenalina, człowiek działa instyktownie... i bez zastanowienia oddaje swoje oszczędności... Życzę Wam, aby Wasze karty były zawsze w Waszych rękach... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mad_Blunted_Jazz. Bardzo dziękuję za informację, były bardzo przydatne, dużo z tego dowiedziałem się. Myślę że taka firma która zatrudnia 4-ech pracowników i do tego tylko w sezonie, nie ma raczej szans na uzyskanie dotacji, chociaż trzeba by było trochę unowocześnić zakład i polepszyć warunki pracy. Pozdrowienia. bigi2004
|
|
No cóż!!!!!! "Dzień Świara" - Marto !!!! Nic dodać nić ująć. A najgorsze jest to, że jest Was więcej!!!!! pozdrawiam i życze miłego weekendu wszystkim!!! ps Maciek tak trzymać SujKa " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a swistak siedzi i nic nie robi bo mu sreberka ukradli:P powaznie ludzie powaznie
|
|
Jak to ma byc prawda to wszystkiego możemy spodziewać się po wujku Bin Ladenie :D Zbych
|
|
Olsztyn sie nadaje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |