Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarządzanie przez strach i konflikt w Jedwabnem |
Hmm może się wybiorę a macie jakieś szczegóły ?? Jakieś ogłoszenia ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarządzanie przez strach i konflikt w Jedwabnem |
tatę też uwiódł?? buahahah
|
|
Wejdź: Ustawienia --> Ogólne --> Personalizacja --> Tryb gotowości. Funkcję "Aktywny tryb gotowości" przełącz na nie.
|
|
Czytałem dziś książkę Karla Krausa i wśród wielu cytatów jest taki "Po to istnieje kobieta, aby mężczyzna był dzięki niej mądry" ??? Jak to rozumieć ?
|
|
Tak, typu "wypierd**aj" itp. Jednym słowem wg. mnie nie został przywitany w sposób właściwy.
|
|
tel 504 139 307 i umów się . Wierzę , że dr udzieli fachowej pomocy , tak jak i w moim było przypadku. . Życzę zdrowia dla dziecka .
|
|
Donald słyszałem ze masz piekarnie ????????
|
|
www.slub.lomza.pl dzial zespoly muzyczne wejdz posluchaj i poedjmij decyzje...
|
|
Profesor napisz se jakis referat SZLACHCICU i pokaz DLA mamy.Sledz by sie usmial...yyy.. sory kon:D
|
|
Vi... chetnie wykonalbym z toba cala kamasutre i tak bym cie ciol ze iskry by szly a twoja murzynska pupa stala by sie typowo europejska. ogolnie pozdrawiam dozobaczenia wkrotce. buziaczki pa
|
|
nie mowa juz o pradzie bo zawsze mialem okolo 110-120 max a tu nowe rachunki po 188zl przyszly co nikt tu nie zuzyl pradu wiecej a o wiele mniej bo sama zona byla w domu ja wyjezdzam teraz czesto i tylko pare dni w miesiacu jestem w domu paranoja jakas
|
|
Ja codziennie na takie się wspinam może nie 500 m bo takich w Polsce nie ma ale dla mnie to nic szczególnego kwestia to aby się nie patrzeć w dół no i początki są zawsze cięzkie
|
|
TY jesteś ładnym okazem !
|
|
MP3 (ang. MPEG-1/2 Audio Layer-3) - standard (format) zapisu dźwięku poddanego stratnej kompresji
|
|
Gdzie najtaniej wywołam zdjęcia w Łomży?
|
|
"tzw.meski ginekolog"???
|
|
w fotopartnerze na malachowskiego ;)
|
|
daj namiar na ta firme...samochod to skoda octavia IIFL
|
|
W zakładzie fotograficznym :):)
|
|
ale macie problem....
|
|
Dzieki Bogu przeprowadzilem sie baaaaaaaardzo daleko....tragiedia.... Nie zamierzam wracac..... :)))))))))
|
|
Kodak Express na Dmowskiego!
|
|
|
To zależy jakie on ma wymogi
|
|
Temat dotyczący jutrzejszego meczu Leszka. Rywal poznaniaków: http://pl.wikipedia.org/wiki/Manchester_City_F.C. Bardzo trudny przeciwnik, zresztą z drużynami angielskimi Polakom nigdy nie grało się dobrze, niezależnie czy była to czołówka czy średniak ligi angielskiej. Anglicy gryzą trawę i nie odpuszczają do samego końca Tutaj MCFC rozniosło 4:2 Chelsea w Londynie, choć Chelsea grała już w 9-tkę zdążyła zmniejszyć rozmiary przegranej do 2:4. To jest właśnie football angielski, gryzienie trawy do samego końca: http://www.youtube.com/watch?v=IqBHPyjQVaI&feature=related
|
|
kup traffic-a ale longa ujeżdżałem 2 sztuki i tylko 1.9 mało kunia ale nie zajeździsz tak szybko.
|
|
Dokładnie o to chodziło. Transmisja od 21.00 w TV 4.
|
|
Skonczylem kolego z McDonaldem juz dawno jak zobaczylem co sie tam dzieje....to do ciebie 10mph.....Wlasnie widze jak dzialasz na lomzynskim podwórku....oczerniajac wlasne miasto...I wlasnie to mnie wkurza i nie szukam zaczepki tylko swobodnie pisze co mysle o takich panach co sraja we wlasne gniazdo podlizujac sie "tym (w twoim wyobrazeniu )leprzym. A ty ktosiu...mozesz se nazywac mnie malomiasteczkowym prostaczkiem ty inteligiecie palacowy...Zawsze jdziecie i jechaliscie na lomze i tak zostanie. Mam na to wyj...e...zebym sie przejmowal takimi tekstami to juz dawno mialbym siwe jajca i brode...To tyle do was panowie z wyzszych swer.Ja wiesniak musze niestety isc do pracy... Siemata spadajta.... P.S Nawet na wulkanicznej wyspie ludzie sa dla nas lomzyniakow 100% zyczliwsi jak wy sledzie...a wiem co pisze.
|
|
Do Mika26 Mam pytanie, czy już pisałaś odnośnie zdjęcia podzielników i naliczania za CO według starych zasad?
|
|
o ja cie hee
|
|
gdzie są pługi ? znowu zaskoczenie drogowców ? hah
|
|
A teraz do kościoła i się módl żeby nic nie wyszło i żebyś jakiego HIV nie załapał :) stefannowak
|
|
Diss na szperka który uważa się za nietykalnego . Ten Diss ma na celu pokazanie mu że za wysoko się ceni i przy okazji jest odpowiedzią na jego zaczepki w stosunku jego "nietykalności" Dissa napisał i nagrał jeden z reprezentantów 4klatki : Poke. Utwór: http://poke4klatka.wrzuta.pl/audio/1ZsecRuKdcN/poke_-_diss_na_szperka
|
|
dvw jakie znowu pługi.? Popadało troszkę i już Ci pług potrzebny.? Hehe ale bokami będziemy chodzić panowie :)) .
|
|
BENEK JEST ZAJE***TY...
|
|
pizzeria presto sawana i gruby benek są super
|
|
Specjalnie zalozyles konto aby nas o to zapytac? Admin ty darmozjadzie
|
|
Pod ogłoszeniem BODENTU jest mieszkanko 24m ipodaną cenę
|
|
@h0j Nie, konto mam juz od bardzo dawna :)
|
|
skoro byla u ginekologa to ten powinien pokierowac ja gdzie facet ma sie udac, a skoro on cos zlapal to i ona zapewne cos, ma. U moich znajomych gin przepisal leki kolezance i mezowi, no chyba, ze w ich przypadku to cos powazniejszego...
|
|
Kazdy ma inny gust, nie wiem czy to, ze akurat Tobie nie smakowala, jest powodem do zakladania specjalnie oddzielnego tematu, aby o tym poinformowac, zwlaszcza ze bylo ich juz pare i wiekszosc osob sobie chwali. Ja zreszta tez, pomijajac ze mieli jakis chwilowy spadek formy chyba, ale ostatnio jest jak najbardziej ok dla mnie. Jedna z lepszych w Lomzy. No i co jak co, ale ze ciasto niedopieczone, to juz chyba przesada... bo akurat jest to ostatnia rzecz jaka moglbym o ich pizzy powiedziec. stefannowak
|
|
Groby benek na ta chwile u mnie nr 1 wsrod lomzynskich pizzeri
|
|
To gdzie jest taka swietna pizza? Junak
|
|
Piszę jeszcze raz do do tego niby plagiatu który Paciejewo czy jakoś tak mi zarzuciło to są słowa mojego ziomka i ziomków którzy nie muszą sie promować w taki sposób jak wy!Oni mi nie zarzucą plagiatu. Co najwyżej wam może mezo czy inny ktoś zarzucić za ściągnięcie podkaładu. Wasza promocja polega na poparciu lamusów! Więc po co taki rap dla lamusów!? Pytam się po co? Znam sytuację z Łomżńskiej ziemi. Gdybym nie znał nie wypowiadał bym się w tym temacie! Ogarnięte osoby z Łomży wiedzą już kto to Szpero czy Cytrus. I do was koleżcy trafi kolejny diss który usłyszy cała Polska. Dalczego tak jest że lamusy biorą się za coś o czym nie mają pojęcia. Nazywacie ziomka z klasy fajerem (ś...rę) ale tak naprawdę to wy jesteście malutccy tyci tytci którzy zajęli się dissem na was i takie ś----wa jak wy! Uwieżcie mi jesteście spaleni scena hip hopowa i Polski underground śmieje się z was i jadą z takimi jak wy! Więc mam nadzieję że do zobaczenia na koncercie u was w mieście. Jeśli się pojawicie zapraszam abyście zadissowali na mnie! Bedzie ośny koncert w łomży więc mam nadzieję że wy tacy prawdziwi hip hopowcy się pojawicie i oby nie było jak w zielonej górze :) stolica pozdrawia dawne mazowsze. Tak wogólę sytuację znam od oganiętycvh naprawdę OGARNIĘTYCH sztywnych osób. Myślę że w Łomży jest jak najmniej takich pseudoraperów jak pan szp.....o i c....us. Stolica pozdrawia jeszcze raz. UndergroundWarsaw Kulfon i Monika
|
|
na sto procent zamowil taka reklame specjalnie zeby oko przyciagala i utkwila w pamieci konsumenta. Ja widzialem wypozyczalnie napisano przez rz
|
|
wystarczy w google wpisac i po sprawie http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/meski-przeglad_34907.html
|
|
|
No i nie udała się prowokacja. :D
|
|
Końcowy rezultat 3:2, ale Leszki cisnęły przy stanie 2:1, byłem pewien, że wyrównają.
|
|
podaj email to pogadamy
|
|
Fatalna obsługa w tym banku jest już od dawna. Mojej znajomej, która po 45 minutowym staniu w kolejce z wplatą (własnego utargu na własne konto) poskarżyla się dyrektorce, ta odpowiedziała, że powinna się cieszyć, że w ogóle kasa jest czynna. A teraz już w ogóle nie ma się komu skarżyć bo wspomniana dyrektorka od trzech czy czterech tygodni jest na zwolnieniu lekarskim. Kiedyś to był jeden z lepszych banków jeśli chodzi o obsługę. Teraz jest to jedynie jeden z droższych.
|
|
no lipa tam sie zrobila po tej zmianie mam juz tam konto ponad 7 lat i kiedys byl to zajebisty bank a teraz sam nie wiem czy nie zmienic ostatnio tez na wyplate gotowki czekalem dokladnie 50min.kolejka byla jak za komuny a kiedys wchodzilem wplacalem wyplacalem w ciagu kilku minut tym bardziej ze duzo place za prowadzenie konta za sezam max 13.90 czy cos takiego a po tej zmianie doliczaja mi 3 zl za karte to 2 zl za cos tam i okolo 20zl teraz mi wychodzi.
|
|
haha no widzisz a w twoim przypadku trzeba :D to jak zerkniesz mu pod ogonek czy mam go zatruć gazami ?
|
|
Ja nie :):):):) Mój orgazm jest zharmonizowany :):):):):)
|
|
Zachowuj się prostaku !!!!!!!
|
|
Witam poszukuje osoby ktora chce zamieszkac w Warszawie od 2 listopada, poniewaz łatwiej jest znaleźć mieszkanie dla dwóch osób niz sam jeden pokój. Osoba najlepiej do 28 lat. Chciałbym znaleźć mieszkanie najlepiej w okolicy ursynowa bądź mokotowa. Wiecej info na priv. Mój mail : wisla.194@vp.pl rudy błazen z druhem
|
|
a chodzi ci konkretnie o ta "pozyczke" z urzedu pracy?
|
|
poprzedniej zimy byłam w Zakopanem, totalna porażka!!! Góry - super, miejsce - bajka, ale co z tego....oni żyją już tylko tym, żeby zarobić na kliencie, traktują przedmiotowo ludzi...bleeee....Teraz planuję jechać w inne góry. Myślę o Sudetach, byliście kiedyś?? znacie gospodarzy do których warto się wybrać??? Mam 3 letnie dziecko, najlepiej byłoby mi raczej wybrać agroturystykę. Zastanawiam się nad górami Kaczawskimi? byliście tam?? Tu chyba jest fajnie: http://www.slonecznesudety.pl/gospodarstwo-agroturystyczne-u-groszkow-sedziszowa-pokoje-sudety.htm , plac zabaw mają dla dziecka hihi :D Albo góry Sowie...., bo znalazłam tanią ofertę http://www.slonecznesudety.pl/agroturystyka-gory-sowie-noclegi-sudety-michalkowa.htm które lepsze są góry??? nie chodzi mi o fakty, tylko o wasze wspomnienia. Byliście w tych górach???
|
|
Się kebaby nie dawno skończyły to zaczynają dostawcy internetu :(:(:(:(
|
|
a
|