Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z dalszą budową bulwarów |
tak się zastanawiam kim jest ten debil szczebiotka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z dalszą budową bulwarów |
dziewczyna poszla w swiat
|
|
sie zastanawiam jakim prawem perspektywa gra na stadionie ŁKS - u ,czy nikt nie pamięta jak odmówiła wypożyczenia stadionu jak ŁKS - owi był potrzebny ich "stadion" !!!!!!!! Panowie z MOSIR raczej godności nie mają !!!!
|
|
poszukam wam zdjecia , powinnam miec
|
|
Profesor... Tak czy siak i tak maż rację ;P KRÓTKA informacja do A-Z : Jeśli coś Ci się nie podoba to WYPAD... Jeśli chodzi o książki to czytam i chu* Cię to obchodzi analfabeto co ja robię poza tym :) Mogę i mieć 10 lat, a Tobie chu* do tego :) Nie jesteś moim ojcem więc spier***aj :) Możesz wychowywać własne dzieci, które spłodziłeś gwałcąc świeżo poznane niewinne niewiasty :) To, na kim się wzoruję, nie powinno być Twoją sprawą :] W ogóle nie rozumiem poco taka niszowa osoba jak Ty wypowiada swoje małostkowe zdanie na forum... Owszem, każdy ma prawo do wypowiedzi, ale w kulturalny sposób. Owszem jeśli ktoś nie ma za grosz kultury, to nie ma czego wymagać poza tym by się nie udzielał na forum :] To sobie kochaj tą Łomżę, nikt Ci nie zabrania :] A to, że nie odróżniasz chłopaka od dziewczyny to już Twój problem... Nie wiesz co to jest TOLERANCJA :) Ja natomiast jeśli nie potrafię odróżnić na pierwszy rzut oka czy to chłopak czy dziewczyna, odwracam głowę w drugą stronę i tyle, bo mi ta osoba jest obojętna... lubi taki styl, to ok. Jej sprawa. A to, że może za to oberwać, stwierdzam po Twoim charakterze pisma, że np. od takich osób jak Ty, no to już Wasz problem... tej osoby i Twój... :] Pytasz ,,Czemu nie może być normalnie?" - odpowiem Ci. Dopóki żyją takie osoby jak Ty - na świecie nigdy nie będzie normalnie :] Bo żeby było normalnie potrzebna jest TOLERANCJA, a przede wszystkim SZACUNEK DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA :] Ale Ty nie posiadasz ani tego ani tego. ,,Co to w ogóle ma być "EMO" ja pierdziu czy już na prawdę nie macie nic do roboty?" - EMO - to muzyka... Ludzie sobie ubzdurali jakieś głupie stereotypy, że EMO to to... EMO to tamto... Osobiście to tak do końca nie powiem Ci czym jest EMO, bo się w to nie wtapiam i jest mi to obojętne. Na Twoim miejscu nie odpisywałabym na coś, czego ZUPEŁNIE nie rozumiem... w przeciwieństwie do Ciebie :) Hm... za naukę to radziłabym się brać Tobie... Bardzo Ci się przyda poszerzenie wiedzy o subkulturach i przede wszystkim o świecie i relacjami między ludzkimi. Pojęcia takie jak: tolerancja, szacunek itp. też nie są Ci znane... więc powodzenia i miłych 'lektur' :) Wyselekcjonować ludzi można ale tylko zaczynając od Ciebie :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że nawet nie ośmielisz się odpisać, bo to by znaczyło, że zgadzasz się w 100% ze mną, ale nie chcesz tego potwierdzić na forum... :) Więc czekam na Twoją pustą i żałosną wypowiedź :) Lub też znajdź tą odrobinę honoru, którego też nie masz, i nie wysilaj się by mi odpisać :)
|
|
a mi sie snily szczurze gowna bleee...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |