wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szykujmy się do wojny

Pakoss Nowogrodzka 58
Niedawno tam kupowałem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szykujmy się do wojny

chłam

Ludzie weźcie się przestańcie kłócić! Forum powstało po to, żeby sobie pomagać, a nie po to, żeby prowadzić bezsensowne, do niczego nie prowadzące dyskusje.
Kafar211 odnoszę wrażenie, że jesteś wściekły na NOFXa za to, że to on wpadł na pomysł sprzedaży gotowych opracowań do testów, a nie Ty. Czego się czepiasz? Każdy zarabia w inny sposób i każdy ma do tego prawo. Ty również możesz robić to samo. O co ta afera?! Ja wiem, że każdy chciałby zdobyć gotowca za darmo, ale tak się niestety dzisiaj nie da. Więc pozostaje jedynie samemu wpaść na pomysł zarobku. Jak masz coś do niego, to masz podany numer, więc dzwoń i powiedz co Ci leży na sercu, a nie spamuj forum! Ale każdy jest kozak w internecie, a jakby miało dojść do konfrontacji twarzą w twarz, to byś już w gacie narobił, taka prawda niestety.
To czy NOFX ma prawo do rozpowszechniania odpowiedzi, czy nie, to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i Tobie nic do tego. Tylko że zauważ, że nielegalne rozpowszechnianie tego typu rzeczy jest karane, więc gdyby nie miał pozwolenia, to by tego nie robił. Może Ci się wydaje, że w internecie można wszystko bez żadnych konsekwencji?! Otóż nie! W internecie wbrew temu co się niektórym wydaje wcale nie jest się anonimowym. Policja może do Ciebie dojść po ID Twojego komputera, po Twoim adresie mailowym...
Także jeżeli chcesz zaczynać i się sądzić, to licz się z przegraną. Bo przegrasz, to pewne. Wiesz, ja tu nie bronię NOFXa, bo nie mam potrzeby go bronić, ale też go nie krytykuję za to co robi.

Co do imienia i nazwiska NOFXa- Jarosław Sokołowski- nie wiem czy to tylko zbieżność imienia i nazwiska, czy to ta sama osoba, o której kilka lat temu mówiono w telewizji. W każdym razie warto się trochę zainteresować.
Panie Jarosławie dobrze myślę?
Pozdrawiam.

metoda zastraszania takie rzeczy na mnie nie działają bo wiem że to nofx je wypisuje pod innymi nickami lub jego znajomi

P......dolone oszołomy żyjące tanią sensacyjką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda że was gdzieś nie roz........liło , ale wszystko jeszcze przed wami dziady j...ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ja nie dla siebie..

Dzięki! Zadzwoniłam do Pakoss i rzeczywiście mają! :)

takie sa skutki jak sie uczyc nie chcialo :] do burdelu!!!!!!!!!!!!!!!

czy jakas potancowka szykuje sie?

A poza tym skoro Twoja kuzynka jest sędzią, a NOFX to ta osoba o której myślę, to na pewno go zna.

gej party!!!

to dla ciebie Angeliko Konopka na forum jako "konopandziaa"

proponuje Pania Podolak.wspaniala kobieta ma psychologiczne podejscie do dzieci ktore juz po pierwszej wizycie z checia do niej chodza.moj synek mial 3 latka jak zaczelam do niej chodzic do dzis dzien chodzimy do Pani Podolak i on bardzo chetnie chodzi .po kazdej wizycie dziecko dostaje jakis upominek zabawki dziecko samo sobie wybiera REWELACJA kobieta naprawde ma podejscie do dzieciakow.

Niech mi ktos podpowie co mam zrobic.Mieszkam w bloku ŁSM Mam 45 m2 i ponad 700zl doplacic do co!Musze zlozyc w tym miesiacu o dodatek mieszkaniowy,jednak jesli nie ureguluje tej kwoty to mi wpisza w papiery ,ze jestem zadluzona.Poczta pantoflowa dowiedzialam sie ,zeby nie placic bo lokatorzy maja wynajac prawnika i bedziemy skladc pozew przeciw spoldzielni.Minal juz tydzien i wszystko ucicho.Ponoc jak zaplace to juz nie odzyskam tych pieniedzy jesli dojdzie do sprawy i wygranej,jesli zas nie zaplace nie dostane dodatku mieszkaniowego.PORADZCIE co mam zrobic.

Tak zbaczając z tematu to w młodości bardzo lubiłem "pykać" folią bąbelkową i pewnie znajdzie się tu jeszcze paru zwolenników tej zabawy :)

Tyle Ci wchodzi czy tyle ci Brakuje ?? Mam na to świetne rozwiązanie a dla wtajemniczonych sprostowanie a ty Szymonku zjesz moją kupę ? którą własnie przygotowałam specjalnie dla ciebie z dedykacją.SMACZNEGO

Widzę ,że kupa ładniejsza od jej właścicielki.

no gust to ty masz chłopie to ciekawe jaki masz typ kobiety jakoby wogole jakiś posiadasz

Do Angeliki Konopka na forum jako "konopandziaa"

JAK BĘDZIE ZA MDŁE TO SOBIE DOSŁÓDŹ.
SMACZNEGO.

codziennie piję mojego męża i nie muszę nic dosładzać a co twoja Puszysta żona na to nie dosładza ?? żeby lepiej smakowało facet musi jeść ananasy

A dla was zapewne zbyt duży wydatek jesli chodzi o puszkę ananasów wogóle to nie wiem czy jadłeś kiedykolwiek taki owoc zwany ananasem taki rarytas teściowa od święta ciasto zrobi i to tez raz do roku

"wróciłem przed chwilką z długiego spaceru po mieście i mam pytanie gdzie są ludzie , pogoda piękna a w mieście pusto ani młodych ani starszych....pustynia łomżyńska "

tylko zapomniał dodać że to jego żona go prowadziła na wózku bo jest tak obleśnie otyły że jak wychodzi z rodzinka na spacer to do spodni zamiast paska zakłada SZELKI

http://www.dobreprogramy.pl/Aktywny-forumowicz-to-osoba-publiczna,Aktualnosc,20310.html

Ten beef uważam za zakończony - sami oceńcie kto go wygrał

co ty powiesz ?

Uważaj , uważaj bo wkleję tu na forum twoje zdjęcie.
A to dla ciebie.

UWAŻAJ , UWAŻAJ DZIEWCZYNĄ BO POKAŻĘ WSZYSTKIM TWOJE ZDJĘCIE.

Jam jest Ojciec Dyrektor twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli:

1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
5. Nie zagłuszaj.
6. Nie cudzosłysz.
7. Nie przestrajaj.
8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.

Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.

szymonek

Trzeba było nie wdawać się w pyskówkę !!!!!!!!!!!!

Wyjdź z honorem anie jako gnojek !!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewiąte to: nie pożądaj żony bliźniego swego nadaremno.

p.s. na paplaka nie zwracajcie uwagi - on jest chory umysłowo.

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

Jakaś dopłata nie pamiętam, żona wie dokładnie. Ale niech będzie i duża dopłata, ale niech te kaloryfery grzeją jak się odkręci. A nie całą zimne ledwo to ciepłe 18-19 stopni w domu i dopłata!

w schronisku dla pol-glowkow

o ciazy dowiedzialam sie w 4 tyg i tak widac juz pecherzyk i zarodek, a w 6/7 widac juz bijace serduszko.

dynda mi się to kalafiorem a głupia jesteś jak wiadro gwoździ.

Kafar nie zaśmiecaj tego tematu jak chcesz swoje żale wylewać to zadzwoń sobie do nofxa dajcie sobie po ryju a nie piszecie głupoty... to temat o rekrutacji a nie piaskownica...

szukam kolezanki z dziecinstwa , dziekuje za pomoc w jej odnalezieniu,
pamietam, ze na imie miala dziunia, tylko tyle

dziunia byla bardzo tajemnicza, nie mozna bylo do niej podejsc i porozmawiac tak po prostu, wygladla na bardzo dystyngowana, zdaje mi sie ,ze grala na jakims instrumencie w szkole muzycznej,

co mnie w niej zachwycilo to ta bezinteresownosc
hihi

nigdy sie nie spieszyla, i zawsze byla na czas, nie wiem jak ona to robila,
moze budzik miala w glowie?

giń popierdoleńcu

oh, moglabym tak opowiadac i opowiadac o naszych szalenstwach nad rzeka narwia ,
to bylo na przedwiosniu, wszystko szarzalo, niby sniegi topnialy, ale jeszcze byla zima, i ta nagie drzewa , ponure i zastygle
oh wspomnienia

jezeli jej nie znasz to nie nie wypowiadaj sie i daj mi dokonczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych jutro na mecz. Miejscowa Perspektywa Łomża zagra w ramach Okręgowego Pucharu Polski z Olimpią Zambrów.

Mecz zaczyna się o godzinie 15.00 na Stadionie Miejskim w Łomży i z informacji uzyskanych od TRENERA H. Łady wstęp na mecz jest DARMOWY !!!!!!!

Więc jeszcze raz serdecznie zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!

wiec....dziunia, pochodzila chyba z wieloletniej rodziny, nie wiem nigdy mnie do siebie nie zapraszala

skończyć to ja ci radzę ale z sobą po co się męczysz zjebie jeden

Re: konopandziaa
Twój post wskazuje jednoznacznie na chamstwo, złośliwość i podłość . Niekoniecznie człowiek o nadmiernej tuszy musi być :"obleśnie otyły". A może jest po prostu chory? Nie przyszło ci to do pustej głowy? Moim zdaniem to ty jesteś obleśna. Chyba tak ciebie wychowano. Wstyd tobie i twoim rodzicom ! A poza tym- nawet jeżeli znasz szymonka - kto ciebie upoważnił do pisania takich zdań !?

jakis cudak mi przeszakadza opowiesc , ale to nic

wiec...dziunia,
potrafila doskonale sie wyslawiac, bardzo jej tego zazdroscilam
wspaniale wirujace w powietrzu zdania ,

Znam jom, to Karolyna Dziunia Dziuniszewska...ale zapomniałem

Ulala bym z Tobą powspominał, ale właśnie się dowiedziałem że za 3,5h muszę jechać daleko daleko po zrzut, to idę się trochę przekimać. Nie poddawaj się chłopaku, fajna z Ciebie dziewczyna hehehe aaaaauuuuuuuuuuu

nie podejrzewalam ja o tyle wrazliwosci, listek drzacy na wietrze
naprawde,
ale potrafila zakladac na siebie maske , takiej niedostepnej zolzy

tele sie we mnie zebralo wspomnien, nia wiem czy ja kiedys spotkam,
nie wiem, moze jest wspaniala zona: oddana, uczciwa, zawsze na dyspozycje wszelakie meza, pokorna jak ciele

a moze ma juz kupe dzieci?

aż się chyba przejdę...

Za tonę nakrętek skupy płacą podobno ok. 500zł, więc na pewno ktoś zbiera :)

http://finanse.wp.pl/kat,7026,title,Plastik-na-wage-zlota-Na-zakretkach-da-sie-zarobic,wid,12755230,wiadomosc.html?ticaid=1b15c

Kasia

Szpenio też mnie to wkurza jednak należy pamiętać, że stadion nie jest ŁKSu. Dla nas tak ale formalnie nie.

Kasia

dziunia w akcji
dziunia w akcji
dziunia w akcji
dziunia w akcji
dziunia w akcji
dziunia w akcji

taka na wszystkie uslugi i zaspokojenia

Proszę podajcie w tym temacie z iloma kreskami powyżej zera zaczynacie sezon grzewczy.

U mnie
duży pokój +1
Jeden pokój 0
Drugi pokój +1
Kuchnia +1

Grzejniki jeszcze nie odkręcane. Chcę porównać czy zaczynamy sezon na równym poziomie.

na legionów masz sklepik wszystko co śmieszne i zabawne

myslisz, ze tam to bedzie?

mysle ze nie

Dorotko, idź do spółdzielni to ci rozłożą na raty. Bajdurzenie o zaskarżaniu włóż między bajki. No bo niby czego? Podzielniki nie są żadnymi licznikami tylko cześcią legalnego i opatentowanego systemu podziału kosztów ogrzewania budynku między poszczególne mieszkania. Nie znalazłam w internecie zadnego wyroku w sprawie nielegalności tego systemu. Chociaż jest niedoskonały to jednak ogranicza koszty ogrzewania. Jestem akurat po rozmowie z ludźmi, którzy się na tym znają i sednie się ubawili czytając niektóre posty. Łącznie z tymi o "zamawianiu ciepła". Totalna bzdura. Więc idź do spółdzielni to ci może poradzą. Tu porady sensownej nie znajdziesz.

Nie wiem co o tym myslec xdd

Te podzielniki ciepła to lipa.Wszystko jest brane z sufitu.

A moze ktoś wie gdzie przyjmuje dr. Krzywda? Bardzo dziekuje za konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Na Zjezdzie w tym Centrum rehabilitacji Caritas,musisz wczesniej sie umowic mozliwe ze bedziesz troche czekal ale jak wszedzie za darmo
Pozdrawiam

Jedną sprawą jest "legalność i patent na rozwiązanie", a drugą homologacja głównego urzędu miar.

http://www.gum.gov.pl/pl/site/zapowiedz3/

Urządzenie to jest jedynie częścią systemu rozliczania kosztów i ma za zadanie być "kluczem podziałowym" kosztów pośrednich ogrzewania.

Problem moi drodzy jest w tym że podpisaliście 'dobrowolnie' regulamin spółdzielni. Prawo spółdzielcze to jest kosmos i pełna dowolność. Jeśli tam będzie stało, że za czynsz to musicie zapłacić w dniu gdy żona prezesa będzie miała okres, to niestety ale będzie Was to obowiązywało :P

sam sobie jedz niedogotowanego kurczaka

Media Expert zaprasza na turniej gier konsolowych FIFA`11 dnia 23.10.2010r. Zapisy w sklepie przy Al. Legionów 114. Wstęp wolny. Atrakcyjne nagrody czekają!

telefon: 864737166
ogłoszenie dodane 2010-10-19

Do A-Z:
Odpiszę Ci cytując Twoje wypowiedzi, by było wszystko jasne :] Więc...

,,Uczysz kultury prostaka wplatając w swoją wypowiedź stek wulgaryzmów?"
-Jasne, że tak. Staram się dostosować w kulturalny sposób swoją wypowiedź do Twojego niszowego zachowania i niszowej osoby. Ale robię to w sposób KULTURALNY :] Widzę, że Cię to dotknęło i to bardzo, skoro mi odpisałeś ;] Nie sztuką jest zjechać kogoś z góry do dołu jadąc po nim bezpośrednimi wulgaryzmami... Ale sztuką jest zjechać kogoś w kulturalny sposób i ja tak właśnie robię :] To, że Ty nie masz kultury nie znaczy, że ja jej nie mam :]

,,To Ty się nie ośmieszaj bo ta cała wasza "subkultura" jest śmieszna."
-I tu pozwolę sobie zacytować jeszcze raz słowo ,,WASZA"... Nigdzie, PODKREŚLAM: NIGDZIE nie napisałam, że to jest także moja subkultura, więc sobie wypraszam takie bezpodstawne i bezmyślne ocenianie ze strony takiej niszowej osoby jak TY. Zwłaszcza Ty.

,,Ośmielę się odpisać ponieważ te Twoje zaczepki słowne o honorze itd nie robią na mnie wrażenia."
-Cieszę się z tego niezmiernie... To nie są ,,zaczepki" - jak to napisałeś, ale szczera prawda, którą należy zaakceptować, a nie wmawiać sobie fałszywe informacje tylko po to, by czuć się lepiej :]

,,W 100% się z Tobą zgadzam. Nie jestem tolerancyjnym człowiekiem i dobrze mi z tym "Tolerancja przyzwoleniem na zło". "
-Dobrze, że chociaż w tym jest jakaś pseudo prawidłowość :] Skoro Ci z tym aż tak dobrze, to... Powodzenia na przyszłość... :]

,,Patrząc na Twój styl pisania wnioskuję iż jesteś dzieckiem, które myśli że na świecie będzie ład, porządek, tolerancja i wszyscy będą latać z kwiatuszkami. Otóż nie. Bo niestety życie to walka i tak będzie zawsze. Przetrwa silniejszy. A silniejszym na pewno nie można nazwać zniewieściałego kolesia, którego łamie wiatr."
-Hmmm. Wnioskujesz iż jestem dzieckiem? Otóż tak... I wcale się tego nie wstydzę :] Dla rodziców ZAWSZE będę dzieckiem, nawet jak i będę miała 40 lat :] Co do dalszej części... Nie myślę tak :] Nie urodziłam się wczoraj :] Nie wiesz ile mam lat i nie wiesz z kim rozmawiasz... Nazywając mnie ,,dzieckiem" może okazać się to iż jestem starsza od Ciebie :] Ale mniejsza o to. Reasumując: WIEM JAKIE JEST ŻYCIE, A TY NIE BĘDZIESZ MNIE TEGO UCZYŁ BO NIE JESTEŚ DLA NIKOGO PRZYKŁADEM DO NAŚLADOWANIA :]

,,PS. Coś słabo te książki czytasz. Cytuję "... i tak maŻ rację..." Hahahaha.
Szkoda, że się nie widzimy bo prostak wyśmiał by Cię prosto w twarz ;]"
-Moja wypowiedź ze słowem ,,maŻ" NIE BYŁA DO CIEBIE :] Błąd zrobiony celowo, nie musisz wierzyć :] Poza tym... Nie ma ludzi nieomylnych i zapewniam Cię, że gdyby nie te podkreślenia, które są na tym forum pod źle napisanym wyrazem zrobiłbyś zapewne więcej błędów nieumyślnie niż ja :]
Poza tym: ZWRACAJĄC UWAGĘ DRUGIEJ OSOBIE, NAJPIERW ZWRÓĆ SOBIE, CZY JESTEŚ AŻ TAKIM NIEOMYLNYM CZŁOWIEKIEM :] Śmiem twierdzić, że nie :] Zresztą... nie obchodzi mnie to... to jest Twoja sprawa :] Ja jestem obojętnym człowiekiem - jeśli chodzi o Twoją osobę i Twoje puste zdania, które nie mają żadnego przesłania dla drugiego człowieka, poza tym: JAK ZROBIĆ Z SIEBIE 'GORSZEGO' (używam łagodnego słowa) CZŁOWIEKA, NIŻ JESTEM :] Ja na Twoim miejscu powyrzynałabym wszystkich wokoło, bo by mi nic nie pasowało na świecie :]]]]

Nie wysilaj się by odpisać, bo dla mnie to przyjemność odpisywać na Twoje puste wypowiedzi :) Ale jak i za razem strata mojego cennego czasu ;/ Więc... nie poniżaj się bardziej niż to zrobiłeś wyżej... ZERO.

Dla mnie to cale IMO powinno sie wyjebac w pizdu stad.

Ech te wulgaryzmy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org