Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńscy lekarze |
W meczu o mistrzostwo III ligi pomiędzy ŁKS BROWAR ŁOMŻA A OKS OLSZTYN z wynikiem 1:1 na stadionie zapanował prawdziwy burdel czego wynikiem mamy zdemolowany stadion. Co sądzicie na ten temat. BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńscy lekarze |
Martuniu, gdzie Ty widzisz u nas pieniactwo. Tobie nie można przetłumaczyć że jesteć w błędzie. Czy ktoś z nas ubliżył Tobie, czy odnosił się do Ciebie w sposób niegrzeczny, jak Ty to czynisz względem nas, do tego obrzucasz nas niewybrednymi epitetami. Jesteś niegrzecznym uparciuchem Kochaniutka. Do zobaczenia w następnym temacie. Pozdrowienia.
|
|
Wreszcie Policja powinna wystapić o zamknięcie stadionu i problem łobuzerstwa będzie z głowy. Policja nagrywała całą burde i powinny posypać się wnioski do Sądu i wysokie grzywny, aby gnojom odechciało sie rozrabiać.
|
|
W sumie nie byloby zle, gdyby za wybryki "kibicow" Olsztyna - zamknieto olsztynski stadion. Moze to by sklonilo troche do myslenia. (chociac sam w to watpie).
|
|
- dzien dobry, tu centrum weryfikacji platnosci kartami kredytowymi banku .XY.. otrzymalismy informacje ze jest realizowana platnosc w ... (drugi koniec Polski) - prosze o weryfikacje. Klient: nie! jestem zupelnie gdzie indziej [sprawdzil - karty nie ma] rany! karta zostala mi skradziona! - czy zyczy pan sobie zablokowac karte? - tak oczywiscie - prosze o podanie pelnego numeru karty. - przykro mi nie pamietam - bez tego nie mozemy zablokowac karty, a kwota oczekujaca wlasnie na akceptacje jest bardzo wysoka. - to co ja mam teraz zrobic??? - hmmm... wlasciwie nr karty jest niezbedny - musimy otrzymac od pana jakas informacje, ktora jednoznacznie potwierdzi, ze to wlasnie pana karta.... na pewno nie pamieta pan numeru? - nie... - ...hmmmm... a moze chociaz PIN pan pamieta? - tak. - prosze podac - xxxx - dziekuje. piiip....piiip....piiip....piiip...
|
|
Nie wpuszczać hołoty na stadiony! Jeśli władze nie są w stanie tego skutecznie wprowadzić w życie, trzeba zamknąć stadion, drużynę zlikwidować a na boisku zasadzić kartofle. Od pewnego czasu na mecze nie chodzę, bo nie mam ochoty oglądać podchmielonych i chamskich wyrostków żądnych "mocnych wrażeń". Zastanawiam się czasem, czy to na pewno ludzie? ad. markm Twoje twierdzie, że "Olsztyn zaczął, Łomża poniesie karę" jest śmieszne.
|
|
Ale wstyd dla sponsora jaki .... , Butelka Browar Łomża leży zdemolowana na zdjęciach tzn opróżniona http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=7396
|
|
A tak wogóle czy ktoś pokaze mi biednego łomżyńskiego |
Dobrze że ja nie poszłem tylko se na narew z kolegą poszliśmy.A do tych huliganów co tak się zachowują [[HCWD]] To jest przegięcie pały myslałem że takie coś może być na meczu np: Legia-Wisła a nie spotkanie ŁKS-OKS w III lidze to jest psychicznie chore i ciekawe kto zapłaci za szkody ?? i jaka bedzie kara nie ma co !! lepiej nie robić stadionu tylko jakiś zamkniety stadion w centrum dla młodzierzy żeby se mogli grać w piłke albo jakieś inne zawody robić a wszystko pod nadzorem wtedy nie bedzie żadnych pier*** ... PS: Wolałem iść na ryby niż w hołocie siedzieć . .
|
|
Odpowiem Ci |
Slavo, nie tym tonem. Pytam, jakim to prawem zabraniasz mi wypowiadać się na temat tak niezwykle ważny dla miasta? Napisałem wyraźnie, że od pewnego czasu nie chodzę na mecze. Jak np. wyobrażasz sobie pobyt na stadionie z nieletnim synem, gdy zewsząd sypią się „k” i „ch”? Ten temat dotyczy także mnie, chyba że ten stadion jest twój prywatny, drużyna i kibice też. Jeszcze jedno, jeśli większość nie potrafi sobie poradzić ze znikomą mniejszością, to niech… cierpi i nie biadoli na swój los, albo weźmie się do dzieła, by to skutecznie zmienić. Jeśli gospodarz imprezy sportowej nie potrafił zapewnić odpowiednich warunków do jej przebiegu i bezpieczeństwa zgromadzonym, winien ponieść konsekwencje i to niezależnie „kto zaczął”.
|
|
To oczywiste... |
Autor: c3po (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-05-05 09:19 raver... to dowcip?? pytam bo nie wiem czy mam się śmiać do łez czy płakać nad głupotą właściciela wlasciciela czy....banku? Podajemy bankom przy rejestracji tyle danych jak imiona paninskie matek pinkody, telekody hasla telefoniczne, prawie ze rozmiar swojego buta, a oni nie moga zweryfikowac tego w sposob inny niz numer karty ktorej notabene nie mamy bo zostala nam skradziona? teraz zadam pytanie: smiac sie czy plakac? .
|
|
i tak się stanie |
Do Marco. I zaluj, ze nie chodzisz na mecze. Jest trybuna z krzeselkami, gdzie siadasz z dzieciaczkiem i masz spokoj. Dlatego tez popieram Slavo w jego wypowiedzi. .
|
|
Genialny pomysł !!! |
miałem iść na ten mecz, ale przeczuwałem, że będzie niezłe bagno na trybunach. dla mnie takie kibicowanie jest pier*******. zgadzam się z opiniami żeby zamknąć stadion za takie zachowanie pseudokibiców.
|
|
SN4P. Trybuna z krzesełkami to czas przeszły, była do wczoraj.
|
|
To co dzialo się na trybunach nie da się tego opisać. To co sie działo to nie jest dopingowanie własnej druzy to nie nazywa sie kibicowanie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
i co tu jest smiesznego ?? HAHAHAHA " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Mogą niezdążyć pisowski siepaczu :-) |
Jak ŁKS był w Olsztynie to Łomża nie narobila takiego bublu jakiego narobil nam Olsztyn mecz był w porządku, ale kibice OKS-u "NIE". My im nie spaliliśmy zadnego krzesełka a oni nam tak. OKS pokazałze nie umie się zachować. .
|
|
Rozumiem, że jesteś ekspertem od prawa związkowego ? |
W sumie to powinien byc dowcip... Niestety ludzie czesto nabieraja sie na prostrze sztuczki... .
|
|
Przyjmując zasadę odpowiedzialności zbiorowej należałoby zakazać ruchu, niektórzy przecież powodują wypadki. KK stosuje odpowiedzialność indywidualną a więc karać tych kórzy dopuścili się przestępstwa lub wykroczenia. Podczas meczu nie było wyzwisk między kibicami, dlatego tym bardziej potwierdza to, że kilku bałwanów, a zepsuli cały mecz i jeszcze nie wiadomo co dalej. Też chodzę z dzieckiem i zależy mi na bezpieczeństwie. A swoją drogą ładną oprawę przygotowali kibice ŁKSu.
|
|
Nie po to wyjeżdżam, żeby wracać do tego bagna |
3 maja przy pomniku Wagi w parku :D .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale wy jesteście dekle chyba nei wszyscy rozrabiajo ale jeśli OLsztyńscy kibice przybiegli do sektora kibiców Łomży to chyba oczywiste że trzeba łachów klepać pomyśl sonbie jeden z drugim jaki byłby doping bez tych niby chuliganó byłaby gra taka jak w golfa NUDNA a ty=utaj kulturalny doping bez bluzg ale Olsztyn zaczął i zamknąćmordy w yco sięboicie klepać MAMISYNKI
|
|
To może na wszystko żucić podatek liczniki kasy fiskalne i td... ?? np:za uprawienie sexu tez trzeba bedzie płacić Vat albo tachometr miec jak się wali konia ile na liczniku ?? :-)
|
|
Swojego czasu jak byłem na Majorce , bankomaty były ustawione tak , że przyjmowały jako PIN dowolny zestaw cyfr. Przypuszczam , że ustrojono to tak , by pijący na okrągło młodzi Niemcy nawet w pijackim widzie mogli dobrać kasy i balować dalej. Niestety żadnej karty nie znalazłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |