wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejne oszczerstwo wobec Jarosława Kaczynskiego

termin ustala komendant główny i raczej nie zmienia go sobie z godziny na godzine bo tak mu się podoba. Jak każdy widzi ten beef jest po mojej stronie więc nie płacz chłopcze że go przegrałeś bo ja w przeciwieństwie do Ciebie używałem prawdziwych argumentów a Ty jedynie się tylko głupio tłumaczyłeś nie dając ani jednego argumentu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejne oszczerstwo wobec Jarosława Kaczynskiego

Dzięki za informację.

.

damskie w bardach :)

.

Ja otwieram wszystkie termostaty mniej więcej na 2,5 - 3 (poza kuchnią - zakręcone) co daje 20-21 stopni i trzymam tak cały okres grzewczy. Tak jak pisze antonio, wietrzyć trzeba przy zakręconych grzejnikach - krótko i intensywnie. Jak najmniej kręcic termostatmi i dbac o to by nie było nadmiaru wilgoci.

mam wymieniać kolejne twoje niefortunne wpadki które sprawiają że tylko się pogrążasz:

"Autor: NOFX (---.adsl.inetia.pl)
Data: 17-10-10 13:04

Bez komentarza:) A tak pozatym co Cie to wogule obchodzi ? To moje zycie prywatne - co pisze, gdzie pisze itd
Chciałem osobe naprawde udupic,bo to byly POMOWIENIA itd i pytalem sie czy ktos byl w takiej sytuacji i co by na moim miejscu zrobil.

Pozatym sprawa juz jest zakonczona na moja korzysc, choc to kosztowalo sporo nerwow."

Podając się za osobę publiczną (bo za taką się podajesz) każda osoba dobrowolnie zgadza się z tym iż każdy będzie miał dostęp do jego życia prywatnego a tym samym będzie mógł w sposób jawny komentować to co pisze mówi jak się ubiera jaką ma fryzure itd.

Dobre show dał na afterce, chociaż jestem zażenowany niektórymi ludźmi na tym after party... Wydaje mi się, że po dokonaniach niektórych osób w klubie, Blady do Łomży już więcej nie wróci, ba, ja sam bym nie wrócił, jakby ktoś mnie z bara pociągnął i rzucał cenzuralne teksty w moją stronę. Nie mniej jednak, fajnie że poprowadził w tym roku WS, wyszło mu bardzo świetnie

To żurawie leciały.

chyba szymonek ma problemy z ortografią to już aż tak cielsko przeszkadza że palce się nie mieszczą na klawiaturze ciekawe czy na czym innym się mieszczą hahaha

szczebiotka jest głupia i tyle

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org