Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak dlugo jeszcze ? |
SuJKa: Są ludzie i "ludzie", mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego nie chcę tu pisać gdzie to jest;) Co oferujesz za te 40zł oprócz wypożyczenia sprzętu? Naboje CO2? Kulki? Jakieś maski? Na jaki czas pożyczasz ten sprzęt? Czy to jest np. 40zł za godzinę? I najlepiej by było jakbyś odpisał/odpisała mi na mail sura@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak dlugo jeszcze ? |
Myślę, że płeć w painballu nie ma większego znaczenia. Oczywiście z kolegami nie mam nic przeciwko graniu z kobietami. Jeżeli jesteś zainteresowana grą z nami to napisz na podany adres i podaj nr telefou. Przed najbliższą grą skontaktuje się z Tobą. Mamy ciekawe miejsce do gry, takie do 20 osób. Jesteś zarejestrowana na forum PSI? bigi2004
|
|
Skoro wzięło w tym udział "tylko 4 Polaków", to czemu "mieszkańcy Jedwabnego ,uroczyste otwarcie cmentarza uczcili siedząc w domach i zasłaniając okna i do dziś mają ten cały cyrk w d.. poważaniu", a może mieli jednak poczucie winy i się pochowali? (co by jeszcze źle o nich nie świadczyło). Bywałem w Jedwabnem jescze przed tą sprawą i na napomknienie o tych zdarzeniach dziwnie milkli... bo to nie było tylko 4 Polaków.
|
|
Olsztyn zaczął, Łomża poniesie karę.
|
|
no i kfa pokazaliscie, brawo tylko niech teraz nikt nie mowi ze to nie wasza wina brawo, banda dzieci, wstyd, moze jak by wszyscy placili to by tego nie bylo, kamery wam przeszkadzaja, w czym??? juz wszystko jasne , pozdro oby tak dalej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |