wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bulwary - dla kogo jest to miejsce?

przecież to cały czas trwa i widać wyraźnie na niebie , strona północno-zachodnia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bulwary - dla kogo jest to miejsce?

właśnie, co to było?

zgadzam się , tez nie lubię łomżyńskich niedziel , hmmm, możne są na wirującej strefie ??

@ Autor: inspekorka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

Osoba bez wykształcenia i umiejętnosci jaką może mieć 'robotę' ? No podaj przyklad ?

a co wy chcecie od większości pracodawców jak oni tak jak wy w dzisiejszych realiach kryzysu ledwo piszczą.

Witam :) Jak dobrze, że ktoś to jeszcze widział... Jestem sceptyczna wobec doniesień o UFO itp, ale kiedy zobaczyłam to, co było wczoraj na niebie, to lekko mnie zamurowało.

Dla tych, którzy nie widzieli: najpierw ze 4 światełka lecące po niebie obok siebie w kierunku bodajże północno-zachodnim a potem jeszcze sznur kolejnych światełek lecących w tę samą stronę w przeciągu ok 5 minut. W sumie było ich sporo, ale nie liczyłam ile dokładnie. Myślę, że z 15.

UFO? Operacje wojskowe? Ktoś jeszcze to widział?

I JA(!) wiem co to było :D

To był NOL :)

Treść jest ukryta

Dzięki :) I my mamy swój lokalny Niezidentyfikowany Obiekt Latający i czymkolwiek by on nie był, to muszę przyznać że Łomży się trafił wypasiony, bo przecież to cały pakiet, a nie tylko jeden samolocik :D

na meczu ! :)

lomzanin

Czekam na tę jedną chwilę :):):):)

szczebunia :):):):):):)

A ja Ciebie przytulam :)

http://www.youtube.com/watch?v=rwITq-Wvl-M

MR.Y , a chciałbyś może sprzedać gry na PS3?

Zabiorę Cię

http://www.youtube.com/watch?v=hZ3NZMb34_I&feature=related

Nie mam pojecia o rekrutacji hehe :)) Rozmieszasz mnie czlowieczku, sprawdz na date, marzec 2009 rok !!! Wtedy cala rekrutacja tyle trwala . nawet mniej !!!

Teraz oczywiscie, trwa ok pol roku

POMAGAM PRZETRWAĆ CAŁĄ REKRUTACJE
(aktualne testy - z TWO juz 928 pytan z odpowiedziami !!! , multiselect, , SZEŚCIANY, poradniki itd)

testydopolicji@op.pl

gg 6775028

tel 666 194 944

www.policja2009.fora.pl

Pozdrawiam przyszłych policjantów

.

tak, kwestia ceny , co Cie interesuje ?

ja mam kaca 25min temu dopiero wstałem

Ja tez mam KaCa

ja polecam zaklad na senatorskiej

Inna

Witam! Mam pytanie nie wiecie kto w Łomży zajmuje się przygotowaniem stołu wiejskiego?

Ewentualnym wyrokiem ucierpi w tym wypadku portfel jednej ze stron;) ograniczenia lub pozbawienia wolności w tym przypadku nie będzie. A i jeszcze koszty procesowe będą:) Dajcie znać jak to się zakończy;) Jeżeli dojdzie do sprawy ja jestem prawie pewny kto wygra a kto przegra.

Trybu Gotowości nie wyłączysz, to stale działająca "aplikacja" odpowiadająca za obsługę telefonu.

heh wielki mi "klub'' :D żal.pl

Klub chłam, a barman to pedał...

No ja siedzie i pykam i pykam a ostatnio że sporo tego mi się nazbierało to wszystko co miałem wysyłać do ludzi to napykałem z nudów ;D

lomzanin

Było sobie życie :(:(

TEJ ZIEMI PANEM JEST ŁOMŻA ŁKS!!! Po co perspektywie grać na takim stadionie jak śpiewają im małe dziewczynki i na mecze chodzą dziadkowie co nie maja nic innego do roboty na stadion na osiedlu byłoby im bliżej. Na miejskim nie warto murawy niszczyć .

Pani Arturkowa z szacunkiem ale Pani naprawdę jest taka naiwna czy mnie się tylko tak wydaje. Daje Pani sobie wcisnąć każdy kit który rozsiewają podzielnikowcy. Skoro to zaskarżanie to bujda jak to się dzieje, że ludzie sprawy zakładają? Ja też założyłam. A na forum Żabianki wypowiada się często jedem mężczyzna który sądownie udowodnił, że podzielniki to kicha. Anulowali mu długi. Zamawianie ciepła to FAKT. U mnie w mieście nie ma ani jednej spółdzielni czy wspólnoty, która ciapła nie zamawia. Jak ktoś chce się dowiedzieć czy to prawda czy bujda wystarszy pogrzebać w internecie lub wykonać telefon do ciepłowni. Można też zasięgnąć informacji w Urzędzie Regulacji Energetyki choćby na ich stronie internetowej. Ja ciekawa jestem z jakimi to pseudo fachowcami Pani rozmawiała co o zamawianiu ciepła nic nie wiedzą. A teraz co na to mówi URE: " W opinii Urzędu Regulacji Energetyki lokator bloku nie jest zgodnie z prawem energetycznym odbiorcą ciepła, nie spełnia kryteriów odbiorcy, nie może np. zamówić określonej mocy cieplnej, nie dokonuje pomiaru jego zużycia. Odbiorcą może być tylko zarządca nieruchomości np. spółdzielnia mieszkaniowa" Kilka lat temu firma pomierowa we Wrocławiu musiała wypowiedzieć wszystkie umowy, gdyż te okazały się sprzeczne z prawem. Pani Arturkowa a może Pani należy do lobby podzielnikowego bądź spółdzielni skoro tak bardzo zależy Pani na tym, by podzielniki uchronić i na rzeczy wzięte chociażby z prawa energetycznego mówi Pani bujdy? He? Proponuję nie czytać postów Pani Arturkowej, bo jej wypowiedzi na pewno nie pomogą. A Panią i innych serdecznie pozdrawiam.

szczebiotka... prawde powiedziawszy nikogo ta historia nie interesuje ,wiec nie wiem po co wypisujesz takie głupoty,po to by spamu narobic?
pozdrawiam

Oczywiście - na http://www.wspolczesna.pl

Pokażmy śledzikom, że jesteśmy życzliwymi ludźmi.
Przecież już nie nabijamy się z ich zaciągania, z wszechobecnej białorusizacji ich miasta, znaków drogowych ostrzegających o zwierzynie leśnej niedaleko centrum. Kononowicza i "gejowskiego" logo miastabiałegostoku też już nikt nie pamięta...

Głosujmy! ;]

zyczliwi? Wystarczy wejsc w jakikolwiek temat na tym forum i odpowiedz jest juz gotowa. Nie dosc, ze nie jestesmy zyczliwi dla innych to jeszcze dla siebie nawzajem. Chociaz nie ukrywam, ze jak bialostoczanie widza samochod z tablicami Bl....to ni *uja nie ustapia miejsca na drodze

Moja rada jak nie umie się pić to się nie pije i obędzie się bez wymiotów i nie miłych niespodzianek.

A ja myślę że to właśnie już opinia tego miejsca jest wyrobiona i każdy patrzy przez ten pryzmat :D

Pozdr

Może i dobrze ,że nie zdążyłeś ,bo ta pani mogła by Cię pozwać .

Art. 81.
1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej.
W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli
osoba ta otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.
2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
1) osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z pełnieniem
przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych,
społecznych, zawodowych,
2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz,
publiczna impreza.
I atr.23 i atr.24 Kodeksu Cywilnego.

Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Art. 24. § 1. ( Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

zamazałby ten prostacki ryj i z bani

Jednak nie dziś :(

W necie nie ma,trzeba się w sklepie zapisać.Nagrody są,podobno jakieś gadżety,turniej na PS3.

dzięki

Czy ktoś mi może coś powiedzieć o biurze nieruchomości na długiej 6 ???

może ktoś wie ile kosztuje kg tortu?

fotki to wiem gdzie bym robił http://www.photoblog.com/olszewski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org