Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POdpisałeś się POd referendum? |
Ooo :) Noi akurat sprawa byla z powodztwa cywilnego i chlopak zostal ukarany za POMOWIENIA I ZNIEWAZENIE OSOBY PUBLICZNEJ , pozatym okazalo sie ze rowniez rozpowszechnial testy. Chcial niszczyc konkurencje :) Prawo jest prawem :) Nikt w internecie nie jest anonimowy, jak sie komus wydaje, do kazdego mozna dojsc, tylko trzeba duzo nerwow stracic. Ale wyrtwalosc jest sukcesem :) POMAGAM PRZETRWAĆ CAŁĄ REKRUTACJE (aktualne testy - z TWO juz 928 pytan z odpowiedziami !!! , multiselect, , SZEŚCIANY, poradniki itd) testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 www.policja2009.fora.pl Pozdrawiam przyszłych policjantów .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POdpisałeś się POd referendum? |
za granico jest lepiej , wystarczy wykazac sie checia
|
|
tajniak vel andreo vel inspektorka, jestem pracodawcą i co mi zrobisz? hehehe załóż firmę to swoim pracownikom będziesz płacił po 3-4 albo i 5 tysięcy, aby było cię stać... ale ty na założenie firmy się nie nadajesz, a wiesz dlaczego? bo nie umiesz liczyć... jeśli masz problem z utrzymaniem rodziny za 1500 zeta to wyślij jeszcze swoją starą do roboty i będzie 3000 zeta a to już nie tak mało.
|
|
ja zbieram, moj mail j2j1@o2.pl
|
|
wróciłem przed chwilką z długiego spaceru po mieście i mam pytanie gdzie są ludzie , pogoda piękna a w mieście pusto ani młodych ani starszych....pustynia łomżyńska.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |