Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś dla miłośników multikulti i Islamu |
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/region/krakow/656697-mpec-ure-cena-ciepla.html MPEC + URE = cena ciepła Czyli to tak się odbywa. .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś dla miłośników multikulti i Islamu |
gdzie na wylocie na ostrołęke?co tam jest
|
|
Ja tam byłam raz. Zginęła wtedy jakiejś dziewczynie kurtka. Ochrona jak widać rewelacja. To, że kolesie spali na stolikach też nikomu nie przeszkadzało. Byłam, zobaczyłam, więcej nie odwiedzę :)) .
|
|
nikt normalny nie odwiedza takich lokali ;)
|
|
tak wowo masz racje a dokladniej to Suzuki GSX-R 1000
|
|
Kiedys,pilem jakies alko na schodach przybudynku za II LO naprzeciw muszli to chyba wydawalo mi sie jakas bursa i tam sie okazalo mieszkal jakis Kanadyjczyk bo jakos nas spostrzegl i wylazl.
|
|
Witam, wymienie sie na gry do PS3 i PC-ta PS3 Resistance Battlefield 1 i 2 MOH Airborne Call of Duty 3 Transformers the game H.A.W.X Motor Storm Unchared 1 i 2 Burnaut Paradise Red Dead Redemption Dark sector ridge Racer 7 The Godfather Beowulf Gran turismo 5 PC Call of Juarez wiezi krwi COD WaW Medal OF Honor 2010 wszystkie gry oryginalne. szukam BC 2 na PC
|
|
Nic sie nie zmieni...tak jest od lat....zadna emigracja nie pomoze.Ci co mieli wyjechac juz dawno wyjechali bo znalezli perspektywy gdzie indziej.Pozwolenie na prace w niemczech nie pomoze naszej miescinie za huya..... ---
|
|
Wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi na forach by stwierdzić że nie masz pojęcia o rekrutacji do policji, przykładem może tu być chociażby taki post: NOFX PostWysłany: Pon 9:57, 16 Mar 2009 Temat postu: Odpowiedz z cytatem Cała rekrutacja trwa około 2,5 miesiaca. Od rozmowy do testu wiedzy mija około 2 tygodni, zadko tydzien. Ale mozesz się juz powoli przygotowywać. Pozdrawiam serdecznie. Każdy kto zdaje do policji wie że cała rekrutacja trwa 5-6 miesięcy w normalnym trybie (nie wliczając w to opóźnień ze strony policji bo wtedy może się przedłużyć nawet do 12 miesięcy)
|
|
i dobrze ze zakazana, jestem za legalizacją ,(lekalnym posiadaniu malych ilosci i zażywaniu) tylko dla osob wyksztalconych. Bo pozniej chodzą takie chołoty co tylko palić by chcialy i pic piwo na dworzu a szkołe jaką ukończą to gimnazjum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |