Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo, panie redaktorze !!! |
Do V1d3k. Co roku może Pani mieć grzejniki nastawione na 1 i co roku będą różne kwoty dopłaty, bądź zwrotu. To ile wyjdzie nam do zapłaty nie zależy od tego na ile nastawimy grzejnik, ale na ile nastawią swoje sąsiedzi. Ciepło rozlicza się według procentowego udziału lokatora w kwocie. Jeżeli wszystkim wyszłoby na podzielniku 0, a jednemu lokatorowi jakieś tam zużycie to wyjdzie jemu 100%. Czyli zapłaci za cały blok. Lobby podzielnikowe wyjaśnia nam co trzeba zrobić, aby mieć zwroty (przykręcić grzejniki, szczelne okna itp). Ja powiem jedno nic nie możemy zrobić, a te ich gadanie to tani chwyt marketingowy. Do mika26. Nie znam Waszej spółdzielni pod kontem uczciwości i cwaniactwa, ale wiele spółdzielni straszy lokatorów karami po odstawieniu podzielników. Jakby coś próbowali kombinować proszą zażądać, aby na piśmie wyjaśnili na co się powołują, na jakie przepisy. Takie dokumenty mogą być ciekawą lekturą dla sądu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo, panie redaktorze !!! |
Treść jest ukryta
|
|
Agynes dzieki za informacje. Pisz dalej :) z tego co się zdąrzyłam zorientować, mam prawo zrezygnować z podzielników bez zadnych konsekwencji. Zobaczymy co z tego wyniknie.
|
|
|
gienu no to daje ci caluska na dobranoc
|
|
A co takiego na niebie było widać? Możesz opisać duvall?
|
|
Witam. Odsprzedam bilet za 10 zł na Wirującą Strefę na niedzielę [17.10.10] ponieważ mam inne plany ;P PS Bilet normalnie kosztuje 15 zł proszę pisać na e-mail: lub kontaktować się pod ... Pozdrawiam :)
|
|
mongoł czasem nawet tu pisze pod nickiem blondloczek nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://www.ure.gov.pl/portal/pdb/510/3318/Sredniowazone_ceny_ciepla_quotogolemquot_oraz_sredniowazone_stawki_oplat_za_uslu.html Kasia
|
|
ja mam to nagrane na telefonie
|
|
Tym bardziej głosować na łomżyńskich lekarzy i utrzeć nosa śledziom !!! Ja już wysłałem SMS na LR 12 i LS 17 - zasługują , nie tylko jako lekarze ale za to , że pacjentów traktują po ludzku
|
|
pseudo elektrycy po lewej stronie za tmt wiazd jest miedzy petla a fadomem
|
|
Na usg widać pęcherzyk i zarodek. U mnie mój lekarz stwierdził na usg ciążę gdy byłam w 4/5 tyg.
|
|
Łomża to jedno wielkie dno i zero perspektyw a to co się dzieje z pracą i w pracy to skandal!
|
|
Jak nadejdzie następna fala emigracji tym razem do Niemiec to pracodawcy zaczną doceniać pracowników. Na razie trzeba zaciskać zęby i wytrzymać do wiosny.
|
|
cwelu spierdolony przez własnego starego jeżeli masz jakiś problem z miła chęcią porozmawiam z tobą w 4 oczy po twoich bardzo obszernych wypowiedziach sadze ze skończyłeś tylko obowiązkowe osiem klas , i w życiu nie zajrzałeś już do żadnej książki, jeżeli miałbyś więcej niż tylko te osiem klas wiedziałbyś ze mózg piszemy przez ó zamknięte , ps.widać ze masz dziurę w mózgu , a kartofle zapeziale to , to co masz najlepszego w lodówce na dzień dzisiejszy ,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |