Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Panie Prezydencie! |
za 5 kupie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Panie Prezydencie! |
Rufi dobrze mowi, chce tylko ostrzec, a tu milion gromow w moja strone idzie. a robcie co chcecie
|
|
aaaaaaa Kocham Emo chopców ^^ są naprawde słodcy i bardzo przystojni ^^ mmm^^ + styl ubierania^^ mmm^^. PITYSIU_80 - Zacznij lubić (emo) bo sam masz, jak mówisz znajomego emo^^ i jest spoko^^ . Powiem ci że miałam przez 1.5 roku chłopaka emo... zerwałam z nim dla innego... :(( i teraz żałuje bo kocham go wciąż mocniej niż dotychczasowego chłopaka z którym jestem... emo-boy^^ to coś, a nie tylko zwyczajny facet z którym można by się było przejść do kina...:]. Jak zobacze emooo na ulicy chyba krzykne^^. :DDDDDD ! sebi - nurtu? 0.o NURT TO TE PIEPRZONE ŁYSOLE KTÓRYCH W ŁOMŻY AŻ SIĘ ROJI v.v Ale o gustach się nie dyskutuje. :) P@wcio - Tokio Hotel emo? 0o dla wielu tak, ale nie dla mnie v.v, emo mają śliczną grzywkę ^^ . A TH v.v yyy... 0o. GrubyŁKS - ha ha ha... :) dowcipniś z ciebie. v.v Naprawdę świecisz żartownisiu ah..., 0o ale palnołeś jak łysy grzywą o kąt kuli 0o... (Dlaczego łysy jedzie motorem z odpiętym rozporkiem? ;> Bo chce czuć wiatr we włosach) GrubyŁKS widzisz każdy potrafi być dowcipny. v.v :). drzewko_szczęścia - Czytaj dalej :) powodzenia życzę kochana :) 0o. (jeja... co za idiotka 0o). k.kibicŁKS - mówisz poprzewracało w głowach :), a pomyśl od kiedy wy "kibice" ŁKS macie poprzewracane w mózgach, skoro tak bardzo zawzięcie i "wiernie" kibicujecie klubowi, który jest w III lidze v.v (Gratuluje naszym^^, bo aż mi się śmiać z was chce). DO BOJU ŁKS!!! DO BOJU!!! WYGRAMY Z ŻELKĄ PODLASIE!!! 0o... _73_ - Zobaczysz emo to zapytaj ją\go prosto w oczy cwaniaczku v.v (śmiech). Jeffrey Congo - Ani nie jesteś emo, ani nie jesteś punkiem v.v ,a udzielasz się na forum o emo i piszesz kto ci się podoba a kogo uważasz za pajaca...0o, czy to nie pajaco-podobne...0o. FIN - pomyśl, prosze cię zacznij wkońcu myślec... <błaga> 0o. CyberMass - Ty i "FIN" jesteście pewnie "łysi" i macie styl "HipHop" ;> ,zazdrość zrzera was że emo sa poprostu ładni i uczuciowi :) a wy? :) Idioci :), innego słowa w waszym słowniku nie znalazłam :). anta13 - dobre forum kochana, tak trzymać, ale jak sama widzisz nie warto :). Pozdrowionka :). ...
|
|
za dużo palisz
|
|
Ogarnij się.
|