niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Panie Prezydencie!

za 5 kupie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Panie Prezydencie!

Rufi dobrze mowi, chce tylko ostrzec, a tu milion gromow w moja strone idzie. a robcie co chcecie

aaaaaaa Kocham Emo chopców ^^ są naprawde słodcy i bardzo przystojni ^^ mmm^^
+ styl ubierania^^ mmm^^.

PITYSIU_80 - Zacznij lubić (emo) bo sam masz, jak mówisz znajomego emo^^ i jest spoko^^ .
Powiem ci że miałam przez 1.5 roku chłopaka emo... zerwałam z nim dla innego... :((
i teraz żałuje bo kocham go wciąż mocniej niż dotychczasowego chłopaka z którym jestem...
emo-boy^^ to coś, a nie tylko zwyczajny facet z którym można by się było przejść do kina...:].
Jak zobacze emooo na ulicy chyba krzykne^^. :DDDDDD !

sebi - nurtu? 0.o NURT TO TE PIEPRZONE ŁYSOLE KTÓRYCH W ŁOMŻY AŻ SIĘ ROJI v.v
Ale o gustach się nie dyskutuje. :)

P@wcio - Tokio Hotel emo? 0o dla wielu tak, ale nie dla mnie v.v, emo mają śliczną grzywkę ^^ .
A TH v.v yyy... 0o.

GrubyŁKS - ha ha ha... :) dowcipniś z ciebie. v.v Naprawdę świecisz żartownisiu ah..., 0o
ale palnołeś jak łysy grzywą o kąt kuli 0o...
(Dlaczego łysy jedzie motorem z odpiętym rozporkiem? ;> Bo chce czuć wiatr we włosach)
GrubyŁKS widzisz każdy potrafi być dowcipny. v.v :).

drzewko_szczęścia - Czytaj dalej :) powodzenia życzę kochana :) 0o.
(jeja... co za idiotka 0o).

k.kibicŁKS - mówisz poprzewracało w głowach :), a pomyśl od kiedy wy "kibice" ŁKS
macie poprzewracane w mózgach, skoro tak bardzo zawzięcie i "wiernie" kibicujecie klubowi,
który jest w III lidze v.v (Gratuluje naszym^^, bo aż mi się śmiać z was chce).
DO BOJU ŁKS!!! DO BOJU!!! WYGRAMY Z ŻELKĄ PODLASIE!!! 0o...

_73_ - Zobaczysz emo to zapytaj ją\go prosto w oczy cwaniaczku v.v (śmiech).

Jeffrey Congo - Ani nie jesteś emo, ani nie jesteś punkiem v.v ,a udzielasz się na forum o emo
i piszesz kto ci się podoba a kogo uważasz za pajaca...0o, czy to nie pajaco-podobne...0o.

FIN - pomyśl, prosze cię zacznij wkońcu myślec... <błaga> 0o.

CyberMass - Ty i "FIN" jesteście pewnie "łysi" i macie styl "HipHop" ;> ,zazdrość zrzera was
że emo sa poprostu ładni i uczuciowi :) a wy? :) Idioci :), innego słowa w waszym słowniku nie znalazłam :).

anta13 - dobre forum kochana, tak trzymać, ale jak sama widzisz nie warto :). Pozdrowionka :).

...

za dużo palisz

Ogarnij się.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org