niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pokolenie \"umów śmieciowych\" nie chce walczyć za POlskę

moja siostra miała w wakacje..
aaaj,, dosyc powazny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pokolenie \\\"umów śmieciowych\\\" nie chce walczyć za POlskę

moim skromnym zdaniem to nie ruszali ci nic w tym fordzie, bo kupa grzebaniny przy tym, a słaby zarobek. Większe firmy się w to nie bawia, bo szkoda im czasu za takie pieniadze, bo prawda jest, ze dzisiaj najlepiej kasowac za podlaczenie pod komputer-smieszna diagnostyka, maja na tym niezly zarobek, a uwierzcie nie maja o mechanice pojęcia. Znam przyklady, ze ci z wiekszych firm maja takich mechanikow, ktorzy nie potrafia zlozyc silnika po jego uprzednim rozlozeniu i jezdza z pomoca do tych mniej znanych mechanikow..

Pytaj na pismie bo tak to dostaniesz głupia odpowiedz i cene odstraszającą z sufitu

no fakt, takie czasy no, ale na czymś muszą zarabiać..
Tylko mam mały problem, tzn przez własną głupotę wpisałem już chyba 5 razy kod, nie zapoznając się dokładnie z "instrukcją" więc chyba jestem zmuszony, żeby i na mnie pożerowali.. :d

Rybka- gdzie ta klinika się znajduje?
Angella hehe fajnie napisane. W google mało opini. Ale na tym forum normalka. Każdy chce być dowcipniejszym, lepszym. A czy mu to wychodzi? No cóż. Zatrzymajmy opinie dla siebie.

Treść jest ukryta

Spółdzielnia nie może sama ustalać stawki ryczałtowej, bo spółdzielni w kraju mamy dużo i dopiero powychodziłyby przekręty. Jedna ustali cenę metra na 3 zł, a druga na 6 zł. Po to jest URE by to uniemożliwić. Może i URE mógłby wyrażać zgodę na cenę zaproponowaną przez spółdzielnię bądź ją odrzucać, ale przy takiej ilości spółdzielni, wspólnot itp dopiero mieliby roboty. Poza tym dwie różne spółdzielnie mogą korzystać z tej samej ciepłowni. A ciepło to towar i nie może dla każdego kosztować inaczej. Zresztą czasem przy systemie podzielnikowym zdarza się, że spółdzielnia idzie bezczelnie na całego i ryczałt rozliczają "po swojemu" np. ryczałt + 100%. Ludzie w sądach walczą przeciw takim niezgodnym z prawem sposobom.

tak ja widzailem. marsjanie po ciebie leca dzwonili do mnie nie dlugo beda

Komus sie beklo....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

tak a psychicznych podobno odstawiają do choroszczy

jesz zamknijcie słońce bo piepszone świeci i nie daje spac

gieniusiu , dla ciebie ta piosenka,
http://www.youtube.com/watch?v=DpQdY7fDpRo&feature=PlayList&p=CA0A83A662C17612&index=0&playnext=1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org