Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uczniowie Niewiadomskiego? |
hehe doszedłeś do tego co ja zrozumiałem kilka lat temu :) Jeśli na diagnostyce - opierającej sie na sczytaniu błedów hahahahahaahah bedzie usterka to oczywiscie usuną. Gorzej jeśli tzw błędów brak i trzeba szukać... :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uczniowie Niewiadomskiego? |
dokładnie 998,6cm3 :)
|
|
może gdybym serwisował u niego trzy samochody to pewnie by podszedłby do mnie inaczej a tak facet ma klijenta w dupie ...
|
|
młody, ale debil z ciebie
|
|
To po co jest to Forum????Dziewczyna chciała ostrzec potencjalnych klientów tej knajpy a tu jak zwykle byle głomby po podstawówach najwięcej dopowiedzena mają.
|
|
no i ten prywatny gabinet to wyposazony jak za komuny, sam "samolot" przyprawia o dreszcze...
|
|
Ja już to dawno odkryłem. Jak duża pracochłonność to się im nie opłaca. Tak będą zwodzić, że człowiek się w k....wi i sam zrobi. Najprościej podpiąć pod kompa pstryknąć klawiszem i zainkasować kasę.
|
|
Słuchajcie mądrale : jeżeli ktoś o coś pyta na forum to dlatego że nie chce stukać w gogle i jeżeli ktoś nie ma ochoty lub wiedzy wystarczającej żeby odpowiedzieć to niech się nie wtrąca i nie pier....oli o goglach. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Kto widział to zjawisko na niebie??? 0_o jestem w szoku ... CO to mogło być Ktoś kto jest w temacie bedzie wiedział o co chodzi...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |