niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chodź szogunie

nie rozbiorę bez flaszki chyba tego tematu ... padła mi dzisiaj dmuchawa w scorpio - zajechałem do pięciu mechaników i kazdy nie wie co się stało ! - pojechałem na szrot i tam kupiłem drugą kompletną i łomżyńskie elektryki - na krasce, na sosnowej i inni twierdzą że jak ford to nie robią !!
Nie rozumiem ?! A raczej rozumiem bo najlepiej to do Passata TDI podpiąć laptopa i skasować 100 PLN a jak trzeba rączki pobrudzić to każdy zlewa ..i się nie zna ...
sam wymieniłem i naprawiłem i mam ich w dupie !!
Chyba sam otworzę tu warsztat bo elektryka samochodowego tu w Łomży nie ma nie wspominając o mechaniku bo jak byłem u Ołdakowskiego tam za RENO zapłaciłem 300 za wymianę łożyska to po dwóch miesiącach mi padło a facet jak poszedłem do niego z reklamacją uciekał i udawał debila - nie polecam tego warsztatu !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chodź szogunie

moja koleżanka miała pół roku temu... Napisz pod gutek333@op.pl

Składajmy zbiorowy pozew. Jest osoba, która jest tym zainteresowana. Koszt prawnika rozłoży się na wiele, wiele osób. Należy domagać się usunięcia podzielników. Odezwę się po 20.10.2010, ponieważ organizator wyjechał. Ale będzie do mnie dzwonił. W jednym pokoju tylko odkręcał podzielnik minimalnie i ma ok. 200 zł oszczędności, siedział w zimnie.

Proszę śledzić ten wątek. Po 20.10.2010 zorganizujemy się.

Ja składałem reklamację do sp-ni, powinna być odpowiedź i nic nie otrzymałem. A może odpowiedź wrzucili do skrzynki innego lokatora? Moi sąsiedzi z dołu mają oszczędność ok. 500 zł, sąsiedzi mieszkający nad nami oszczędność ok. 600 zł, a my między nimi i mamy do zapłaty ponad 700 zł. Ja nic z tego nie rozumiem. Po zamontowaniu podzielników elektronicznych, wzrosła opłata za CO ponad 200 zł w stosunku do poprzedniego roku.

Proszę śledzić ten wątek.

Po 20.10.2010 wraca osoba zainteresowana złożeniem zbiorowego pozwu i zorganizowaniem się. Ja będę pisał w tym wątku lub dwóch na tym forum (dotyczą tego samego problemu). Nie możemy pozwolić na oszukiwanie się. Myślę, że nikt z nas nie śpi na pieniążkach.

Lubię kebab, hamburgery, i inny niezdrowy syf. I mam wystarczająco energii by nie słuchać słodkiego pierdzenia o wsuwaniu zieleniny. Jeśli komuś nie pasuje że ludzie są mięsożerni to niech zgłosi reklamacje do swojego producenta a od mojej mięsożerności spie.r.. Ku.wa, skąd takie pajacyki wytrzepują rewelacje o obdzieraniu zwierzątek ŻYWCEM ze skóry aby futro było lepszej jakości? Poza tym gdyby ktoś mi za to płacił pensję i ZUS, pewnie sam bym skórował te zwierzątka. Gdybym nie miał innej pracy, oczywiście.. Taki lajf.

tylko niestety samo już posiadanie jest karalne

posiadanie nie jest karalne - używanie jest

Witam. Czy ktoś się orientuję gdzie mogę w niedzielę zdjąć simlocka?? Z góry dzięki za info..

jw

V1, cobry wcale dobre nie są :)

http://forum.gazeta.pl/forum/w,23,28629328,94955211,Czy_jestes_wystarczajaco_bystry_na_policjanta_.html

A co to za samochód scorpio, i czemu czesci do niego na szrtocie są?

ja wolę pieczone kartofle

.

POMAGAM PRZETRWAĆ CAŁĄ REKRUTACJE
(aktualne testy - z TWO juz 928 pytan z odpowiedziami !!! , multiselect, , SZEŚCIANY, poradniki itd)

testydopolicji@op.pl

gg 6775028

tel 666 194 944

www.policja2009.fora.pl

Pozdrawiam przyszłych policjantów

.

hehe my się tak motaliśmy z turbiną, no ci nasi mechanicy...bieda...jeden był szczery tylko na ul Nowogrodzkiej (taki płot z kamienia jadąc od Łomży to po lewej stronie) wprost powiedział że nie zrobi bo się tym nie zajmuje a nie tak jak reszta aby tylko wstawić i kasę brać za jakieś tam części które wcale nie były wymieniane a koniec końcem gość stwierdza że i tak tego nie zrobi....masakra

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org