Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"W wolnym państwie nie można kneblować obywateli\"-W Tuskolandi tak? |
witam ! potrzebuje informacji zeby kupic antyradar zeby wykryl wszytkie suszarki ,laserowe tez , stacjonarne fotoradary itp. oczywiscie w przystepnej cenie , jesli ktos moze mi pomoc to prosze o porady .jest tego duzo i nie wiem co kupic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"W wolnym państwie nie można kneblować obywateli\\\"-W Tuskolandi tak? |
najlepsza instalacja centralnego ogrzewania piec gazowy dwufunkcyjny z zasobnikiem podlaczony z kominkiem z plaszczem wodnym i dodatkowo z pompa ciepla. w lazienkach i na parterze rozprowadzone ogrzewanie podlogowe a na 1 pietrze grzejniki. ogrzewanie podlogowe mozna kontrolowac za pomoca elektrozaworow
|
|
Ja od kilkun lat mam cobrę ,modelu nie pamiętam,ale wiem ,że kosztowała ok 500zł.Omineło już mnie wiele mandatów,mój znajomy jest policjantem w drogówce i też mówi ,że cobry są najlepsze.
|
|
mysle ze kazdy to wie , co do mechanikow sluchaj wiemy dokladnie co jest przyczyna z takim czyms ale nie chce nikomu sie bawic zmawiac i w/g.. za pare zlotych nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czy to działa też na fotoradar?
|
|
szkolatanca jaką pojemność silnika masz?? ;))
|
|
A z jakiego telefonu ?
|
|
Podoba mi się Twój skrót myślowy ;) Pozdrawiam MR
|
|
że niby z czym dziewczyny "dzisiejsze" są złe.? bo co?? bo piją?? wsadzacie wszystko pod jedną choinkę... Jestem dziewczyną i zdarzyło mi się zaliczyć zgona ale nie przesadzajcie... nie wierze, ze wy nie macie czegos na sumieniu. z reszta u kobiet to jest tak ze czasami miewają okresy i wtedy u niektorych raz jest troche gorzej z przyswajaniem alkoholu a raz lepiej. a po dziesiate faceci wczesniej zaczynają i się organizm przyzwyczaja. a po czterdzieste dziewiąte kobiety zapominaja o takich sprawach jak nie picie na pusty żołądek, nie mieszanie itp... a facet przed impreza nawpieprza się boczku i po sprawie... co do unikatu byłam tam i przy mnei ochrona paru typow nie wpusciła ale nie wiem jak to jest ze strony organizatora imprez w tamtym miejscu
|
|
o taaak szczegolnie jak dudnia o godz. 12.00
|
|
do New York to z tego lądowiska nie polecicie ale samolociki czarterowe do 19 osób polecą
|
|
To czekamy na jakiś zbirowy protest :) Pod koniec miesiąca będę w spółdzielni. Spytam o zlikwidowanie podzielników i ile mnie wtedy będzie kosztować to ciepło.
|
|
z nokii mozna w prostu sposob przez internet klikasz na klawiaturze telefonu kod zlozony z #..cos tam cos tam by wyszedl imei pozniej wbijasz w w/w kalkulator na stronie internetowej tak by wygenerował ci kod, ktory rozblokuje telefon. osobiscie uwazam ze zlodzieje zyja na tym rozblokowywaniu telefonow, za nic trzepia kase.. takie czasy..
|
|
anglik mieszka w Łomży :)
|
|
Naomi a to czy przypadkiem nie jestescie powiazani bo mam wrazenie ze nadajesz z UK ".barn.cable.virginmedia.com"?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |