Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakaz noszenia koszulek z liściem |
Dobranoc ... Whatever.........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakaz noszenia koszulek z liściem |
No ja też będe. To powiniewn być nie zapomniany mecz:):)P) i akurat dziś kupuje szalik to b ędzie nwet dobrze,o jeden szalik więcej!!!!
|
|
Autochton, dzięki za informację. Firma która zatrudnia 3-4 pracowników i to w sezonie, to nie ma raczej szans na zdobycie takiej dotacji. Są to dotacje, raczej dla dużych przedsiębiorstw. Czy rozbudowa zaplecza socjalnego, pomieszczenia warsztatowego i magazynowego, zakup nowoczesnych narzędzi jest brana pod uwagę? Pozdrowienia.
|
|
:D rudy błazen z druhem
|
|
Nie "mundurki" tylko komże i kapturki! A koło kościołów będziemy |
Allinka wstała ? .
|
|
sura napisał(a): > Znam znakomite miejsce do paintball`a. W niedalekiej > przyszłości chcę tam ze znajomymi urządzić jakąś grę wg. mniej > więcej historycznego scenariusza. Miejsca nie zdradzę, bo po > pierwsze jest historczyczne, po drugie jest tam względnie > czysto a po trzecie nie chcę, żeby po przeczytaniu mojego posta > jakieś bydło się tam zjawiło i zniszczyło stan aktualny. SuJKa > mam pytanie do Ciebie: ile chcesz za wypożyczenie sprzętu i ile > masz kompletów? > Mam 10 -12 kompletów (butle na Co2). wypożycze za 40 zł sztuke. Jeśli chdzi o to miejsce, które znasz i które chces chronić przed jak to określiłeś "bydłem" - liczy sie dobry szcenariusz!!! a nie wypaśne, nieskarzone ludzką nogą pole. a poza tym ja zawsze sprzątam po sobie!!! a czasem nawet po innych...amatorach kontemplowania przyrody Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |