sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Baaardzo lubię ten rozrośnięty rząd

lipa z ta majówką jest!!! nic sie na muszli nie dzieje w ten pierwszy majowy weekend......

Odpowiedz na tę wiadomość

Mam nadzieję, że za 2-3 lata po delegalizacji tej sekty

Tam gorsza bryndza jak u nas , patrz http://www.moja-ostroleka.pl/

Re: Baaardzo lubię ten rozrośnięty rząd

Podatek za psy nie jest przeznaczony na sprzątanie po nich. To jest obowiązek właścicieli. Dlaczego nie pozwolisz załatwić się pieskowi na dywanie, tylko wyprowadzsz go na trawnik, świadczy to o braku kultury u właściciela. Jesteś chyba oportunistką,, zapinanie pasów w/g Ciebie to przepis nie życiowy, po piesku nie będziesz sprzątać, bo płacisz podatek. Nie Ty ustalasz prawa, ale jesteś od tego że by stosować się do niego. Jak już Tobie kiedyś napisałem , ża za dużo w twoich postach jest zawziętości i złości, a złość piękności szkodzi, więc uważaj żeby nie odbiło się to na Twojej urodzie.

Pozdrowienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org