Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy potrafisz kochać? |
randka w ciemno
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy potrafisz kochać? |
loda
|
|
łączcie się kabelkami
|
|
musisz mieć chody, być nauczycielem, strażakiem miejskim, dawać politykom
|
|
A ja tfuj :):):):):) A oni to sobie mogom nam naskoczyć :):)
|
|
Profek : Było wczoraj nie chlać do umoru :):):)
|
|
Ja jak zdawałem rok temu miałem na 8 i najlepsza pora jak ci dadzą na zdawanie bo musisz zrobić plac a jak wszyscy się ogarną to będzie przed 10 jeszcze se egzaminatorzy przerwę zrobią i jak pojedzie z 2 osoby nawet o już prawie 11-12 i wtedy śmiga w miasto jak umiesz jeździć to pojedziesz nie musisz znać miasta po co ci to ? egzaminator wystarczy że zna i ci pokaże gdzie masz jechać proste ;) ja na pamięć znałem więc nie miałem problemu ale jak się pojedzie do innego miasta oprócz Białego i Wa-wy to jest spoko jak umiesz jeździć i jak masz GPS :D więc idź na 8 i nie stękaj , życzę spalenia sprzęgła :D
|
|
Kiedy się nie spojrzy na jakiś nowy temat i zawsze wypowiada się na nim osoba o pseudonimie Czesio, to przy każdej sytuacji jego wypowiedź jest głupia, bez sensu. Sądzę, że trzeba przytakiwać, będzie miał lepsze samopoczucie.
|
|
oho
|
|
więc najlepsza rada jaką moge wam udzielić to: DBAJCIE O CHIGIENĘ SWOJĄ I SWOICH POCIECH!!! White Power, White Praid!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |