Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemiecki nacjonalizm jest zagrozeniem |
JA TEZ BEDE I MAM ZAMIAR DOBRZE SIE POBAWIC I NIETYLKO. TYLKO ZA POZNO SIE DOWIADUJE BO NIE ZDARZYLEM KUPIC AUTA ALE POJADE PRYWATNYM. POZDRO DLA ORGANIZATOROW I TAK DALEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemiecki nacjonalizm jest zagrozeniem |
|
Brałeś leki dziś rano ? |
no i jeszcze kilka zrobionych przejazdem:) .
|
|
Głupi jesteś, oni tylko jeżdżą i się czepiają nie do tych co trzeba ... W imieniu swoim i wszystkich HWD Policji ...
|
|
Mundur niebieski, orzeł żelany, zabiłeś dziecko - jesteś odważny, jesteś sumny za swoje czyny, cała policja to sk******. Na nic nie ma siły do nas potrafią przyjeżdzać po pare razy dziennie i za każdym ramzem spisywać ze im coś takiego sie nie znudzi. ACAB
|
|
Rowerki? :) ...kwestia dogadania... :) ... i w trasę :)
|
|
"W Jedwabnem odbyła się kaźń zbiorowa, do której przyłożyliśmy rekę..."- oświadczam, że JA nie mam nic wspólnego z rokiem 1941 w Jedwabnem podobnie jak np. ze zrzucaniem napalmu w Wietnamie, Targowicą już na naszym gruncie i zabójstwem Kaina u zarania naszych dziejów... I wiekszośc mieszkanców Jedwabnego też nie miała. ___________________________________________- Zbych
|
|
Nie jest tak żle gdy zadzwonisz zaraz przyjeżdzają .
|
|
Ewcia! Gratuluję! Naprawdę niezłe! Podoba mi się zwłaszcza to z wypasem krowy. Ja niestety nie jestem taka techniczna i zdjęcia robię normalnie, lustrzanką. A zresztą u nas wiosnę to raczej czuć niż widać. pozdrowionka. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Masz na myśli kAczyńskich ? |
hejka Allinko zasiedziałem się z lekka ale już zmykam - kolorowych snów :) .
|
|
Mieszanie Boga z Buszem :-) |
dzinki, ja jeszcze poklikam. do jutra - pa - A. .
|
|
Jak nic lepszego nie znajdziesz, to udaj sie po poludniu na ul. Malachowskiego do Regionalnego Osrodka Kultury, tam sa zajecia Klubu Tanca Towarzyskiego " AKAT". Zapytaj o pana Jacka Baczewskiego lub jeszcze lepiej o pania Magde Baczewska. To instruktorzy. Jak Ci sie uda znalezc wiecej chetnych osob, masz wieksze szanse, ze powstanie nowa grupa. Jesli nie, moze zajecia indywidualne? Pozdrawiam i zycze sukcesow na parkiecie. ( Nie mylic z gieldowym ). Frotka użytkownik usunięty
|
|
janek2: skoro tak, to całkowicie masz rację. goostav: no to dlaczego piszesz po polsku? Nie masz nic wspólnego z błędami i obciachem tego narodu, ale Jan Paweł II to także Twój Papież?
|
|
Dzieeeeeń doooooooooooooooooooooobryyyyyyyyyyyyyyyy! A zresztą zaraz wychodzę. Pa - A. użytkownik usunięty
|
|
ja tez zapewne bede (zgadzam sie z wiekszoscia szkoda ze tak pozno wysła ta informacja) ja niestety do konca nie bede bo wybieram sie na 18-stke do kolegi z bloku ale oczywiscie jak długo bede tylko mogł to zostane !! wiec do zobaczenia jutro !!! pozdrawiam
|
|
Proste że tak to bedzie Cerkwia,Celibat,Kościół,Wojewódzki odział siedziby Bin Ladena w Polsce i wielle... Zbych
|
|
Fajnie. Tylko mam nadzieje że próby sprawnościowe będą w innych miejscach niż w ubiegłym roku :/
|
|
:D u mnie bardziej nostalgicznie.... " był czas.... słońce pokonał cień....." ale tak będzie tylko przez chwilę, bo mam przerwę. I dostałam burę, bo kawy nie zrobiłam koledze tylko sobie:)
|
|
tak, moje pierwsze skojarzenie: "Wszystko cieszy tylko przez chwilę, Nowe zabawki, nowa miłość..." Tak jak fortepian cieszył pana Mateusza. Pozdrowienia.
|
|
Ja tu nic niewidze co dziecko może się nauczyć i co moze mądrego wywnioskowac z tego wierszyka. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Myślę , że dobrym rozwiązaniem jest dreambox na linuxie. Tylko ta cena....
|
|
Ptysiu, to jest firma rodzinna ojciec i syn. Kilka lat temu robiliśmy na Twoim bloku. Codziennie koło Ciebie przejeżdżam rowerem. Pozdrowienia.
|
|
Znam znakomite miejsce do paintball`a. W niedalekiej przyszłości chcę tam ze znajomymi urządzić jakąś grę wg. mniej więcej historycznego scenariusza. Miejsca nie zdradzę, bo po pierwsze jest historczyczne, po drugie jest tam względnie czysto a po trzecie nie chcę, żeby po przeczytaniu mojego posta jakieś bydło się tam zjawiło i zniszczyło stan aktualny. SuJKa mam pytanie do Ciebie: ile chcesz za wypożyczenie sprzętu i ile masz kompletów? użytkownik usunięty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |