wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemiecki nacjonalizm jest zagrozeniem

JA TEZ BEDE I MAM ZAMIAR DOBRZE SIE POBAWIC I NIETYLKO. TYLKO ZA POZNO SIE DOWIADUJE BO NIE ZDARZYLEM KUPIC AUTA ALE POJADE PRYWATNYM. POZDRO DLA ORGANIZATOROW I TAK DALEJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemiecki nacjonalizm jest zagrozeniem

A CO DO SKUTEROW TO NIEOBRASCIE SIE ALE NIEKTORYCH GOWNIARZY TO BYM ZASTRZELIL ALE SA TACY CO UMIEJA SMIGAC I DZIEKOWKA DLA NICH.

Look behind you! A three-headed monkey!

Brałeś leki dziś rano ?

no i jeszcze kilka zrobionych przejazdem:)

.

Głupi jesteś, oni tylko jeżdżą i się czepiają nie do tych co trzeba ... W imieniu swoim i wszystkich HWD Policji ...

Mundur niebieski, orzeł żelany, zabiłeś dziecko - jesteś odważny, jesteś sumny za swoje czyny, cała policja to sk******. Na nic nie ma siły do nas potrafią przyjeżdzać po pare razy dziennie i za każdym ramzem spisywać ze im coś takiego sie nie znudzi.

ACAB

Rowerki? :)
...kwestia dogadania... :) ... i w trasę :)

"W Jedwabnem odbyła się kaźń zbiorowa, do której przyłożyliśmy rekę..."- oświadczam, że JA nie mam nic wspólnego z rokiem 1941 w Jedwabnem podobnie jak np. ze zrzucaniem napalmu w Wietnamie, Targowicą już na naszym gruncie i zabójstwem Kaina u zarania naszych dziejów...
I wiekszośc mieszkanców Jedwabnego też nie miała.
___________________________________________-

Zbych

Nie jest tak żle gdy zadzwonisz zaraz przyjeżdzają .

Ewcia! Gratuluję! Naprawdę niezłe! Podoba mi się zwłaszcza to z wypasem krowy. Ja niestety nie jestem taka techniczna i zdjęcia robię normalnie, lustrzanką. A zresztą u nas wiosnę to raczej czuć niż widać. pozdrowionka.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Masz na myśli kAczyńskich ?

hejka Allinko zasiedziałem się z lekka ale już zmykam - kolorowych snów :)

.

Mieszanie Boga z Buszem :-)

dzinki, ja jeszcze poklikam. do jutra - pa - A.

.

Jak nic lepszego nie znajdziesz, to udaj sie po poludniu na ul. Malachowskiego do Regionalnego Osrodka Kultury, tam sa zajecia Klubu Tanca Towarzyskiego " AKAT". Zapytaj o pana Jacka Baczewskiego lub jeszcze lepiej o pania Magde Baczewska. To instruktorzy. Jak Ci sie uda znalezc wiecej chetnych osob, masz wieksze szanse, ze powstanie nowa grupa. Jesli nie, moze zajecia indywidualne?

Pozdrawiam i zycze sukcesow na parkiecie. ( Nie mylic z gieldowym ).

Frotka

użytkownik usunięty

janek2: skoro tak, to całkowicie masz rację.

goostav: no to dlaczego piszesz po polsku? Nie masz nic wspólnego z błędami i obciachem tego narodu, ale Jan Paweł II to także Twój Papież?

Dzieeeeeń doooooooooooooooooooooobryyyyyyyyyyyyyyyy!
A zresztą zaraz wychodzę. Pa - A.

użytkownik usunięty

ja tez zapewne bede (zgadzam sie z wiekszoscia szkoda ze tak pozno wysła ta informacja)
ja niestety do konca nie bede bo wybieram sie na 18-stke do kolegi z bloku ale oczywiscie jak długo bede tylko mogł to zostane !!
wiec do zobaczenia jutro !!!
pozdrawiam

Proste że tak to bedzie Cerkwia,Celibat,Kościół,Wojewódzki odział siedziby Bin Ladena w Polsce i wielle...

Zbych

Fajnie. Tylko mam nadzieje że próby sprawnościowe będą w innych miejscach niż w ubiegłym roku :/

:D

u mnie bardziej nostalgicznie....
" był czas....
słońce pokonał cień....."
ale tak będzie tylko przez chwilę, bo mam przerwę. I dostałam burę, bo kawy nie zrobiłam koledze tylko sobie:)

tak, moje pierwsze skojarzenie:

"Wszystko cieszy tylko przez chwilę,
Nowe zabawki, nowa miłość..."

Tak jak fortepian cieszył pana Mateusza.

Pozdrowienia.

Ja tu nic niewidze co dziecko może się nauczyć i co moze mądrego wywnioskowac z tego wierszyka.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Myślę , że dobrym rozwiązaniem jest dreambox na linuxie. Tylko ta cena....

Ptysiu, to jest firma rodzinna ojciec i syn. Kilka lat temu robiliśmy na Twoim bloku. Codziennie koło Ciebie przejeżdżam rowerem.

Pozdrowienia.

Znam znakomite miejsce do paintball`a. W niedalekiej przyszłości chcę tam ze znajomymi urządzić jakąś grę wg. mniej więcej historycznego scenariusza. Miejsca nie zdradzę, bo po pierwsze jest historczyczne, po drugie jest tam względnie czysto a po trzecie nie chcę, żeby po przeczytaniu mojego posta jakieś bydło się tam zjawiło i zniszczyło stan aktualny. SuJKa mam pytanie do Ciebie: ile chcesz za wypożyczenie sprzętu i ile masz kompletów?

użytkownik usunięty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org