Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy was w poważaniu |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Czy teraz już wiesz, że |
widze że chyba nikt nie wie co to skuter/ ptysiu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij się
|
|
Re: Mamy was w poważaniu |
"Ciekawa jest ta firma Connex, ktora zamierza kupic PKS-y kupila juz m.in. PKS Tczew, Sanok, Lancut, Mielec, Prudnik, Kolobrzeg, Torun jest tez w Wawie" Co w tym jest ciekawego? To, że większa firma przejmuje mniejsze jest normalne...
|
|
NO to sie ubawilem z Ptysia pytanie, ale dobrze - nabijaj sobie posty bo dlugi weekend tuz tuz i musztarda, ketchup i inne grilowe frykasy juz w lodowce leza :] Romi
|
|
10 zł co tydzień lekka przesada. Miejmy nadzieje że to sie zmieni. .
|
|
nooooooooo polak thx ;)
|
|
ma nadzieje ,że syn Pana Ludańskiego ktory odważył sie walczyć o dobre swego ojaco wytrwa i dobrowadzi sprawe do końca. Mam nadzieje ,że miszkańcy Jedwabne tez się obudzą i zaczną walczyć s swoje dobre imię. Pan Gros widać nie jest tak do końca w porządku ponieważ tak istotny fragment jego ksiązki nie jest jak widać zgodny z prawdą co stawia pod znakiem zapytania całą wartość historyczną tej książki. ten przypadek jest dobitnym przykładem jak środowiska żydowskie są w stanie zorganizować nagonke na ludzi i doprowadzic do ich negatywnej oceny. Pan ambasador Izraela na uroczystościach w Jedwabne mówił ze pada deszcz .Deszcz w jego mniemaniu jak łzy które mają oczyścić to miejsce. To były łzy ale w sprawie głupoty naszych władz i fłlaszu żydów. Ps nie twoierdzę ,że w Jedwabne doszło do morderstwa ale prawda o tym zdarzeniu do tej pory nie jest jasna .
|
|
Widzisz - sprawa o 30 zł... i na dodatek nie mam nawet paragonu za usługę więc formalnie mnie tam nawet nie było... Pogodziłem się z utratą 30 zł za zmianę opon i 4 dojazdami i tym wszystkim... ale jednak faktem pozostaje, że zostałem okradziony i nic nie mogę na to poradzić... Pozdrawiam
|
|
A ja widziałem jak na ul. rządowej protestował przeciw wojnie w Iraku również na golasa.
|
|
kurde no ! chyba go widzialem w Łomzy ! bo rzucily mi sie tablice w oczy...moze były na białym tle?i takie jakies dziwne tzn inne niz nasze :D
|
|
Protestował przeciwko słabym występom ŁKSu
|
|
To akurat jest fragment Żydowskiej Tory.Kochaj bliżniego swego jak siebie samego!!Pozdrawiam!!!!
|
|
kazik napisał(a): > Czyżby znowu Łomża pokazała swoją antysemicką twarz?Mord w > Jedwabnem jest faktem i wielkim wstydem dla > Polaków.Oczyszczanie zabójców za wszelką cenę jest niemoralne. Oto typowa reakcja na próbę dociekania prawdy, a także przyczyn tego faktycznie wstydliwego mordu. Jakiekolwiek pytanie na ten temat to oczywiście antysemityzm. Podam przykład Policjanta z USA który został oskarżony o antysemityzm gdy zastrzelił faceta (jak się okazało pochodzenia żydowskiego), który go zaatakował. A zastanawiałeś się dlaczego? A może już wiesz, że po ataku ZSRR na Polskę mieszkańcy pochodzenia żydowskiego witali ich kwiatami twierdząc że "nasi przyszli". Może wiesz, że to dzięki ich wskazaniom i informacjom wywożeni byli Polacy na tzw. Sybir i do innych obozów (Katyń). Może znasz tego ssamego faceta, którego ja znam, a który otrzymał 50$ za stwierdzenie że "jak palili Żydów to przez kilka dni jeszcze czuć było swąd spalonego ciała" (dodam że urodził się on w 1939 roku). Zbrodnia jest zbrodnią, ale dlaczego nie mogę znać jej szczegółów i okoliczności. Czy prawo do mówienia o tym ma tylko Pan Gross.
|
|
ma ktoś zdjęcia tego golasa?
|
|
i to jest pomysł na flash mob :P tylko kto się odważy ....? :D
|
|
Slm: Niezależnie od wszystkiego to są jeno szczegóły. Czy było czuć ten swąd, czy nie, czy witali, czy nie, sprawa idzie o to, że Polacy zamordowali Żydów. I to jest problem i taka jest prawda. Grossowi może zarzucą jakieś niedomówienia, półprawdy, ale fakt pozostaje faktem. Zgodzę się np. ze Zbychem, który słusznie pisze, że "każdy skrajny sąd jest fałszywy". I tyle - temat na Politykę. Może nazis wytłumaczy, dlaczego zaśmieca 'ogólne'?, bo to juz nie pierwszy przypadek (nie nazisa oczywiście).
|
|
Knee0, Nie chodziło mi o to, żeby u kogoś przesiadywać :), wiem kiedy w porę wyjść, ale o to, że chciałoby się lubić wszystkich i żeby ciebie też lubili, ale to rzecz jasna utopia :(, bo "jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził" jak mówi przysłowie...:). I nie Irenka Santor jeno HAnka Jantar...:) Kefas, ...bo z rodziną i Stalinem najlepiej wychodzi się na zdjęciach...:D Pozdrawiam
|
|
- Kaziu! - Co? - Zakochaj się! Tak tak, Kazmirz, weź Ty się lepiej zakochaj, a nie takie głupoty na forum wygłaszaj...:)))
|
|
adamus napisał(a): > Zgodzę się np. ze Zbychem, który słusznie pisze, że "każdy > skrajny sąd jest fałszywy". > I tyle - temat na Politykę. Może nazis wytłumaczy, dlaczego > zaśmieca 'ogólne'? Dokładnie!! A na pytanie sformułowane w temacie: trudno mówić o profesjonalizmie, gdzie są niedomówienia. Trudno mówic o pogoni za sensacją, gdy poruszana jest pewna prawda historyczna. Gross jakkażdy nacjonalista jest półślepy.
|
|
Naturyści są wśród nas...:)
|
|
Został juz przygotowany znak wskazujacy miejsce ogniska:]
|
|
I znowuż problem tkwi w generalizowaniu :(. Pada oskarżenie, że sprawcami byli Polacy - już wniosek, że Polacy też mordowali... A tymczasem mordu dokonały konkretne osoby i myślę, że narodowość nie ma tu nic do rzeczy. Wszędzie można spotkać wynaturzone, chore postaci, a uogólnianie w rodzaju "bo Polacy to to..., a Niemcy tamto..." prowadzi jedynie do antagonizmów między narodami...:(
|
|
:D
|
|
czcionka taka troche nie taka na tym drogowskazie ;/ odrazu widac ze zabawa w prograamie ;]
|
|
No, "pacjenci".... teraz na was kolej !!! |
Wiadomości podały, że udał się ów zabieg genetyczny. Pewnie wiecie, ale wspominam o tem, bo jeden z komentatorów artykułu wyraził swe zdziwienie, że to niemożliwe jakoby Giertych został sklonowany no i kto za tym stoi? A może to temat na politykę? Jak sądzicie?? .
|
|
To my kibice stanowimy ŁKS jako klub bo napewno nie są nimi piłkarzyki któży za pieniądze pójdą do każdego klubu, są oczywiście wyjątki które można policzyć na palcach jednej ręki. I dlatego na zawsze wierni swemu klubowi.
|
|
Ludzie to nie była wina Gaszyńskiego że piłkarzyki nie wykazywali checi do gry, zero zaangażowania. To co najłatwiej zwalić wszystko na trenera że to jego wina. Lepiej wziąść młodego, trenera który zamiast wiedzy ma układy, bo co tatuś wszystko mu załatwi. Zastanówcie sie pajace z zarządu co wy robicie z tym klubem.
|
|
Masz rację w 50 % |
A ja po moim piesku sprzątać nie zamierzam. Przepisy mówią jasno, że jeśli w odległości około 100m nie ma kosza na śmieci to nie trzeba sprzątać. Tam gdzie ja chodzę z psem nie ma żadnego kosza. Mój pies będzie się załatwiał na trawniku, czy komuś się to podoba czy nie. Nie pasuje, to nie łaźcie po trawnikach. Za przechodzenie przez trawnik też można dostać mandat. Zresztą taka za przeproszeniem psia kupa jest mniej kłopotliwa niż butelki, papiery i jakieś opakowania po innych rzeczach. Jak komuś psie odchody przeszkadzają to niech sprząta.
|
|
marta50, nie ma takiego przepisu (o tych 100m). jak nie będziemy sprzątać po psach (co Ci szkodzi?) to właśnie z powyższymi opiniami będziemy mieć do czynienia...
|
|
Rację masz co do "obywatelskiego" obowiązku, ale... |
Nie no, skuterki są spoko. W pogodne dni, do polatania po mieście jest najepszym środkiem lokomocji. Niektórych osiągi mogą naprawde zdziwić niejednego kierowce czterokołowca :)
|
|
Dziad - swoje, baba - swoje! Adamusku, no i czemu uogólniasz, Dziecino?! :) Ad.1: Nawet PORZĄDNY człowiek w obliczu strachu, przymusu i zagrożenia potrafi zachować się nie tak, jakby tego chciał :(. Wyobraź sobie, że ktoś przystawia Ci kolbę do główki i mówi: "Zabij go!!" I co? Jesteś w stanie mi zagwarantować, że znalazłszy sie w podobnej sytuacji będziesz potrafił powiedzieć NIE wydając tym samym wyrok na siebie?! Bo ja nie. Ad.2: Jedwabne to wcale nie odosobniony przykład złego postępowania Iksińskiego wobec Ypsilona. Ad.3: No comment!
|
|
powstanie tam nowa siedziba bin ladena i jego ziomkow
|
|
II liga chyba walka o utrzymanie sie w III lidze bo z taką grą to IV liga wita.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |