niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmieci panie kłys, śmieci

ale mosciom, cos sie pomieszalo we lbie, i poszli dalej wypytywac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmieci panie kłys, śmieci

http://www.youtube.com/watch?v=71h_QMhMNjM&translated=1

Pendulum

http://www.youtube.com/watch?v=ogMNV33AhCY&translated=1 nie stety na polskiej tv malo

drum and bass trip-hop mainstream

U Gruszfelda możesz się dogadać z ceną.

dzieki :)

flexi napisał(a):

> ............ A jak sie zrobi jeden to tak wciaga ze
> sie szuka po jakims czasie kolejnego miejsca na tatuaz :)
>

a jak sie ma 40 lat to ten ladniutki kotek wydziergany na pupie wyglada jak obrzydliwy tygrys. jak juz ktos napisal, technika usuwania tatuazy mocno posunela sie do przodu, ale to wciaz kosztowne, bolesne i czesto pozostawia blizny, chociaz to raczej pewny biznes - otwarcie studia usuwania tatuazy w lomzy. w ciagu nastepnych kilku lat te panienki z imionami swoich bylych chlopakow na pewna beda poszukiwac metody jak pozbyc sie tych niewygodnych wspomnien. niektore firmy swoim pracownikom nie pozwalaja na eksponowanie tatuazy - wiec jego lokalizacja moze w niektorych przypadkach byc rownoznaczna z mozliwoscia awansu itp

Jakbym pluł na tego człowieka, sam stałbym się zwierzęciem. Jesteś skrajny i nawołujesz do skrajności. Taka postawa kojarzy mi się z tłumem zacofanych ludzi dokonujących samosądu albo broniących fanatycznie świętości (krzyża).

jedna mnie tak swietnie uczesala, nie powiem wam ktora, ze przesylam jej zawsze slodkie buziale

P Dąbrowska- Polecam! Fakt, że wymagajaca, ale w końcu o to chodzi:), potem problemów nie ma.

nie warto, komis to biznes a biznes to tylko kasa

Przy Prymie odradzam, swojego czasu znaleźli tam sporo kradzionych aut a i gość dobry naciągacz. Proponuje przejechać się autem do serwisu na pełną diagnostykę (koszt 200-300zł) ale przynajmniej nie kupisz "dziada". Zresztą taki komisiarz nie będzie się fatygował do serwisu gdy będzie miał coś do ukrycia.

Delikatnie mówiąc jakie?
Z tego co mi wiadomo samochody są do przemieszczania się, samoloty również a rewolwer na mojej półce do obrony przed włamywaczem. Dopalacze nie są do spożywania. Którego zdania nie zrozumiałeś?
Dzieci póki co nie mam także się nie wypowiem w tej materii. Natomiast mają je moi znajomi oraz masa ludzi dookoła. Wszyscy wiemy jak to wygląda.

popieram.. mając jeden tatuaż chce się więcej i więcej.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org