Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka prawda |
W salonie muz.na Dmowskiego.koszt ok 10 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka prawda |
No i podjebał jego problem czy będzie miał wyrzuty sumienia czy nie,ale jak wszyscy beda sie opierdalac i kazdy bedzie przymykać oko to bedziemy mieli gorszy syf niż jest ,a poczta polska to jest wiadomo ... ile razy ja nie pojde to za każdym razem na poczcie pani za okienkiem nie miło się patrzy na mnie i na moje paczki jak bym bombe miał w nich a druga pani zawsze rozmawia przez telefon i o przecenach na torebki i inne pierdoly czas na rozmowy jest po pracy jeszcze przez telefon a nie kiedy kolejka jest po same dzwi .
|
|
Wystaw negatywa zgłoś do allegro i już a telefon trzeba było zrobić zdjęcie przed wysłaniem na poczcie a nastepnie odraz jak dojdzie do ciebie byś miał dowody że został zniszczony po wysłaniu przez ciebie i jak przyjdzie to sprawdz czy to ten sam telefon bo poprostu mogli ten sam wcisnać kase wziąść za twój pseudo dobry ale że mieli gorszego to teraz wciskaja tego gorszego i mówie allegro i już . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
widze ,ze nie ma na tym forum, duzych amatorow muzyki
|
|
wydajesz pieniadze na nic, zastanow sie , jak kupisz to nie bedziesz mogl wymienic
|
|
Ja także od jakiegoś czasu golę pachy, co w tym dziwnego przecież tak jest bardzo higienicznie, a jeśli chodzi o tabalugę to tym terenem dysponują nasze kobiety i to zależy od ich upodobań ;) Jeśli nie lubią mieć włosów między zębami to wiadomo ;D
|
|
Tak niby jest ale jakoś tak niedokładnie. Ja mam kategorię B, C, E i prawko od 15 lat. Czy ktoś wie czy mogę jeżdzić na czymś innym niż skuter bez kategorii A
|
|
Chodzi mi o tablice za szybę a na tą prawidłową tablice rejestracyjna...
|
|
smieszne pytanie na skuterach jezdzi sie bez prawka http://www.fotosearch.fr/photos-images/scooter.html tak jest we francji
|
|
Zabrać jełopowi prawo jazdy na 10 lat. Dobrze, że nie stało się to w godzinach szczytu,
|
|
ja tez lubie, szczegolnie gestylulacje ma piekna ten pan co spiewa
|
|
A w ogole jakiego rodzaju to byly wysylki? Bo jak telefon byl wysylany zwyklym listem, to faktycznie trudno teraz cokolwiek udowadniac...
|
|
nie ma za co .
|
|
w ciagu sklepów koło Rafaello koło K1 sa w sklepie z różnymi pamiątkami za 8zł
|
|
ciiiii, trzeba poczekać na jego "błyskotliwą" ripostę... a tak z innej beczki: przyszło mi do głowy że publiczny to może być szalet a nie doktor;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nqAp8B50CeM&feature=related|/url] Je me fous, fous de vous. Vous m'aimez, mais pas moi. Moi, je vous voulais mais Confidence pour confidence, C'est moi que j'aime à travers vous. Si vous voulez les caresses, Restez pas, pas chez moi. Moi j'aime sans sentiment. Confidence pour confidence, C'est moi que j'aime à travers vous. Mais aimez-moi à genoux, j'en suis fou, Mais, de vous à moi, je vous avoue Que je peux vivre sans vous. Aimez-moi à genoux, j'en suis fou Et si ça vous fait peur, Dites-vous que sans moi, Vous n'êtes rien du tout. Tout pour rien, rien pour vous. Vous m'aimez, mais je joue, J'oublie tout. Confidence pour confidence C'est toujours moi que j'aime à travers vous Vous pleurez, révoltée, taisez-vous. Vous m'aimez, mais pas moi. Moi je vous veux pour moi et pas pour vous. Vous je m'en fous, tant pis pour vous. Aimez-moi à genoux, j'en suis fou Et n'oubliez jamais que je joue Contre vous. Vous pour moi. Sans vous, vous l'avez voulu, tant pis pour vous, Aimez-moi. Confidence pour confidence, C'est moi que j'aime à travers vous. Je me fous, fous de vous. Vous m'aimez, mais pas moi. Moi, je vous voulais mais Confidence pour confidence, C'est moi que j'aime à travers vous. Si vous voulez les caresses, Restez pas, pas chez moi. Moi j'aime sans sentiment. Confidence pour confidence, C'est moi que j'aime à travers vous. Mais je me fous, fous de vous. Vous m'aimez, mais pas moi. Moi, je vous voulais mais… jestem szalony, szalony z Twojego powodu. Kochasz mnie, ale nie mnie. Mnie, ale chciałem wam Zaufanie do zaufania, To ja kocham przez was. Jeśli chcesz uściskami, Pobyt, nie, nie w domu. I jak uczucia. Zaufanie do zaufania, To ja kocham przez was. Ale miłość mnie na kolana, że jestem szalony, Ale ty i ja, przyznaję, Czy mogę żyć bez ciebie. Kochaj mnie na kolana, że jestem szalony A jeśli to cię przeraża, To znaczy, że beze mnie, Jesteś niczym. Wszystko na nic, nic dla ciebie. Kochasz mnie, ale ja gram I zapomnieć o wszystkim. Zaufanie dla zaufania Zawsze mi się, że miłość przez ciebie Płacz, buntowniczy, zamknij się. Kochasz mnie, ale nie mnie. Chcę, żebyś dla mnie i nie dla ciebie. Ty mnie nie obchodzi, szkoda dla Ciebie. Kochaj mnie na kolana, że jestem szalony I nigdy nie zapomnij, że gram Przeciwko Tobie. Jesteś dla mnie. Bez ciebie, chciałem to też złe dla Ciebie Kochaj mnie. Zaufanie do zaufania, To ja kocham przez was. I jestem szalony, szalony z Twojego powodu. Kochasz mnie, ale nie mnie. Mnie, ale chciałem wam Zaufanie do zaufania, To ja kocham przez was. Jeśli chcesz uściskami, Pobyt, nie, nie w domu. I jak uczucia. Zaufanie do zaufania, To ja kocham przez was. Ale ja jestem szalony, szalony o Tobie. Kochasz mnie, ale nie mnie. Mnie, ale chciałem ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|