Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A nie mówiłam |
A TU LINK :P http://img832.imageshack.us/img832/22/big425602a62536bde464e8.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A nie mówiłam |
kiedys widziałam takie w rossmanie ;)
|
|
u mie tesz awizo daje . rudy błazen z druhem
|
|
z alkoholem w cenie biletu, czy nie?
|
|
po ty pewnie lubisz jak Cie ..prosi na kolanach?
|
|
no właśnie, bez interesu, tak SE wykładzie
|
|
http://www.taniaksiazka.pl/proroctwo-krolowej-saby-trzy-ksiegi-p-210334.html Co myslicie o tych ksiegach ?
|
|
on sie lansuje bo bardzo lubi gdy jemu chlopaczki analek robia.
|
|
Ale pewnie o tym bo w pobliżu niema innego :):):):) Oprócz salonu piękności dla piesków :):):)
|
|
Nie poprawiaj natury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mądrzy ludzie żyją w brudzie !!!!!:):):):):):):):):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Stara Łomża przy szosie, ja tam robiłem, koleś nie bierze dużo i pracuje bardzo solidnie
|
|
o co wam chodzi z mbankiem, mało bankomatów darmowych? Stacja Paliw BP al. Legionów 155 24 h Lukas Bank al. Legionów 42 24 h Mini galeria Długa 8 24 h Stokrotka Księżnej Anny 6 24 h Alior Bank Legionów 14 24 h Statoil, stacja paliw Legionów 58 24 h Wojewódzki Szpital Zespolony Piłsudskiego 11 24 h Stacja Paliw Piłsudskiego 115A 24 h Kaufland Piłsudskiego/Zawadzka 24 h
|
|
juz widze jak za pare dni wystawisz na allegro "zadbanego" opla na sprzedaz
|
|
Mój ostatnio zostawia awizo praktycznie na wszystko co polecone, nieważne czy paczka czy zwykły list i też wiem, że w domu zawsze ktoś był. Podejrzewam że to bardziej kwestia pięterka, na 3 nie chce się drapac :D, bo np. sąsiadka z parteru problemów z doręczaniem do domu nie ma. Powiem szczerze, że powoluuuuutku, ale zaczynam miec dośc, kilkakrotnie przez łepetynę myśl przebiegła, żeby z awanturą na pocztę wskoczyc. I nie pier...cie głupot, że im ciężko nosic, że zmęczeni itp. Praktycznie każdy listonosz wozi tyłek samochodem i w tymże samochodzie wozi również przesyłki. Ja też ciężko pracuję i nikt mnie nie pyta o mój komfort fizyczny, za to mi płacą. Również wracam do domu zmęczony i nie mam najmniejszej ochoty zapierdzielac półtorej kilometra na pocztę, bo pan listonosz nie miał ochoty wdrapac się do mnie na pięterko, mimo że za to właśnie bierze kasę. Pozdrawiam nieserdecznie panów listonoszów z poczty na Małachowskiego.
|
|
ksiazka tel.jest bardzo fajna lektura na jesienne wieczory,troche malo wartka akcja ale za to ilu bohaterow...goraco polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |