Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no i jest robota dla Prokuratora |
Pod pachami moim zdaniem powinien, a o goleniu niżej nie mam zdania ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no i jest robota dla Prokuratora |
www.skarpetkowo.pl rudy błazen z druhem
|
|
franio30 a jakie znaczenie ma orientacja seksualna do golenia ??????? Puknij się w ten pusty łeb. Oczywiście jest to każdego sprawa indywidualna. Osobiście uważam, że zarośnięte pachy są obleśne i jak widzę faceta latem w koszulce na ramiączka i włochami do łokci to można się porzygać. Co do "dołu" to sprawa indywidualna i nikomu nic do tego. Ja osobiście jestem za goleniem. Wygodniej i bardziej higienicznie.
|
|
Dzięki za informację.
|
|
do hejzot: "puste łby" zarezerwuj dla swojego Kolna, dziewczynko. radzę mniej przyglądać się upoconym rolnikom wracającym z pola, a częściej przyjeżdżać do Łomży, gdzie są prawdziwi faceci.
|
|
ja gole i tu i tu ,
|
|
15:4 rudy błazen z druhem
|
|
hahh ok, bede pisac do was prosbe o nastrojenie.. dopóki sie nie naucze xdd
|
|
"tytule" ;p Ania, moja była, kiedyś w liceum, jak kuna poszła z tematem zdobienia paznokci. Miała takie malutkie pędzelki, farby i internet. Sama się nauczyła, po 3 mcach robiła już za kasę nie tylko lody, ale i paznokcie. Tzn lody to nawet i za darmo, ale za paznokcie kasę brała. rudy błazen z druhem
|
|
Nie tylko Tobie to się podoba, w latach siedemdziesiątych był to wielki i popularny przebój oraz zespół the rubetss stał się znany między innymi dzięki temu kawałkowi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |