Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W gazecie |
admin znowu spi ;p czy ktoś coś wie???? szczebiotkoo milcz!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W gazecie |
bladyuk ma racje. Kurtka nawet potrafi przyjsc listem poleconym bo jest rzeczywiscie taniej (teraz wprowadzili e-przesylke ktora jest tansza od paczki moze to zmniejszy "problem") i jak ten biedny listonosz ma taka kurtke wsadzic do torby a przeciez dziennie listow poleconych ma dziesiatki.
|
|
klakierek225: do warszawy to cie rodzice na studia wysyłają, żebyś wzbogacił intelektualnie drzewo genealogiczne. w unitechniku naprawiają, chyba że będzie to nieopłacalne.
|
|
++++++++++++++++++++++++++;))))))))))))))))))000
|
|
11: 4
|
|
a tym, co mówią, że "takie rzeczy to nie w Łomży", radzę ruszyć cztery litery z komputera i to dalej, niż do galerii handlowej. to miasto nie jest tak małe, jak wam się wydaje. zobaczycie.
|
|
spieprzaj, ogarnij się, a potem wróć.
|
|
osobiscie polecam
|
|
tak pod pachami to zdecydowanie
|
|
|
|
taki, co goli się pod pachami, częściej będzie patrzył w lustro, niż na was, panienki.
|
|
to bylo chwilowe, nie wiem co mnie naszlo
|
|
Nie ma takich w Skarpetkowie Freszpałer... z włóczką cieplejsze i dziewczynie bardziej się spodobają
|
|
grabek800 masz cos wspólnego z doręczycielem,tyle ,ze on doręcza przesylki a TY jestes DONOSICIELEM,jednym slowem podjebales listonosza i pewnie napawasz się dumą
|
|
wpisałem to, co napisałeś, w google i znalazłem 314290423 milionów odpowiedzi.
|
|
|
Mi tam się podoba :) Lubię czasem słuchnąć trochę starszych klimatów ;d ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |