Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa nie tylko dla prezydenta |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa nie tylko dla prezydenta |
szczebiotko Ty całkiem nie jesteś głupia tylko znudzona...
|
|
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Rockers Band Turek to 6 zawodowych muzyków z których każdy wyróżnia się oryginalną kolorystyką brzmienia. Zespół od 2005r. zajmuje się profesjonalną obsługą muzyczną imprez, indywidualnie traktując każdą z nich. Dbamy o każdy szczegół, z błyskiem w oku zdobywamy nowe doświadczenia, które potęgują w zadowoleniu naszych klientów. Zespół na wesele Turek Rockers Band obsługuje: bale firmowe z ciekawymi konkursami z nagrodami; wesela na wysokim poziomie i za przyzwoitą cenę; studniówki z wiecznie młodymi przebojami muzyki tak polskiej jak i zagranicznej; Sylwester spędzony z nami to podróż muzyczna od lat '60 do obecnych. Prowadzona przez nas z fantazją i luzem scenicznym wodzirejka sprawia, że uczestnicy każdej imprezy czują się rozluźnieni i zadowoleni. W skład instrumentarium wchodzą: instrumenty klawiszowe, gitara akustyczna, gitara elektryczna, perkusja, gitara basowa, akordeon, puzon. Całość brzmienia okraszona jest dwoma głosami: żeńskim i męskim - co stanowi świetną alternatywę dla monotonnie brzmiących pojedynczych głosów w innych zespołach. Dodatkowo możliwości jakie daje akordeon i puzon suwakowy wykorzystywane są do aranżacji utworów od biesiadnych, przez popowe, po jazzowe. Wynajmując zespół na wesele Turek Rockers Band możecie być Państwo pewni, że Wasi goście przeżyją niezapomniane muzyczne chwile. Rockers Band - i nie usiedzisz w miejscu :-) www.rockersband.pl kontakt@rockersband.pl tel. 693 514 101
|
|
Dali nie w tym sęk chodzi mi o to że robię większe zakupy np. pieczywo , pasa , jakieś mięsko picie proszek do prania chipsy itd. Przy kasie proszę o papierosy i ... zonk - rozumiesz? Sprawa dotyczy również innych art. spożywczych np. płatków śniadaniowych przy kasie za wszystko możesz zapłacić kartą - ale za te pieprzone płatki gotówką czy to nie jest przegięcie? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
W życiu potrzebny jest smaczek, ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ah tak na kwaśne jabłko - dobrze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"kasjeka mówi że nie może "nabić" np papierosów" - napisałeś tak i w tym kontekście odpowiedziałem. Z tego postu nie wynikało, że przy zakupach za ~50 zł kasjerka nie przyjmie płatności kartą za niektóre artykuły. Jeżeli jest tak jak piszesz to coś tu nie tak. A przypomnij sobie czy to za co nie przyjmowała kartą nabijała na kasę. A może po prostu zapłaciłeś kartą i po chwili przypomniałeś sobie, że jeszcze papierosy, według mnie to najprawdopodobna wersja, ale .....
|
|
to ja Ci już podliczam jaki wynik bedzie 158,5 plusów +++++++++++++++++ i jeden 0,3 minusów plus moje plusy to bedzie........ 285,63 plusów i chu; balcerowicz musi odejść, jasio zostaje adminem
|
|
wybieram Tuska , ATAK Z DZIOBA !!!
|
|
Dziękuję!
|
|
Odświeżam temacik. Jak wrażenia innych osób? Ja wybieram się dzisiaj (czwartek) czy ktoś orientuje się czy jest otwarte i czy coś się dzisiaj ciekawego tam dzieje? Dzięki za info
|
|
Jak odbierze teraz ten telefon to wtopi i juz nie odzyska kasy. Sprzedawca dal ciala i nie sprawdzil stanu przesylki przy odbiorze, teraz kombinuje jak sie z tego wywinac. Zdjecia dowodza tylko, ze wyswietlacz jest stluczony, ale to zaden dowod na to, ze zostal uszkodzony w trakcie przesylki i zaden kurier czy poczta nie rozpatrzy tej reklamacji pozytywnie.
|
|
czy ktoś z tu obecnych wie gdzie w Łomży przeprowadzają takie kursy? znalazłam jedynie studium kosmetyczne w OSZ na Legionów ale trwa 2lata a mi niekoniecznie zależy na tytule. z góry dziękuję
|
|
japoniec2010 wszechwiedzaca to ja napewno nie jestem:p Zapewne Pan tez :D
|
|
poszukaj w ksiazce telephonicznej, n'a ta sama literke
|
|
Propo "zrytej" pegasusowej muzyki wklejcie ten link do swojej przeglądarki i plik otwórzcie w winampie http://listen.di.fm/public3/chiptunes.pls To internetowe radio z takimi klimatami :D Do montoya09: Chodziło o "ultimate stuntman", znalazłem ją zaraz po tamtym poście, w którym o nią pytałem.
|
|
http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2010-10-21&miesiac=10 Czwartek (21 10 2010) w kinie Millenium -------------------------------------------------------------------------------- II Akademickie Targi Pracy wydarzenie pod patronatem 4lomza gdzie: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, 18-400 Łomża, ul. Akademicka 14 godzina rozpoczęcia: 10:00:00 czas trwania imprezy: do 2010-10-22 Już po raz drugi Biuro Karier Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży organizuje Targi Pracy. Targi organizowane są z myślą o studentach i absolwentach PWSIiP, a także wszystkich zainteresowanych odnalezieniem nowych ścieżek kariery zawodowej. Na Targach będziecie mogli ...
|
|
WITAM CZY MOGLBY KTOS PODPOWIEDZIEC GDZIE MOGE KUPIC TAKIE SKARPETKI EWENTUALNIE COS PODOBNEGO TYLKO TEZ Z WLOCZKI
|
|
pono i sokol z tede " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
oczywiście że + :)) :*
|
|
bo zakupy to sie robi w sklepach a nie na allegro dlatego, przesyłkę ślą poleconym, dziady bo taniej , a płacisz za paczkę, dlatego miałaś awizo
|
|
realista zejdz na ziemie!!! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
nie - pewnie lepiej iść do lekarza rodzinnego i faszerować antybiotykiem przez 7 dni zamiast tymi zalecanymi przez Pana Maksymowicz i czekać na efekty-zaflukane dziecko przynajmniej do ukończenia edukacji przedszkolnej przez ok 5 miesięcy w roku. U mnie terapia zalecana przez w/w lekarza sprawdziła się u 2 dzieci i nadal się sprawdza. Żaden inny lekarz nie bada dzieci z taką precyzją i nie wytłumaczył mi tylu zagadnień co dr Maksymowicz. Trzeba najzwyczajniej obserwować swoje dzieci i stwierdzić że to działa. Kto powiedział, że niemowlę ma być karmione piersią pół roku albo dłużej? Biorąc pod uwagę jaki syf spożywamy we wszystkich niemal produktach to wcale nie wydaje mi się to dobrym pomysłem - to co my je tez dzidzia. Poza tym często trzeba udać się do specjalisty np. poradni laktacyjnej bo dziecko niby nie potrafi ssać. Paradoks - ssak a ssać nie potrafi! Obłęd! A może samo wie najlepiej że mleko mamy nie zawsze jest najlepsze. Mollyt napisał(a):
|
|
no ok, moze lepiej napisze ze sprzedaja tam ogorki kiszone,a zona wlasciciela ma psa ktory wynosi smieci do sasiadow i jeszcze ze ich corka ktorej nie maja ale gdyby ja mieli to na pewno dziewczynisko byloby niedobre i laziloby po drzwach sasiadow kradnac gruszki z wisni i od tego zaszlaby w ciaze i zaden"tuning" by juz nie pomogl.
|
|
Gdyby szkoda było mi pieniędzy nie szukałbym akcesoriów Sparco kolego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |