Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OBWODNICA Łomży |
Zaraz zaraz!! Co do monogamii to jestem zdecydowanie ZA! Różne względy za tym przemawiają... Wszak szczoteczki do zębów i chłopa się nie pożycza, no nie? Że nie wspomnę już o względach zdrowotnych (adidasy i inne takie trampki :D).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OBWODNICA Łomży |
w rampie 2 maja ma byćSzymon Wydra & Carpe Diem, a poza tym nic nie słychać, żeby coś było.
|
|
Byłem sam - nie zwykłem wozić ze sobą nikogo w charakterze świadka w razie jak by komuś zachciało sie kantować, czy też straszyć i wyzywać. SN4P własnie S--R mówi w swojej wypowiedzi na temat małomiasteczkowości bo po pierwsze Łomża jest mała i np. Ty swoimi wypowiedziami starasz sie kogoś gnębić. Najpierw mnie pisząc, że pachnie Ci ten temat niezdrową konkurencją, później S--R pisząc, że ludzie piszący na tym forum "... maja wyzsze wyksztalcenie i godny status spoleczny..." A podobno na forum panuje też wolność słowa i każdy może się wypowiadać na każdy temat! Po to wymyślono forum, żeby rozmawiać o problemach a nie obrażać innych osób piszących POSTY, których wypowiedzi i myśli różnią się od Twoich. Nie ubliżaj nikomu i nie zarzucaj braku STSTUSU czy braku WYKSZTAŁCENIA! PS: Ja na tym też kończę... uważam dalsze dyskusje za zbędne...
|
|
bo Łomża to wiocha w ktorej nic nigdy sie nie dzieje i jak se ktos sam nie zorganizuje to niema majowki :)
|
|
Ryskago.... przeczytaj wypowiedź KolankO i to co jest dookoła tych trzech wyrazów w cytacie... :) ...tak zwykli mówic ludzie.... my też witając się używamy różnych sformułowań, np: "dzień dobry" (choć jest zimno i mokro), "Bóg zapłać" (choć wiemy że sakiewka z nieba nie spadnie), itd... Zbych: ...pod linkiem który jest po cytacie Kefasa widać, że to jest jedna całość. Rzeczywiście wygląda to jakbyś celowo opuścił koniec akapitu. :) Wcale ta końcówka - choć Kefas ja pogrubił - w katechiźmie nie wygląda na interpretację, tylko na zwyczajną kontynuację.
|
|
JESTEM ZA TYM BY W JEZIORKU CO SOBOTE ORGANIZOWALI KARAOKE. COS CZUJE ZE LEPSZE OD IDOLA BY BYLO.
|
|
To zapraszam do Krakowa. W Sukiennicach odbywają się wieczory karaoke. Jak przechodzę obok to czasem słyszę:D Otatnio zastanawialiśmy się ze znajomymi ile trzeba wypić, by się odważyć śpiewać publicznie:D Whatever.........
|
|
Jest za 41zł (licząc 22% VAT)
|
|
ja już zaokrąglam do 45zł z vatem
|
|
Co do imprez coś niecoś jest tu: www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4260 www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4258 Jak znajdę coś wiecej to podżucę. BUNKIER
|
|
|
|
Spoczko, fajnie - tyle tylko ze w sobote ŁKS gar mecz sezonu, a wiec pozdro auto fani, moze do nastepnego razu Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |