sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OBWODNICA Łomży

Zaraz zaraz!! Co do monogamii to jestem zdecydowanie ZA! Różne względy za tym przemawiają... Wszak szczoteczki do zębów i chłopa się nie pożycza, no nie? Że nie wspomnę już o względach zdrowotnych (adidasy i inne takie trampki :D).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OBWODNICA Łomży

w rampie 2 maja ma byćSzymon Wydra & Carpe Diem, a poza tym nic nie słychać, żeby coś było.

Byłem sam - nie zwykłem wozić ze sobą nikogo w charakterze świadka w razie jak by komuś zachciało sie kantować, czy też straszyć i wyzywać.

SN4P własnie S--R mówi w swojej wypowiedzi na temat małomiasteczkowości bo po pierwsze Łomża jest mała i np. Ty swoimi wypowiedziami starasz sie kogoś gnębić. Najpierw mnie pisząc, że pachnie Ci ten temat niezdrową konkurencją, później S--R pisząc, że ludzie piszący na tym forum "... maja wyzsze wyksztalcenie i godny status spoleczny..." A podobno na forum panuje też wolność słowa i każdy może się wypowiadać na każdy temat! Po to wymyślono forum, żeby rozmawiać o problemach a nie obrażać innych osób piszących POSTY, których wypowiedzi i myśli różnią się od Twoich. Nie ubliżaj nikomu i nie zarzucaj braku STSTUSU czy braku WYKSZTAŁCENIA!

PS: Ja na tym też kończę... uważam dalsze dyskusje za zbędne...

bo Łomża to wiocha w ktorej nic nigdy sie nie dzieje i jak se ktos sam nie zorganizuje to niema majowki :)

Ryskago.... przeczytaj wypowiedź KolankO i to co jest dookoła tych trzech wyrazów w cytacie... :) ...tak zwykli mówic ludzie.... my też witając się używamy różnych sformułowań, np: "dzień dobry" (choć jest zimno i mokro), "Bóg zapłać" (choć wiemy że sakiewka z nieba nie spadnie), itd...

Zbych: ...pod linkiem który jest po cytacie Kefasa widać, że to jest jedna całość. Rzeczywiście wygląda to jakbyś celowo opuścił koniec akapitu. :)
Wcale ta końcówka - choć Kefas ja pogrubił - w katechiźmie nie wygląda na interpretację, tylko na zwyczajną kontynuację.

JESTEM ZA TYM BY W JEZIORKU CO SOBOTE ORGANIZOWALI KARAOKE. COS CZUJE ZE LEPSZE OD IDOLA BY BYLO.

To zapraszam do Krakowa. W Sukiennicach odbywają się wieczory karaoke. Jak przechodzę obok to czasem słyszę:D Otatnio zastanawialiśmy się ze znajomymi ile trzeba wypić, by się odważyć śpiewać publicznie:D

Whatever.........

Jest za 41zł (licząc 22% VAT)

ja już zaokrąglam do 45zł z vatem

Co do imprez coś niecoś jest tu:
www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4260
www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4258

Jak znajdę coś wiecej to podżucę.

BUNKIER

Spoczko, fajnie - tyle tylko ze w sobote ŁKS gar mecz sezonu, a wiec pozdro auto fani, moze do nastepnego razu

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org