Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wreszcie zrozumiecie jak postępuje Owsiak? |
Jestem naprawdę zmartwiony tym co się tu pisze, obłuda i ciągła chęć zaszkodzenia komuś kto sam nikomu nigdy krzywdy nie zrobił - naprawdę przykre. Ja sam jestem klientem salonu i jestem z niego bardzo zadowolony :). Pani Edyta udziela rozlicznych rabatów, ale jak komuś nie pasuje to nawet to wytknie, naprawdę straszne i zatrważające. Jestem lekarzem i pierwsze słyszę żeby od ręcznika można było dostać choroby skóry głowy, nie trzeba być super wykształconym żeby to wiedzieć więc tutaj krzyczę o pomstę do nieba do Pani z wpisem powyżej która najprawdopodobniej w życiu żadnej szkoły nie skończyła :) Mam nadzieję, że ten salon będą odwiedzali ludzie na poziomie (nie tacy jak pani markowa) :) tego życzę sobie jako klientowi i Pani Edycie jako najlepszej fryzjerce na świecie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wreszcie zrozumiecie jak postępuje Owsiak? |
Pojechała z krzyżem do Rosji... :D na całe szczęście rudy błazen z druhem
|
|
........
|
|
Chyba policjant wymiękł i odpuścił, bo inaczej z formalnego punktu widzenia, konieczne jest potwierdzenie własnoręcznym podpisem faktu odmowy przyjęcia mandatu. Brak podpisu może być przed sądem tłumaczone, że policjant w ogóle nie wszczął postępowania mandatowego bo jak to udowodni jeśli nie ma odmowy? rudy błazen z druhem
|
|
moja fryzjereczka -ta do ktorej chodze od lat wspaniale czesze, z malym wyjatkiem, baaaaardzo slono place, dzieki bogu druga pani, ta bez wyksztalcenia zawodowego , ktora zajmuje sie tylko myciem glow, robi przy okazji dobry masaz jedno w drugie cena -i sie zwraca
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wiolas20 i co byles? na tej rozmowie? mi tez kazali przyjsc na rozmowe warto? praca jako montazysta czy cos takeigo
|
|
kostke iso za 10 zl kup i po sprawie omg ! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
no wlasnie kostka iso nie zalatwia sprawy
|
|
"PARKOWA" w Jedwabnem. Ma ktos namiary do nich?
|
|
no ale własnie ta kostka nie pasuje do mojego samochodu i nie da sie zamówić odpowiedniej kostki
|
|
Kolegom chodzi o to, że: - kupujesz kostkę w sklepie (zakończona jest przewodami) - odcinasz tą zamontowaną w aucie - odciętą zastępujesz nową. To jasne, że sama sobie z tym nie poradzisz, ale Jasio proponuje pomoc. Dla Jasia zajmnie to pewnie chwilkę i masz problem z głowy.
|
|
w klasztorze to powinni cie zamknac debilu co za inbecyl
|
|
dzieki
|
|
Poczekaj jeszcze kilka miesięcy a przyjdzie Ci wezwanie do Urzędu Skarbowego na ul.Kaktusowej i tam zapłacisz bez odsetek.
|
|
Proponuję przeczytać: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=77080&t=77080
|
|
ZUH FOX Al. Legionów na przeciwko 4+ do kolegi Zenona.... polecam z własnego dośiadczenia
|
|
może i masz rację, kiedyś rzadko tu zaglądałem, ale 4lomza ma sporo czytelników i gdyby był tu jakiś odpowiedzialny admin mogłoby być fajnie, pozdr. rudy błazen z druhem
|
|
a kto to
|
|
Szansa, że trafisz szóstkę to 1:13983816, liczyłam to na studiach. To kwestia szcześcia, a nie metody. Są inne gry, metodyczne, ale to już nie Lotto. Poczytaj w google.
|
|
PS - nasz "związek" był typowo towarzyski. A towarzyska to ona była i jest. Dlatego mam obawy. Bo może być nie moje. Poza tym - to ja mam jeszcze czas na żeniaczkę.
|
|
No tak - ona sama mi mówi - że nie wie czy to ja - ale to ja jestem świnia. Tak - facet to świnia. Nieważne - co czuje i myśli. Ma zamknąć ryj - i siedzieć pod stołem i nie szczekać!
|
|
To ile teraz się średnio zarabia w Łomży ? Wiem, że zależy to od wielu uwarunkowań, ale może ktoś poda przykłady bez ujawniania szczegółów swojej osoby i firmy...
|
|
tam dojazd jest prosty, autobusem 197 na krajowej20
|
|
Nieprawda, że wszystkie... jak jest ktoś taki jak administrator bądź też moderator, forum będzie trzymało "fason" od początku do końca. Tutaj każdy robi co chce, a śmieszni zarządzający (których tutaj zapewne nie ma) nie zwracają na nic uwagi i pozwalają rozwijać się klonom szczebiotek.
|
|
fracek to syn starego fracka, wszyscy go znaja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |