Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzyk: katolika prawo nie obowiązuje |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzyk: katolika prawo nie obowiązuje |
jesli Atlantik to są Ci młodzi w czerwonych koszulach to strzez sie ich. Byłam 2 tyg temu na weselu. masakra. Darli sie do mikrofonu jak na ringu bokserskim, muzka była bardzo monotonna, cała noc tylko ,zaznaczam tylko disco polo. Starsi nie mieli szany na zabawe bo nie zagrali dla nich ani jednego kawałka a wolniejsze naliczyłam co najwyzej 3.Zupelnie nie zgrwali sie z kuchnia. Kelnerki przyniosl puchary lodowe a oni wszystkich zza stołow do kółeczka, i nie było zmiłuj tak sie darli a goscie potem jedli smietane!!! Nie polecam. Ale a to tydzien temu byłam gdzie grał zespół Imprial o ile sie nie myle i zespol chyba był najlepszym punktem wesela. Wodzirej bardzo profesjonalny, wszystko ze smakiem. Muzyczka na 100% nie z playbacku, saksofon, akordeon, ślicznie grali, a przekroj muzyki był ogromny. Bawili sie wszyscy do 5 rano.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
...usiadz na lawce przy koszu z kumplami i otworz puszke piwa ...wtedy...zjawiaja sie niewiadomo skad i...pracujom:p
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moze kiedys w Rysiu było nieciekawie ale napewno sie poprawiło. Byłam i polecam, sala bardzo ładna ale to kwestia gustu, za to obsługa super, kelnereczki uwijały sie jak mrowki, nawet nie zauwazalam kiedy mi talerzyki wymieniali, ciagle czysciutkie:) jedzenie tez musze pochwalic, suszi było wysmienite ale man chyba sie wybiera samemu i o ile sie nie myle mozna wczesniej sprobowac?? na dworzu bardzo fajne altanki i sciana zeby mozna było sobie zrobic ładne zdjecie w tle wodospadu. Stół wiejski i desery w odzielnym konciku - swietny pomysł. Za to nie polecam Panoramy w Nowogordzie, w zyciu w takiej sali na weselu nie byłam. Brudne talerze notorycznie podawane gosciom obsługa niemiła i do tego powolna jak ślimaki!!! Wszedzie tylko nie tam
|
|
Gra i spiwa zespol z Pniewa;) Ja bym proponowal Didzeja!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|