Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska powinna mieć takiego prezydenta jak Rosja |
auuuuu bo jak huknę z mojej futurki i dziadka granda srebrny panelll to wam wszystkim sie rogi wyprostują Ty k**wa burczymucha , ty krótkofalowcu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska powinna mieć takiego prezydenta jak Rosja |
Treść jest ukryta
|
|
kolejny troll.... a łomżyniaczki się jarają.
|
|
ja też jestem byłą klientką tego salonu... oprócz tego, że spędzałam tam zwykle pół dnia, bo pani Edyta tak umawia panie, zeby "obrobić" tyle głów ile się da, nie szanując czasu klientki, to płaci się tam za próbki i za każdym razem obliczana byłam z innego cennika (nigdy nie dostałam paragonu z kasy) - to zwykłe złodziejstwo... i sprawa dla Skarbówki ciekawostką jest także to, że w salonie Edyta nie pierze się ręczników, którymi wyciera się głowy klientom - powąchajcie kiedyś ręcznik w tym salonie - to już sprawa dla Sanepidu... Generalnie życzę szczęścia wszystkim klientom tego salonu, bo to szczęście chodzić tam i nie załapać jakiejś choroby skóry głowy i nie dostać rozstroju żołądka od plotek pani Edyty, którymi raczy każdego, kogo trzyma przez pół dnia...
|
|
Na Mickiewicza tez mogę iść z tym starym akumulatorem by było taniej ?
|
|
no jak piszesz ze 4 lata.... Tak czy siak trzeba kupić
|
|
Jestem za, otwieraj
|
|
Tak, to jest gazetka reklamowa wydawana przez RC - można tam poczytać o rozwoju kota i ich karmach :) Wydaje mi się, że w Animalslandzie widziałam te gazetki,a W Alfaro na Legionów leżą przy kasie i dziewczyna dołącza je chętnym do karmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |