Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praworządność prezydenta ? czy aby napewno ? |
Do Pana właściciela firmy: łatwo najpierw kogoś wyzwać a potem wszystkiego wyprzeć się na forum i mówić o odpowiedzialności, o wychowaniu? Jak tam pańskie sumienie? O żadnej prowokacji ani reklamie nie ma tu mowy, ale jak wiadomo, jest to dla Pana jedyna droga obrony. Wątpię, żeby jakaś inna firma chciała w ten sposób się reklamować. Muszę wszystkich zapewnić, że nikt nie wynajął CC700, żeby Pana pogrążył. Ten temat jest tylko wynikiem Pańskiego zachowania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praworządność prezydenta ? czy aby napewno ? |
a ja mam na tego ptysia w y j e b a n e !!!! twoje pytania czy ludzie z forum chca zebys z forum odszedl maja na celu zainteresowanie twojej osoby. JA ci udziele odpowiedzi na nurtujace cie pytanie : W Y P I E R D A L A J !!!!! ale czy mnie sie ktos poslucha a zwlaszcza ptysiu ?? :P ..w cieply miesiac rusza mnie to ...!!!!!!!
|
|
Ta i co jeszcze? Zacznijcie wreszcie sprzątać po swoich sraluchach bo nie można nawet przejśc przez trawnik nie wdeptując w coś... I nie zwalajcie winy na to, że nie ma wydzielonych miejsc na spacerek... Kupić gumowe rękawiczki i chodzić za pieskiem!!
|
|
;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |