Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie na-żarty, jak poseł PiS |
uuu la la nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie na-żarty, jak poseł PiS |
Jeśli będziesz pracowała w BBH to bedziesz miała kontakt z klientamy,kredytamy ,nagrodamy i trudnośći z odmianamy tak jak szefowa tej placówki:)
|
|
Fazzi co Ty z policji?? jeśli się nie przyjęło mandatu podpisuje się stos papierków składa zeznania możesz złożyć ze od razu jeśli nie to w sadzie. (polecam 2 wersje bo policjant nie będzie mógł sobie ułożyć zeznań na komendzie)jeśli jesteś nie winny nie bierz mandatu popieram u nas policja zgrywa święte krowy którymi nie są koszta sądowe to mit jeśli nałożą to max 50zł ale to się zdarza raz na 100 przypadków. Co do orzekania winy polskie prawo zakłada domniemanie niewinności czyli mówiąc po ludzku każdy wchodzi do sadu nie winny to policjant ma ci udowodnić winę a nie ty swoja niewinność. no chyba ze w przypadku ze ktoś oskarży cie o gwałt. Swoja droga mandatu możesz nie przyjąć bez podawania powodu po prostu nie bo nie. nic ci za to nie grozi. Sad nie nałoży wyższej kary nie policjant. Pozdrawiam wszystkich którzy uwazaja ze policjant jest bogiem... bo nim jest jeśli mu na to pozwolicie.
|
|
i dobrze ze będzie przyda się porządny lokal bez dresów szukających problemów
|
|
w ramach pocieszenia i życzliwej obsługi KAŻDEGO klienta hehe mam nadzieje ze będzie jakaś fajna barmanka
|
|
maly wyjazd mi sie szykuje , ale nie w ten dzien , szkoda
|
|
nice discussion i like the info you are sharing hereburczymucha napisał(a): > same szroty
|
|
nic w tym irracjonalnego nie widze, zawsze slaba bylam w sporcie, zdecydowalam nadrobic zaleglosci
|
|
dostal czape i na bagna nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o jakim ty majątku mówisz ja zgubiłem 5 zł. i do dziś nikt nic nie wie i się nie przyznaje do kradzieży a prokuratura umorzyła śledztwo.
|
|
nie z sikaj się z pośpiechu
|
|
jak to
|