piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poczuliście krew ?

Cosik Was dzisiaj nie widać, Nałogowcy... Czy to oznacza, że tylko ja jestem, cholera, w nałogu??

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poczuliście krew ?

A ja miałam szczęście, bo udało mi się wyciągnąć łapkę z odjeżdżającego tramwajku i nie musiałam za nim biec. Troche bolało, ale co tam, ważne, że nie ciągłam nogami po asfalcie. A do szkoły i tak się wtedy zawsze spóźniałam. Oj, ciężko mnie powstać rankiem z łóżeczka i tak mam do dziś.
pozdrowionka.A.

Benia*:
>Czyli mozna śmiało powtórzyć za Edytą Geppert(??):"Jakie życie taka >smierć" i to co nastapi po niej.

qualis vita et mors ita.
pani geppert sama tego nie wymyslila. :)

.

...a słowiki też chyba lubią noce?
Może niech ta bezsenność przyda się na coś: popracuję trochę - jakiś tekścik napiszę, może bajeczkę o smoku wawelskim?
pa - A.

wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą

przepisuję - i sen ode mnie uciekł. A jutro mam mus wstać wcześnie i do Us pita, i kasę zanieść:( Dla wszystkich zapominalskich - do końca kwietnia trzeba się rozliczyć!

Dobrze, niech rozstawiają Wam te pojemniki, ale nie kosztem nakładów finansowych miasta, które i tak nie ma pieniędzy. Sądzę, że jakby były jakieś fundusze, to miasto najpierw pomogłoby ludziom, a nie psom. Pozdrawiam Wszystkich.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Widzę, że niektórzy tu nie widzą związku między wymaganiami posiadaczy psów, a podatkiem jaki płacą za posiadanie zwierzaków. To są właśnie te fundusze, które są!

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

"Mysle ze to bezsens prywatyzowac panstwowa firme, ktora pezynosi zyski Skarbowi Panstwa"

Hahahaha, jak zawsze na tym forum, można liczyć na wypowiedzi na poziomie, na każdy temat.

Ja coś poważniejszczego miałem na myśli

Po co ludzie mają psy a potem jak psy są juą starsze to je wywalaja z domów a potem jak ktos zobaczy tego psa jak umiera to własciciel powie ze piesek mu uciekł.

.

Znowu paru cwaniaków zrobi dobry interes a za rok biedniejsza część społeczeństwa będzie chodzić pieszo.

Powiem Wam:
- wszystko, co w życiu sprawia przyjemność jest albo grzechem, albo powoduje tycie! :-)
- skoro małżeństwa przyżywają kryzys, to może monogamia jest niezgodna z naturą ( a więc prawem bożym)?
- zasady celibatu wymyśliło paru starych dziadków, którzy zapomnieli, że "toto" nie służy tylko do siusiania... to może te zasady paru dziadków unieważnić póki jeszcze pamiętają , że "toto"... i po sprawie.
- celibatowi nadaje się monstrualnie głupawe znaczenie tak jak "świętości dziewictwa" itp. Może by już czas zmądrzeć i przestać zaglądać ludziom w majtki i pod kołdry?

.

W klubach tańca.

Nie jestem na tyle umna co by je tutaj wkleić sobie, a miałabym co wklejać, oj miałabym...:)
Może Krzysio pomoże - ja Mu podeślę, a On wklei, co Krzysiu?

Walca drogowego?!
:)

Janek2, Ptysiu Cię nauczy - zgłoś się doń...:))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorów znajdujących się
w tamtejszej bibliotece.
- Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało gdyby mnich przepisujący
księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie?
- Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli.
- No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało?
- Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci
jedna z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z
której i ty się uczyłeś...
- Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy... w końcu młody
mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza. Znalazl go w bibliotece
siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego się wszyscy uczyli, a
drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższych oryginałowi) i płacze...
- Mistrzu co się stało?!?
- W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w
kolejnych kopiach "będziesz żył w celibacie"...

..... i tyle na ten temat :DDD
pozdr.

i Yam Cafe we czwartki.... chyba, że coś się ostatnimi czasy zmieniło? :)

...akurat Stokrotka zrobiło tyle dobrego, że nie pojawia się tam cyrk i błotniste "wesołe miasteczko"... przynajmniej dla mnie....
...chociaż jak widzę ten parking zapełniony samochodami, to widzę, że ludziom się spodobało :)

i bardzo dobrze

i radze Pani w takim razie na przyszlosc najpierw zawsze sprawdzic zrodlo danych zanim sie cos `napaple`i to `ze swietym przekonaniem` do swoich racji ...

Hahahaha...widocznie źle Ci z oczu patrzy :-))

Daj gówniarzowi internet...

Jeśli masz audiczke, możesz do mnie walić :)

jestem 100-procentową pesymistką, ale... czasem miewam przebłyski...:))

.

Chyba najdłużej robili most w Chinach czy w Japoni ten co łączy ląd z wyspą ten najdłuższy most to go robili kilka lat !!

Ma zowsze Łomża

Tester, wujku drogi,
Przeczytałam, ale powtarzam, jest to dla mnie rażące i zawsze tego typu przekombinowane sformułowania budzą zrozumiałe kontrowersje. Może to przez to, że przekonanie o wielkości Jezusa nie pozwala mi nawet myśleć o tem, że mogłabym się z Nim równać... Co innego brać przykład... Ale taka jak On napewno nigdy nie będę...

A do przysłów dodam swoje 3 grosze, a jakże! (choć nie wiem czy to przysłowie ludowe :)):

"Lepiej grzeszyć i żałować, niźli żałować, że się nie grzeszyło".

Pozdrawiam

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org