Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poczuliście krew ? |
Cosik Was dzisiaj nie widać, Nałogowcy... Czy to oznacza, że tylko ja jestem, cholera, w nałogu?? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poczuliście krew ? |
A ja miałam szczęście, bo udało mi się wyciągnąć łapkę z odjeżdżającego tramwajku i nie musiałam za nim biec. Troche bolało, ale co tam, ważne, że nie ciągłam nogami po asfalcie. A do szkoły i tak się wtedy zawsze spóźniałam. Oj, ciężko mnie powstać rankiem z łóżeczka i tak mam do dziś. pozdrowionka.A.
|
|
Benia*: >Czyli mozna śmiało powtórzyć za Edytą Geppert(??):"Jakie życie taka >smierć" i to co nastapi po niej. qualis vita et mors ita. pani geppert sama tego nie wymyslila. :) .
|
|
...a słowiki też chyba lubią noce? Może niech ta bezsenność przyda się na coś: popracuję trochę - jakiś tekścik napiszę, może bajeczkę o smoku wawelskim? pa - A. wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
|
przepisuję - i sen ode mnie uciekł. A jutro mam mus wstać wcześnie i do Us pita, i kasę zanieść:( Dla wszystkich zapominalskich - do końca kwietnia trzeba się rozliczyć!
|
|
Dobrze, niech rozstawiają Wam te pojemniki, ale nie kosztem nakładów finansowych miasta, które i tak nie ma pieniędzy. Sądzę, że jakby były jakieś fundusze, to miasto najpierw pomogłoby ludziom, a nie psom. Pozdrawiam Wszystkich. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Widzę, że niektórzy tu nie widzą związku między wymaganiami posiadaczy psów, a podatkiem jaki płacą za posiadanie zwierzaków. To są właśnie te fundusze, które są! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
"Mysle ze to bezsens prywatyzowac panstwowa firme, ktora pezynosi zyski Skarbowi Panstwa" Hahahaha, jak zawsze na tym forum, można liczyć na wypowiedzi na poziomie, na każdy temat.
|
|
Ja coś poważniejszczego miałem na myśli |
Po co ludzie mają psy a potem jak psy są juą starsze to je wywalaja z domów a potem jak ktos zobaczy tego psa jak umiera to własciciel powie ze piesek mu uciekł. .
|
|
Znowu paru cwaniaków zrobi dobry interes a za rok biedniejsza część społeczeństwa będzie chodzić pieszo.
|
|
Powiem Wam: - wszystko, co w życiu sprawia przyjemność jest albo grzechem, albo powoduje tycie! :-) - skoro małżeństwa przyżywają kryzys, to może monogamia jest niezgodna z naturą ( a więc prawem bożym)? - zasady celibatu wymyśliło paru starych dziadków, którzy zapomnieli, że "toto" nie służy tylko do siusiania... to może te zasady paru dziadków unieważnić póki jeszcze pamiętają , że "toto"... i po sprawie. - celibatowi nadaje się monstrualnie głupawe znaczenie tak jak "świętości dziewictwa" itp. Może by już czas zmądrzeć i przestać zaglądać ludziom w majtki i pod kołdry? .
|
|
W klubach tańca.
|
|
Nie jestem na tyle umna co by je tutaj wkleić sobie, a miałabym co wklejać, oj miałabym...:) Może Krzysio pomoże - ja Mu podeślę, a On wklei, co Krzysiu? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Walca drogowego?! :)
|
|
Janek2, Ptysiu Cię nauczy - zgłoś się doń...:)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorów znajdujących się w tamtejszej bibliotece. - Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało gdyby mnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie? - Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli. - No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało? - Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci jedna z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z której i ty się uczyłeś... - Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy... w końcu młody mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza. Znalazl go w bibliotece siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego się wszyscy uczyli, a drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższych oryginałowi) i płacze... - Mistrzu co się stało?!? - W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w kolejnych kopiach "będziesz żył w celibacie"... ..... i tyle na ten temat :DDD pozdr.
|
|
i Yam Cafe we czwartki.... chyba, że coś się ostatnimi czasy zmieniło? :)
|
|
...akurat Stokrotka zrobiło tyle dobrego, że nie pojawia się tam cyrk i błotniste "wesołe miasteczko"... przynajmniej dla mnie.... ...chociaż jak widzę ten parking zapełniony samochodami, to widzę, że ludziom się spodobało :)
|
|
i bardzo dobrze " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
i radze Pani w takim razie na przyszlosc najpierw zawsze sprawdzic zrodlo danych zanim sie cos `napaple`i to `ze swietym przekonaniem` do swoich racji ...
|
|
Hahahaha...widocznie źle Ci z oczu patrzy :-))
|
|
Daj gówniarzowi internet... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Jeśli masz audiczke, możesz do mnie walić :)
|
|
jestem 100-procentową pesymistką, ale... czasem miewam przebłyski...:)) .
|
|
Chyba najdłużej robili most w Chinach czy w Japoni ten co łączy ląd z wyspą ten najdłuższy most to go robili kilka lat !! Ma zowsze Łomża
|
|
Tester, wujku drogi, Przeczytałam, ale powtarzam, jest to dla mnie rażące i zawsze tego typu przekombinowane sformułowania budzą zrozumiałe kontrowersje. Może to przez to, że przekonanie o wielkości Jezusa nie pozwala mi nawet myśleć o tem, że mogłabym się z Nim równać... Co innego brać przykład... Ale taka jak On napewno nigdy nie będę... A do przysłów dodam swoje 3 grosze, a jakże! (choć nie wiem czy to przysłowie ludowe :)): "Lepiej grzeszyć i żałować, niźli żałować, że się nie grzeszyło". Pozdrawiam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |