Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarząd Województwa PIS -PSL skasował budowę lotniska pod Łomżą |
+polak+ idioto znów pokazałeś jaki jesteś głupi. Na cholerę przeklejasz artykuł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarząd Województwa PIS -PSL skasował budowę lotniska pod Łomżą |
No to dawaj dawaj Jacuś! A co...! Króciutko, bo mnie gonią, dzieci płaczą, mateczka pomstuje na córkę-nałogowca...:D Ciao Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
To nie jest prowokacja ani jakiś wymysł konkurencji. Nie poszedłem do PIHu z kilku powodów: 1) kasa nie duża - 30 zł 2) robota niby prosta jak konstrukcja cepa (okazało się że nawet to można spaprać) 3) skoro robota prosta i kasa nie wielka więc nie upominałem się o paragon... (teraz mam nauczkę na przyszłość) Kolejna sprawa - po co podaję nazwy i lokalizacje warsztatów... Za stacją Statoil zostalem nie dość, że źle obsłużony, wmawiano mi głupoty na temat felg, że TEN TYP TAK MA i nie chciano sprawdzić co jest przyczyną ulatującego powietrza, w jednym z kół ciśnienie wynosiło 2,8 zamiast 2 atm!!!... na koniec podczas ostatniej wyzyty zostałem zakrzyczany przez szefa i kazano mi SPIERD... Na Strzelców zamoczyli koło i wadliwa nie była ani felga ani opona tylko nieszczelny wentylek... za Statoilem mogli tez zamoczyć i było by o 1 problem z głowy...
|
|
Proponuje radykalnie zakazać użytkowania samochodów osobowych w Polsce. Tylko ciężarówki i autobusy momentalnie będzie bezpiecznie i autostrad nie trzeba będzie budować. :)
|
|
Jak stwierdziła policja wracali oni z dyskoteki i kierowca prawdopodobnie zasnął i na zakręcie zamiast skręcić, pojechał prosto. U kierowcy stwierdzono śladowe ilości alkoholu. Pozdrowienia. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
A czy to nie przeszkadza, że wspomniany wyżej aktor jest Żydem? Mnie nie, ale dla naszych niektórych czujnych obywateli takie pochodzenie, to obraza Łomży.
|
|
Moim zdaniem to było połączenie brawury z nieostrożnością.
|
|
W Łomży drogówka nie dba o to aby kierowcy jeździli bezpiecznie, ale aby złapać ich na najmniejszym przewinieniu. Zaczili się koło pubu "Atom" i atrzymali mnie późnym wieczorem, bo nie ztrzymałem się przed znakiem "STOP", przed torami, choć jechałem na tyle wolno, iż dostrzegł bym pociąg (widmo) gdyby nadjeżdżał.
|
|
Pyt: "A czy to nie przeszkadza, że wspomniany wyżej aktor jest Żydem?" Odp: Na poczatku może trochę przeszkadza, ale podobno do obrzezania łatwo sie przyzwyczaić i łatwiej zachować higienę. ________________________________________- Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
oj ryska.... chyba niedokładnie czytałaś..... :D ...nie wszystkich powołał na swoich uczniów, nie wszyscy powołani są do kapłaństwa... :) Klaudia
|
|
jeden głab nie wiem co to jest znak stop a drogi co to jest manewr wyprzedzania obaj po argobiznesie intelektualisci.
|
|
Gdybym ci ja na takowym ŁOŚedlu mieszkała, to bym depresyjek tak często nie miała... HEJ! Tak piknie zachencajom, że wyjazd w te strony prześladuje mnie w sposób natrętny... No cóż, może za jakie ŁOŚem lat mój drim o tem się ziści... Ponoć chcieć to móc, więc...:) A to łobuzy, że wizy nie chcą dać Jacusiowi! Ja bym tego Busha norrrmalnie...! :) A na depresyjkę nalepszy jest... spacer po lesie, co też uczyniłam wczora z popołudnia, podrzucając jedno dziecię Dziadkom, drugie wlokąc ze sobą... Ćwierkające ptaszki..., trzask suchych gałązek pod stopami..., przebiegłe promienie słońca wkradające się ukradkiem na lasu teren..., mmmmm Nasze lasy może nie tak dziewicze i nieprzeniknione jak Wasze (z pagórka Kraków widać w oddali...), ale swój urok mają, o tak! Pozdrawiam (wczoraj wprost z jury krak.-częst., a dziś już z bepehu, niestety) No i hewenajsdrimebautjortrip bagrmosen
|
|
Drogówka jest od pilnowania porządku na drogach i robi to co do niej należy - od tego przecież jest. Są tam, gdzie są potrzebni! A jeśli przekroczenie prędkosci naprawdę było o 3 km na godzinę, to mógł nie przyjąć mandatu i w sądzie grodzkim wytłumaczyć, że to było w granicach błędu wskazania radaru (jeśli ma 10% - tolerancji :D ).
|
|
C3po, Hehe, ja też wstaję o 5:30, hm... tzn. budzik wtedy dzwoni, a z tym wstawaniem to różnie bywa...:)). Bywa i tak, że budzik przykrywa się poduszką i Morfeusz znowuż mię zwodzi, tak zwodzi, że gdzieś o 6:30 następuje nagły zryw! a potem bieg przez płotki, walenie w futrynę, rękawy o klamki, total panic i niejednokrotnie pocałunek złożony zamkniętym już drzwiom tramwaju (+szyderczy uśmiech motorniczego...:)) Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Policja ma niebieski kolor mundurów, zatem przybliża nam niebo;D A poważnie, Ptysiu, często chodząc wieczorem,nocą i nad ranem po moim uroczym osiedlu, którego nazwę z obawą wymawiają inni mieszkancy mojego miasta, czasem spotykam niebieskich: przejeżdżają albo stoją w samochodach, a czasem mają takie śliczne, rażące oczy kamizeleczki i spacerują. Takie samo zjawisko obserwuje w Śródmieściu. Zatem nie jest tak źle, ale może byc lepiej.
|
|
ło matko co ja tu robię o tej porze .... ? Dobranoc ..........zzzzzzzchrrrr " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |