Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolorowe koraliki dla Polaków |
Już zaczeli remontować drugi odcinek Al. Legionów i nawet chyba nowe barierki bedą między ulicami :P Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolorowe koraliki dla Polaków |
Niedługo pewnikiem wygramy mecz...........w pucharze z Victorią Łyski i będziemy się mogli cieszyć. Trochę cierpliwości proszę.
|
|
Edukacja, przepisami nie da się chyba wyeliminować takich sytuacji, no i stworzyc miejsca, aby młody człowiek mógł sprawdzić jak ciągnie jego wehikuł.
|
|
No pewnie! No to wszyscy zostawmy swe rodziny i idźmy służyć jako duchowni, głośmy i nauczajmy, bo tego "chciał" od nas Chrystus... Ale czy w takiej formie?? Napisałabym więcej ale popędzają mnie... :)) Pozdrawiam ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
HA! Taki to już Żywot Człowieka Zinternautowanego. Bliscy akurat w tym momencie znajdują nam 20 (co najmniej) zajęć lepszych niż to siedzenie w sieci. A do oglądania polecam www.losiedle.pl. Nie wszystkie fotki działają jeszcze i w ogóle rzecz jest w rozbudowie, ale coś tam, piątek przez dziesiątek zobaczyć można. Do widzenia Zbych
|
|
O ja cie... I kto tu marudzi że teraz dzieci nie chcą i nie potrafia pisać? Prosze jak dyskutują "gimnaziści" (to nie błąd- to cytat z anteny łomzyńskiego radia)- jeden- półtorej strony bitego druku, druga- co najmniej dwie strony! I to tylko głosy w dyskusji. Nie wiem kto w tych gimnazjach uczy polskiego ale wspólczuje jak przyjdzie do sprawdzania prac pisemnych! _____________________________________-
|
|
ja nic nie chce udowadniac. Wyrazam swoja opinie i nie twierdze wcale, iz musi byc ona sluszna. Nie kazdy musi sie z nia zgadzac i wcale tego nie oczekuje. To wszystko w tym temacie, jak dla mnie. Zbych
|
|
Popieram nazi. 1) Wyprzedzanie na przejściu !!!!! KOSZMAR ! 2) Znak STOP w polskich warunkach jest zawsze dla policji a nie dla uczestników ruchu (nie organizuje ruchu np. tak jak w USA). 3) Jazda lewym pasem - w warunkach miejskich to konieczność. Tym bardziej, że przecież można wyprzedzać prawym pasem (nie zawsze). Poza tym przed planowanym skrętem w lewo lepiej zmienić pas zawczasu i jechać dłużej lewym niż dać się zablokować na prawym pasie. 4) Przekroczenie o 3-5 km/h to po prostu złośliwość leniwych policjantów w sytuacji, gdy łepsztangi latają czasem nawet powyżej stówki po mieście. 5) Zapinanie pasów nie żadnego wpływu na bezpieczeństwo ruchu drogowego - jest przepisem dla policjantów nie dla nas. 6) przepis o żółtym jest wyjątkowo kretyński - równie dobrze można by żółte polikwidować 6) inne typowo łomżyńskie grzechy: - zjeżdzanie z ronda z lewego pasa - nieużywanie kierunkowskazów - skręt w lewo na zakładkę itp Podsumowanie. Policja ostro reaguje na poważne przewinienia ale niestety każe przestrzegać także przepisów głupich, nie reaguje poprawnie na głupie rozstawianie znaków drogowych, nie fatyguje się zbytnio i nie ściga skutecznie piratów, jest nietolerancyjna na wykroczenia typu: niezapięte pasy, jazda lewym pasem, znak stop w szczerym polu itp...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |