piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Giertychowe lektury szkolne

Kefas, a swoja drogą to co ty tam robisz w tej Choroszczy? Twoje ostanie posty nie wskazywały potrzeby twojego tam pobytu i naprawde nie wiedziałem że tam mają dostęp do internetu. To na pewno też i karmią salami jak w szpitalu w Wąchocku. Pozdrawiamy i zyczymy szybkiego powrotu - hej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Giertychowe lektury szkolne

Trenerowi nie bedziesz chyba wierny po tym :/

...i jeszcze popsuli chodniki... :)

Zbych

Niedawno pisałem na forum o wypadku w którym zginęło kilkoro młodych ludzi, gdzie przyczyną była brawurowa jazda kierowcy. Nie upłynęło zbyt wiele czasu i znowu zdarzył się podobny wypadek.
Tuż po godz. 6:00 w pobi,iżu miejscowości Plewno koło Świecia nad Wisłą na drodze nr 240, rozpędzona Mazda 323 przewróciła się na dach i całym impetem uderzyła w drzewo.
Na miejscu zginęło troje młodych ludzi - dwóch mężczyn i kobieta, wszyscy w wieku 20 - 25 lat. Cało z wypadku wyszedł tylko kierowca samochodu, który doznał jedynie niegrożnych dla życia obrażeń. Policja ustala przyczyny tragegii. Czyżby przyczyną tragedii znów była brawurowa jazda kierowcy i nie przystosowanie szybkości samochodu do warunków panujących na drodze!
Jak zapobiegać takim tragediom, może zwiększyć limit wieku wydawnia praw jazdy, czy też położyć większy nacisk na szkolenie kierowców?

rudy błazen z druhem

Przepisy chyba są poto żeby być i żeby je łamać teraz ludzie w wieku 18-30 lat jeźdzą jak chca a potem jak mają po 60 lat to tylko narzekają jak on jeździ za szybko po co on z piskami hamuje ? Taka teraz jest Polska.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Marcin_23 napisał(a):

> Moim zdaniem to było połączenie brawury z nieostrożnością.

Ja dodam: I GŁUPOTĄ

Zbych

Tak jak napisalem ze konkretnie TA firma mnie zrobiła w balona i podałem konkretnie jej lokalizację po to, żeby inni (Ci którzy mi wierzą) nauczyli się na moim przypadku. Z drugiej strony podałem drugi punkt gdzie byłem obsłużony wzorowo po to żeby inni wiedzieli, że tam zostałem obsłużony dobrze i nie miałem się do czego przyczepić.
O innych zakładach opinii jeszcze nie posiadam... powodem jest to, że samochód mam od 2 tygodni a w rowerze koła sam zmieniałem ;)

Pozdrawiam

PS: myślę że pisanie o tym, że jeden zakład mnie przyciął w balona a drugi załatwił sprawę jak należy bez podawania lokalizacji byłby właśnie użalaniem się nad straconą kasą... a moim zamiarem było ostrzeżenie innych!

i bardzo dobrze powinni wam głąby tak dojebać abyście sie zesrali to w końcu zaczniecie jezdzic porządnie. I oby więcej wam i takich mandatów wsadzali az w koncu zrozumiecie ze przepisy są do bezwzględnego przestrzegania. Dziekujemy Panowie policjanci brawo wlaczyć z ta zgraja.

Dzisiaj mojego brata zatrzymali za przekroczenie prędkości o 3 km/h (słownie 3 kilometry na godzinę) na ul. Spokojnej gdzie jest prędkość ograniczona do 50 KM/h. kosztowało go to po targach 100 zł i 4 punkty....
Ja natomiast jakiś czas temu miałem przyjemność zapłacić mandacik za jazdę lewym pasem na dwu-pasmówce (Al.Piłsudskiego) . Tłumaczyłem policji, że prawy pas jest w strasznym stanie po zimie, gdzie przy moim niskim i twardym zawieszeniu w aucie jest to problem. Kosztowało mnie to 50 zł i 2 punkty (dodam, że w żaden sposób nie utrudniałem innym jazdy).
Przedwczoraj notomiast mój ojciec jadąc al. Legionów musiał gwałtownie zachamować za samochodem, którego kierowca widząc policjantów przy skrzyżowaniu postanowił nie wjeżdzać na nie przy żółtym świetle (spokojnie oba samochody mogły przejechać jeszcze przed czerwonym). W skutek czego zatrzymał się na czas zmiany świateł na pasach - kosztowało to 50 zł i 2 punkty.
Chyba jakieś fatum wisi nad moją rodziną ;)

Muszę niestety poprzeć Edy, policja zamiast wlepiać za byle co mandaty, powinna wziąźć się do prawdziwej pracy. Jak do tej pory nie mogę dobrego słowa powiedzieć o niej.... kiedy jest potrzebna to jej niema..........

nie tylko wrodzona głupota

Czytając bzdurne oskarżenia osoby nie odpowiedzialnej nasunął mi się wniosek o opinię jaką staram się przedstawić państwu a mianowicie moim klientom i nie tylko. Osoba wyrażając krytyczne wypowiedzi na Forum pod adresem mojej firmy umyślnie i nie odpowiedzialnie reklamuje inną firmę w zmowie jak można zauważyć do brania przykładu w jej fachowości - może to nie głupi pomysł ale czy warto? ... Pytanie pozostawiam bez odpowiedzi...

P.S.
Wpis oskarżający moją firmę do końca mnie bawił i bawić będzie.
Ubolewam tylko pod względem wychowania naszej młodzieży w naszym społeczństwie że znajdują się wyrostki do końca nieodpowiedzialne za swoje czyny niszcząc nasze wspólne dobro symbole i naszą kulturę zachiwania w społeczeństwie jakim żyjemy.
Mój wpis jest wpisem jedynym i ostatecznym nie mam zamiaru dalej polemizować w dalszych opiniach i oskarżeniach pod moim adresem.

Właściciel firmy Krzysztof kotlewski

Kefasik,

Ale o co chodzi w związku z tym, że mi nie o to chodzi, o co Wam chodzi?? :D
Czy mam przez to rozumieć, że bronisz celibatu rencami i nogami?? :)

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

:))

Ptysiek wejdz se na http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1414 i http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1411

Trzeba pierw mieć skuter (ma ktoś pozyczyć ? )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org