Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
marsz PiS live |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: marsz PiS live |
jestem i ja;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ja polecam ZIBI dobry sprzęt tam ma ,Hammer itd, uczęszczałem ale wyjechałem jak przyjadę to wrócę . pozdro : ]
|
|
Chusteczki Daxa są w Naturze i Rossmannach. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Figa mogę już wrócić ?
|
|
W pierwszym poście pojawia się sugestia,że oligofrenopedagogika to przyszłościowy kierunek.Dlaczego?Poza tym nie jest to kierunek dla każdego,wymaga odpowiednich predyspozycji,a o tym już lilka2 nie wspomina.No i ten brak poziomu wymienianej w temacie uczelni.Strata czau i pieniędzy.
|
|
aluminiowe oczywiście TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Do żołnierza pilnującego wejścia do kancelarii premiera podchodzi staruszek i mówi: - Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym się widzieć z premierem Kaczyńskim... - Proszę pana - tłumaczy wojak - Jarosław Kaczyński nie jest już premierem. - No tak, dziękuję - mówi staruszek i odchodzi. Następnego dnia sytuacja się powtarza: - Panie oficerze, ja tak bardzo chciałbym sie widzieć z premierem Kaczyńskim... - Proszę pana, pytał pan już wczoraj a ja panu odpowiedziałem, że pan Kaczyński nie jest już premierem. Staruszek znów dziękuje i odchodzi. I tak przez kilka dni. W końcu po kolejnym pytaniu żołnierz nie wytrzymuje: - Przychodzi pan tu od tygodnia i za każdym razem tłumaczę panu, że pan Jarosław Kaczyński nie jest już premierem. - Wiem panie oficerze - uśmiecha się staruszek - ale ja tego po prostu uwielbiam słuchać. Żołnierz salutuje, uśmiecha się i mówi: - Zatem do zobaczenia jutro! Andropow, jeszcze jako szef KGB, zwierzał się najbliższym: - Kiedy zostanę gensekiem, zmienię te idiotyczne strefy czasowe. Ileż to kłopotów! Dzwonię do Pekinu z gratulacjami z okazji wyboru Deng Xiaopinga, a tam mówią: "To było wczoraj!". Dzwonię do Watykanu z kondolencjami po zamachu na papieża, a tam pytają: "Jaki zamach?!" Ojciec wraz z synem handlują ziemniakami po uliczkach miast. Zajeżdżają w kamienice i wołają " Ziemniaki! Ziemniaki! " Z trzeciego pietra babeczka się wychyla, ze chce. - Trzy worki. - Synu idź - mówi do niego ojciec. Na gorze babka pyta: Dobra. Ile place? - 250 zł. - Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi tez niczego nie brakuje, może seks? - Hmmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z ojcem. - Ale, no wie pan, przecież pan jest już dorosły, po co takie pytania? - Jednak wolałbym zapytać. - Ale dlaczego? - W poprzednim roku przejebalismy 8 ton. Z pamiętnika amerykańskiego żołnierza: "Dzień pierwszy. Popiłem trochę z Polakami. Dzień drugi. Chyba koniec ze mną. Umieram. Dzień trzeci. Polacy znowu wyciągnęli mnie na wódkę. Dzień czwarty. Szkoda,że przedwczoraj nie umarłem."
|
|
Przynajmniej maja strone... wiekszosc silowni wcale nie ma. Zwykla, prosta, strona, sa podstawowe informacje, wiecej chyba nie trzeba... erros mozesz mi podac adres strony siłowni Zibi? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
... gdzie rozprawiono się z problemem zadym na stadionach, w ich okolicach i którą polski rząd stawia jako wzór do naśladowania: http://www.youtube.com/watch?v=Ph5qeytaRH8
|
|
yorki musza byc wybitnie inteligentna rasa skoro nie potrafia nawet znalezdz drogi do domu.istnieje teoria ze pies upodabnia sie do wlasciciela. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nawet znam kilku czarnoksieznikow.latwo ich rozpoznac po czarnych, dlugich strojach,troche w stylu batmana.
|
|
szanelka, to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach A skad wiesz, ile kto spedza czasu w ksiazkach? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
à wszystko ogarnia rytmiczna nowoczesna muzyka- prawdziwy 100% spektakl, euforia zmyslow TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Poniewaz lubie oszczedzac, nie wyrzucam starego chleba moglabym prosic o kilka pomyslow na smaczne danie? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wie ktoś co się dzieje z numerami łomżyńskich taksówek? Od kilku dni nigdzie nie można się dodzwonic. A może zna ktoś zastępczy numer stacjonarny 19624?
|
|
UWAGA ZNALEZIONO YORKA!! BYLEGO WLASCICIELA ZAPRASZAM NA GRILLA. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
800252524 (z komórki)
|
|
wyszynskiego-adam rogiński(ale ceny mają bardzo wysokie niestety) albo aga-art na mickiewicza.
|
|
862162386 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
magia,magia,czary,mary.... do roboty sie wez!!!trutnie jedne,czarowac sie zachciewa.od tej demokracji w d...ch sie poprzewracalo!!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
800111112
|
|
czy ktos z forumowiczow mial doswiadczenia z ta firma jesli chodzi o zatrudnienie sie tam jako agent nieruchomosci? polecacie czy wrecz odwrotnie?
|
|
29.09 b.r. Bezpiecznie zawioze 3 osoby na dworzec stadion(W-wa). wyjazd kolo godz. 14.00. tel 511550747 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
29.09 b.r. Bezpiecznie zawioze 3 osoby na dworzec stadion(W-wa). wyjazd kolo godz. 13.00. tel 511550747 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
raczej mpk biedni a taxi bogaci :)
|
|
będą sie opalać chusteczkami , nie mogę. Z tymi babami coraz gorzej. Od takich z malym móżdzkiem z dala !
|
|
Chcesz profesjonalistów kiedyś u mnie wylewali byłem zadowolony www.mixbet.pl
|
|
Wegetariańska Restauracja Green Way. Znacie? Przydałaby się w Łomży? W którym miejscu?
|
|
Mysle iz podbnie jak wiomar daje ogloszenia co jakis czas co swiadczy o zlej atmosferze w pracy i ogromnej rotacji pracownikow , tak w KNC mysle ze jest tak samo czyli nie wartozawracac sobie glowy a tymbardziej jakos agent czyli tzw "domokrazaca"
|
|
Witam! Mam pytanie czy w Łomży jest firma która zajmuje się polerowaniem felg?
|
|
Szukam trenera do uprawiania kulturystyki który pomoże w ustaleniu diety i będzie nadzorował mój trening. Nie biegałem po siłowniach pytać więc wolę tutaj jeśli ktoś konkretny się trafi proszę o kontakt sq4mst@interia.pl
|
|
Witam interesują mnie opinie pracy w tym banki. Ktoś z Was pracuje ? Jakie są stusunki, premie, plany mozliwe do zrealizowania ? interesuje mnie stanowisko kierownicze.
|
|
a to moi radar ![]() i moie logo ![]()
|
|
mogę ci sprzedać z gilami na czoło se nakleisz dojdzie do tego że będą stare zgniłe pi.dy wymieniać na dziewicze nastoletnie picze
|
|
ludz na poziomie to jaki to ?
|
|
taki co kartofle je łyżką ... & vice versa!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |