poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Łomży stawia na fachowców

Ptysiu może jeszcze nie jesteś interholikiem ale wydaje mi się, że jesteś na dobrej drodze by nim być. Zrób próbę. Przez 2 tygodnie zaglądaj do internetu tylko przez 15 - 20min. dziennie. Jeśli wytrzymasz tzn.jescze nie jesteś interholikiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Łomży stawia na fachowców

W żadnym zakładzie wulkanizacyjnym nie słyszałem żeby mówili, że felgi są krzywe, wszędzie kantują, a od ponad 30 lat korzystam z usług tych zakładów.

I ile zapłaciłeś od opony?? Bo chyba wszędzie jest po 10 zł.

HEY! NIech ktoś mi powie-co zrobili za szosie zambrowskiej oprócz krawężnika?

na szosie czy za szosie ? bo na szosie zrobili :
-Ułożyli nowe krawężniki i chodniki
-Położyli nowo warstwe alsfaltu
-Zwężyli ulice o kilka cm.
-Odwodnili
-I inne prace ...

Pierwszy mecz łomżan pod wodzą Jerzego Engela juniora zakończył się jedynie remisem. Wynik tym gorszy, że przeciwnik Legionovia Legionowo jest jednym z najsłabszych zespołów w lidze, a bezbramkowy remis był jak najbardziej zasłużony. :(

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

do CC 700: Dlaczego nie poszedles do PIH?? Dlaczego podajesz nazwe zakladu jednego i za momnet 2?? - Wiesz co?? Pachnie mi to wszystko prowokacja. Znam ten zaklad bardzo dobrze, poniewaz serwisuje tam wszystkie swoje samochody firmowe i prywatne, polecam go znajomym i nikt nie narzeka. A skoro juz wymieniamy zaklady, to mialem przyjemnosc korzystnia rozwniez z Point S i tez jestem zadowolony. (Jak wy reklamujecie to i ja bede, chociaz nie powinno sie tego robic). CO do fachowosci zakladu za Statoilem, nie mam najmniejszych zastrzezen, nie raz pogniotlem felge i wyprostowano mi ja, nie raz wywazano kolo, nie raz zmieniano opone. Co do wywazenia, to heheh smieszna sprawa, w tym zakladzie jest komputerowe wywazanie kol, wiec znikome sa szanse pomylki, pozatym klient moze sie bez problemu przygladac pracy, komunikaty z komputera sa dwa: "kolo wywazone", "kolo nie wywazone", wiec w czym problem. Mogles sie przygladac pracy. I jeszcze jedna uwaga, do wszystkich (rowniez do mnie) moze najpierw takie sprawy powinno sie zalatwiac prawnie ( w tym przypadku poprzez PIH)a nie robic od razu"bigos". No coz ale to moze o to chodzilo w tym temacie.

Dlaczego nie wiedzieliście? Przecież jak byli w Łomży z Sewerynem w tamtym roku to we wszystkich gazetach o tym było. W radiach zresztą też. A może i w TV?
_________________________________-

użytkownik usunięty

SN4P według mnie CC 700 nie po to skorzystał z usług "profesjonalistów" by patrzeć im na ręce.

Wierze że zostałes dobrze obsłuzony gdyż jak sam napisałeś "serwisuje tam wszystkie swoje samochody firmowe i prywatne" więc zależy im na kliencie który często kozysta z ich usług i dużo płaci. Co innego gdy zabłąka sie do nich jakiś "łepek".

Proponujesz żeby takie sprawy najpierw załatwiać prawnie. Chyba nie wiesz jak w Polsce wygląda "prawne załatwienie sprawy" i ile to zaangazowania wymaga od poszkodowanego. Po za tym takie zakłady powinien eliminowac wolny rynek. I mam wrażenie że własnie temu miał służyć ten temat, uświadomieniu konsumentów.

Jakie dziecko?
Enya ty naprawdę uwierzyłas że to jest sposób wysławianai się ucznia gimnazjum? Przeczytaj to co napisał (-a) jeszcze raz. Żaden uczeń nie stawał by tak w obronie swoich racji. A to moze znaczyć ze "cos jednak jest na rzeczy".
______________________________________-

Allinka!Nie ma książek złych z wyjatkiem tych nieprzeczytanych!Sa tylko lepsze i gorsze ale nie złe.Każda ksiązka rozwija wiedzę(vide Ptysio!!!!!!!).Tylko czytelnik ,musi ocenić to co czyta i wyciągnąć wnioski.Oczywiście zawsze mamy możliwość wyboru i im więcej przeczytamy tym łatwiej dokonamy oceny.W swoim czasie niejaki Pan Wałęsa powiedział że ksiązki czyta w ten sposób kilka stron na poczatku kilka stron na końcu a po środku w każdej książce to samo i on dobrze wie co to jest!!!Dlatego uważam PTYSIU NA PREZYDENTA!!!!!!!!Cogito ergo sum!

sura napisał(a):

> SuJKa:
> Są ludzie i "ludzie", mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego nie
> chcę tu pisać gdzie to jest;) Co oferujesz za te 40zł oprócz
> wypożyczenia sprzętu? Naboje CO2? Kulki? Jakieś maski? Na jaki
> czas pożyczasz ten sprzęt? Czy to jest np. 40zł za godzinę? I
> najlepiej by było jakbyś odpisał/odpisała mi na mail sura@o2.pl
>
wiem ,wiem...
Marker (półautomat - każde naciśnięcie spustu to jeden strzał), butla napełniona Co2 (na miejscu moge napełniać, dobrze napełniona wystarcza na 500-600 strzałów) magazynek, jednocześciowy strój, maski V-force (podwójna szybka). Czas nieogranicozny (ale w ramach jednej doby :))) To wszystko za 40 zł. Kulki to już inna bajka :))) Możesz kupować u mnie lub przyjezdzać z własnymi.

Doprze Ptysiu91 chyba go juz niema :(

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org