Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Łomży stawia na fachowców |
Ptysiu może jeszcze nie jesteś interholikiem ale wydaje mi się, że jesteś na dobrej drodze by nim być. Zrób próbę. Przez 2 tygodnie zaglądaj do internetu tylko przez 15 - 20min. dziennie. Jeśli wytrzymasz tzn.jescze nie jesteś interholikiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Łomży stawia na fachowców |
W żadnym zakładzie wulkanizacyjnym nie słyszałem żeby mówili, że felgi są krzywe, wszędzie kantują, a od ponad 30 lat korzystam z usług tych zakładów.
|
|
I ile zapłaciłeś od opony?? Bo chyba wszędzie jest po 10 zł.
|
|
HEY! NIech ktoś mi powie-co zrobili za szosie zambrowskiej oprócz krawężnika?
|
|
na szosie czy za szosie ? bo na szosie zrobili : -Ułożyli nowe krawężniki i chodniki -Położyli nowo warstwe alsfaltu -Zwężyli ulice o kilka cm. -Odwodnili -I inne prace ...
|
|
Pierwszy mecz łomżan pod wodzą Jerzego Engela juniora zakończył się jedynie remisem. Wynik tym gorszy, że przeciwnik Legionovia Legionowo jest jednym z najsłabszych zespołów w lidze, a bezbramkowy remis był jak najbardziej zasłużony. :( uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
do CC 700: Dlaczego nie poszedles do PIH?? Dlaczego podajesz nazwe zakladu jednego i za momnet 2?? - Wiesz co?? Pachnie mi to wszystko prowokacja. Znam ten zaklad bardzo dobrze, poniewaz serwisuje tam wszystkie swoje samochody firmowe i prywatne, polecam go znajomym i nikt nie narzeka. A skoro juz wymieniamy zaklady, to mialem przyjemnosc korzystnia rozwniez z Point S i tez jestem zadowolony. (Jak wy reklamujecie to i ja bede, chociaz nie powinno sie tego robic). CO do fachowosci zakladu za Statoilem, nie mam najmniejszych zastrzezen, nie raz pogniotlem felge i wyprostowano mi ja, nie raz wywazano kolo, nie raz zmieniano opone. Co do wywazenia, to heheh smieszna sprawa, w tym zakladzie jest komputerowe wywazanie kol, wiec znikome sa szanse pomylki, pozatym klient moze sie bez problemu przygladac pracy, komunikaty z komputera sa dwa: "kolo wywazone", "kolo nie wywazone", wiec w czym problem. Mogles sie przygladac pracy. I jeszcze jedna uwaga, do wszystkich (rowniez do mnie) moze najpierw takie sprawy powinno sie zalatwiac prawnie ( w tym przypadku poprzez PIH)a nie robic od razu"bigos". No coz ale to moze o to chodzilo w tym temacie.
|
|
Dlaczego nie wiedzieliście? Przecież jak byli w Łomży z Sewerynem w tamtym roku to we wszystkich gazetach o tym było. W radiach zresztą też. A może i w TV? _________________________________- użytkownik usunięty
|
|
SN4P według mnie CC 700 nie po to skorzystał z usług "profesjonalistów" by patrzeć im na ręce. Wierze że zostałes dobrze obsłuzony gdyż jak sam napisałeś "serwisuje tam wszystkie swoje samochody firmowe i prywatne" więc zależy im na kliencie który często kozysta z ich usług i dużo płaci. Co innego gdy zabłąka sie do nich jakiś "łepek". Proponujesz żeby takie sprawy najpierw załatwiać prawnie. Chyba nie wiesz jak w Polsce wygląda "prawne załatwienie sprawy" i ile to zaangazowania wymaga od poszkodowanego. Po za tym takie zakłady powinien eliminowac wolny rynek. I mam wrażenie że własnie temu miał służyć ten temat, uświadomieniu konsumentów.
|
|
Jakie dziecko? Enya ty naprawdę uwierzyłas że to jest sposób wysławianai się ucznia gimnazjum? Przeczytaj to co napisał (-a) jeszcze raz. Żaden uczeń nie stawał by tak w obronie swoich racji. A to moze znaczyć ze "cos jednak jest na rzeczy". ______________________________________-
|
|
Allinka!Nie ma książek złych z wyjatkiem tych nieprzeczytanych!Sa tylko lepsze i gorsze ale nie złe.Każda ksiązka rozwija wiedzę(vide Ptysio!!!!!!!).Tylko czytelnik ,musi ocenić to co czyta i wyciągnąć wnioski.Oczywiście zawsze mamy możliwość wyboru i im więcej przeczytamy tym łatwiej dokonamy oceny.W swoim czasie niejaki Pan Wałęsa powiedział że ksiązki czyta w ten sposób kilka stron na poczatku kilka stron na końcu a po środku w każdej książce to samo i on dobrze wie co to jest!!!Dlatego uważam PTYSIU NA PREZYDENTA!!!!!!!!Cogito ergo sum!
|
|
sura napisał(a): > SuJKa: > Są ludzie i "ludzie", mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego nie > chcę tu pisać gdzie to jest;) Co oferujesz za te 40zł oprócz > wypożyczenia sprzętu? Naboje CO2? Kulki? Jakieś maski? Na jaki > czas pożyczasz ten sprzęt? Czy to jest np. 40zł za godzinę? I > najlepiej by było jakbyś odpisał/odpisała mi na mail sura@o2.pl > wiem ,wiem... Marker (półautomat - każde naciśnięcie spustu to jeden strzał), butla napełniona Co2 (na miejscu moge napełniać, dobrze napełniona wystarcza na 500-600 strzałów) magazynek, jednocześciowy strój, maski V-force (podwójna szybka). Czas nieogranicozny (ale w ramach jednej doby :))) To wszystko za 40 zł. Kulki to już inna bajka :))) Możesz kupować u mnie lub przyjezdzać z własnymi.
|
|
Doprze Ptysiu91 chyba go juz niema :( uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |