Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PSL wykolegowal PO w Sejmiku! |
Sory , zle wpisałem linka. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2670454.html?skad=rss Ptysiu , wpisz adres http://www.ebay.pl/home , to zobaczysz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PSL wykolegowal PO w Sejmiku! |
"Z tego co ci radzą przeczytać forumowicze będziesz miała już pokaźną bibioteczkę, w tym wiele niepotrzebnych książek". Tak właśnie napisałeś 1 marca br. W czytaniu mam zwyczaj podobny do Ryskago: najpierw czytam, potem kupuję. Zdarza mi sie jednak kupować w ślepo, a czesto są to książki reklamowane. Zwyczajowo w ślepo kupuje książki autorów, którzy kiedyś mi się spodobali. Nigdy nie zdarzyło mi sie żałować żadnego zakupu. Mój drugi zwyczaj to wypożyczanie książek - i czasem muszę jakiś tytuł kupować po raz drugi. Nie przepadam za tym jak książki są "nowiutkie", bo wyglądają na nieczytane. Pożyczam, ale czegoś mi brak jak ich nie ma. Trzeci zwyczaj dotyczy Szekspira - lubię rózne tłumaczenia:D "Świat książki" mi nie pasuje. Uwielbiam chodzić po księgarni, czy antykwariatu. Jednak moje ulubione miejsce to plac, gdzie co niedziela do 13 jest giełda książek. Był czas, gdy spędzałam tam godziny i szukałam. ps. dla wyjaśnienia: mój pierwszy zawód wyuczony to technik księgarz:D pozdrowionka " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
boze. pysio, ptysio, smakusczy jakos tak, zamknij sie. tumult to inaczej kweres, poploch, wielki halas, zamieszanie. tegoroczny tumult jest bardziej halasem (bo jest o nim glosno i zagoscil na stale na teatralnej mapie kraju) niz zamieszaniem (uklon w strone organizatorow). zapraszam serdecznie na drugi dzien zmagan konkursowych. jutro. jednoczesnie podaje prawidlowy rozklad jutrzejszych spektakli, ten na stronie www jest bledny: 10.00 TEATR NIE MA - “JAK ZJADŁEM PSA” - SZCZECIN 11.10 - TEATR MEANDRY - “NA KRAWĘDZI” - L.O. NR 1 SZUBIN 12.00 - TEATR PARABUCH - “WIZYTA” – WARSZAWA 13.10 - TEATR PROGRES - “POKÓJ MADONNY" - RABKA – ZDRÓJ 15.00 - TEATR KRZYK - “GŁOSY” – MASZEWO 16.05 - TEATR BRONISZE - “NIEOBECNY” - O.K. OŻARÓW MAZOWIECKI 17.25 - STUDIO TEARALNE BAGTI - “SUPER MARKET” – POZNAŃ 18.40 - TEATR PRODUKCYJNY - "ŁYSA ŚPIEWACZKA" - MDK DŚT ŁOMŻA Zbych
|
|
A wyniki i lokaty były znane dosłownie KILKA godzin po konkursie.
|
|
ptysiu ty naprawde jesteś sławny .
|
|
Solenizantom dnia dzisiejszego Jerzykom i Wojciechom dedykuję te życzenia! Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy chcą Wam złożyć życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Wam słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech Wam odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Was przeznaczone! Żyjcie długo, niech Was szczęście w życiu nie opuszcza, niech Was omijają wszelkie kłopoty i troski, a do tego kasy pełne trzoski.
|
|
Od czasów jeszcze istnienia tegoż zakładu w Spółdzielni Rzemieślniczej na Jatkowej , najczęściej tam zmieniam ogumienie. Nigdy nie odwalili mi fuchy , sam szef zawsze był sympatyczny , a ostatnio byłem poczęstowany kawą bo był całkowity luz - nie było klientów. Myślę , że wynikło jakieś nieporozumienie i by wydać osąd należałoby posłuchać i drugiej strony. Myślę , że ktoś z zakładu niebawem się odezwie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |