Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróżę ogólnonarodowe powstanie przeciwko PiS |
jesteś totalnie zjebanym mutantem popromiennym , na bank jestes brzydka jak noc i tylko pisanie ********** tematów na forum ratuje ci twoje zjebane życie !! .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróżę ogólnonarodowe powstanie przeciwko PiS |
uwielbiam ladnie pachniec
|
|
pierdolo ne swiderki tyje od nich " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Gdzie mozna kupic uzywana bieznie do biegania? lub rowerek treningowy?
|
|
mam pytanie !!! czy ktoś już malował auto w zakładzie za stacja Prymą ? chodzi mi o scieniowanie elementu czy warto tam wstawiac auto ?
|
|
zależy jaki masz problem jak nie duży to jedz do brody na sosnowo jest dobry i tani
|
|
po ile wstęp?
|
|
ale pan z sosnowej nie wszystkie auta chce naprawiać, wiem że kiedyś miał alergię na fordy.
|
|
broda jest najlepszy :)
|
|
Reklama ? rudy błazen z druhem
|
|
a tyni mosz ocu tylko galy takie zabie
|
|
moja siostra ma HP i tez sie grzeje, na dodatek glosno chodzi, na pewno hp nie kupie, za 2000 tys mozna cos kupic, mowisz dorzuc ze 3 stówki, jestem studentem miałem do 1800 wybrac i tak zwiekszylem limit kazdy grosz wazny za 2k widziałem cos typu amd 2.1 x2 3-4 GB ram karta 512 nawet do 1gb glownie acery i asusy lepszego nie potrzebuje:) dzieki za rady, a ty jasiu...lecz sie, i wyjdz w koncu do ludzi
|
|
srada
|
|
mnie się wydaje że w największej hurtowni w Polsce czyli na stadionie
|
|
Chciała bym się dowiedzieć czy warto by otworzyć sklep odzierzowy w Łomży. Ciuchy z zagranicy NOWE po niskich cenach, ciuszki Goldigga, Playboy, Atmosphere, i inne, damskie, męskie, dziecięce, akcesoria i obuwie. Piszcie co o tym sądzicie. Wiem że jest już jeden taki sklepik ale ceny w nim to są troszkę wysokie jak na marki bo koszulka z Primarka kosztuje od 34 do 45 zl bodajrze.
|
|
nîniu
|
|
Skoro białostoczczanie tak uważają nich tak mają , a kto im zabroni ???? Wklejając ten link chciałem pokazać jak ludzie potrafią kochać swoje miasto . A w łomży c o ????? Nic , jęczą stękają , jak im to źle jak ich miasto robi w c.....a, ale coś dla miasta to nie Miasto niema obowiązku zapewniać wam rozrywki barany !!!!!!!!!!! MOŻE ALE NIE MUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Któż nam zabroni powiedzieć że Łomża jest piękniejsza od Barcelony np. ????? No kto ?????? Ale prostaczki nie potrafią tego pojąć , oni widzą tylko słowo Białystok .
|
|
Jest super !!! :) P.S. Rzycie czasami daje fraidę. Życie przeważnie nie daje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |