Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatrudnijmy ludzi ze Wschodu i Chińczyków |
widzę mały problem w Waszym graniu w "realu" - jakieś 560 km... chyba, że koleżanka Allinka podobnie jak Ryskago pochodzi z grodu Kraka. W każdym bądź razie życzę Ci miłej przygody z tym serwisem. wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatrudnijmy ludzi ze Wschodu i Chińczyków |
czy ktoś wybiera sie na 1/4 na Bemowo??? 01.05 1/4 Szymany ??? 03.05 wszyscy maja okazje wkoncu sprawdzic swoje auta i umiejetnnosci, legalnie pod dobra opieka organizatorow .
|
|
tez sie zastanawiam co do tego wszystkiego ma agrobiznes ??? nasiz wyjasnisz ?? mysle ze jak ty miał bys takie sytaucje jak my był bys troszke innego zdania !! zgadzam sie z DoPrze skoncz najpierw 18 lat zrob prawko i pojezdzij z rok wtedy pogadamy !!! wykroczenia sa wykroczeniami z tym sie zgodzic trzeba ale czepiania sie takich drobnych wykroczen to moim zdaniem lekka przesada !! tez dostałem kiedys mandacik za jazde na dwu pasmowce lewym pasem (była to zima i prawy pas nie byl odsniechony) no ale panom policjantom ciezko wytłumaczyc !!! niestety
|
|
slm dobrze że dodałeś(-aś) jeszcze słowo "głupota".
|
|
Allinko, też tak miałam z tymi wyrzutami sumienia... :) Teraz uważam, że na niektóre książki szkoda czasu po prostu, inne zaś są tak ciężkie do przejścia, że po co się męczyć - czytanie to ma być przyjemność przecie. Pamiętam jak zafascynowana "MW" Łysiaka sięgnęłam po bodajże "Dobrego"... Jak dla mnie męka straszliwa - nie do przejścia :(. Ja "Trylogię" zostawiam sobie na okres emerytalny :)) - nie czytałam. Jeszcze. .
|
|
kulig (---.lomza.mm.pl) przerażasz mnie |
No to weź, Vlad, opowiedz jak to się u Ciebie objawia... Czy odczuwasz jakieś dolegliwości psycho-somatyczne związane z brakiem możliwości wejścia do sieci?? :). Bo jeśli tak, to chyba rzeczywiście terapię czas zacząć...:D .
|
|
Znów nie całkiem poważnie (bo o celibacie inaczej nie mogę): - ja nie potępiam księży jeśli mają dzieci, pytam tylko czy o nie dbają, - celibat ma swoje odmiany: celibat naturalny(impotencja), nienaturalny (wymuszony z powodu braku kobiet lub przez zasady), z wyboru(bo sam tak chce)... a co z "celibatem" homoseksualistów lub onanistów zatwardziałych? :-) Tak naprawdę to chyba Kościół powinien sobie te sprawy odpuścić i zostawić je ludziom do prywatnego wyboru. To nadmierne zajmowanie się sprawami seksu (dot. kleru i wiernych) przez tę instytucję jakoś zalatuje mi perwersją... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Pytasz Zbychu o Poezję. Nie potrafię czytać całych tomików jakiegoś autora. Nie przepadałam nawet swego czasu za poezją (pewnie przez szkołę, gdy jak Ptysiowi kazali mi przerabiać wiersze wieszczów). Ale nie da sie kochając piękno pominąć poezji. Tylko, że często jest ona tak osobista, że wstyd mi czytać o czyiś uczuciach. To zresztą był mój problem w szkole: powinno się czuć, można to opisać tylko po co to upubliczniać? Pani P. się to nie podobało. Ale to ona "podlewała" we mnie chęć czytania i za to jestem jej wdzięczna. Dzisiaj wiersze pomagają mi czasem zrozumieć to co czuję. Słowa są piękne, choć czasem tak bardzo ich brak, by wyrazić wyjatkowo silne uczucia. Lecz nadużwanie słowa prowadzi do hałasu. I wtedy lubię ciszę, smak i zapach. ps. Szekspir, Poświatowska, Gałczyński, Norwid, Asnyk, Słowacki, Mickiewicz, Twardowski.................
|
|
Czy ktoś wie, czy w Łomży bedzie majówka w tym roku?
|
|
Co o tym myślicie?
|
|
1664 (stan na dzień 9 kwietnia 2005 godzina 20:26) 1743 (stan na dzień 15 kwietnia 2005 godzina 19:29) 1874 (stan na dzień 26 kwietnia 2005 godzina 15:19) To nam daje 131 postów w 11 dni. Ptysiu staraj sie dzieciaku bo ogniska nie bedzie :] .
|
|
jeszcze tylko 14 dni :P
|
|
A nawet jak będzie Majówka to bedą tylko zespoły Disco-Polo a nie żadni znani wykononawcy jak doniu,liber,52 dębiec .
|
|
Zbych, ale w takim przypadku, także o początku tego akapitu mozna powiedzieć, że jest jakimś montażem i dopasowaniem. Wszystko co człowiek mówi i zapisuje jest "tworem" powstałym na bazie zebranych dotychczas informacji. Pozostaje tylko kwestia tego, czy przyjmujemy to co nam się mówi w pełni, czy wybieramy tylko to co nam pasuje, nie mając pełnej wiedzy o treściach, które legły u podstaw tego co się usłyszało. Chrystus mówił, żeby iść jego ścieżką, żeby go naśladować. Można byc miłym, dobrym, uczciwym, ale krzyża juz dźwigać, nie trzeba bo po co? - to nie tak. I z przysłów ludowych: "Łatwiej pałac skrytykować, niż psu budę postawić."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |