niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nic nie jest ustawione czyli \"ustawiono\" Radę!!!

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nic nie jest ustawione czyli \\\"ustawiono\\\" Radę!!!

Treść jest ukryta

Autor: Pifpaf (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-09-10 19:22

gleria Narew jak sądzę nie powstanie - to jest kolejny przkręt , az wstyd mówić. Zastanawiam się kiedy CBA się za to wezmie.

No jak piszą na 4lomza, prace już powinny się zaczynać. I cisza.

xxxANGELxxx - popieram bo to faceci coraz bardziej niezdecydowani wymagania niewiadomo jakie a później wypisują bzdury że 90% pustaków.Ciekawe gdzie wy to widzieliście... i jakoś za takimi najwiecej się uganiają np na imprezach żal was.

są normalni jednak w to wierzę,ale jak czytam te forum i wszyscy narzekają na dziewczyny to cos mnie strzela...

niezly zabytek :) na allegro masa

pszyjec wieczorem na statojil to ci pokazemy mma

Sars

Ale hała, takie teksty ruszaja dopiero po paru głębszych, wtedy kiedy kobiety z udem pudziana zaczynają mieć w sobie to "coś" ;(
Na trzeźwo mówie fuj.

Nie znasz sie n'a pijackich piosenkach , ani na swawole,n'a niczym, nie wiesz co to znaczy pedziwiatr

o czym? opowiedz.

W Łomży sklepy "Świat dziecka" na legionów obok Orange, na Mazowieckiej, koło K1 czy jakos tak ten sklep na kazańskiej "Bajka".Ja polecam sklep w Bialymstoku w Galerii Alfa, duzy wybor..Sama tez tam znalazlam wozek obejrzalam dokladnie i kupilam przez internet sporo taniej:)

Zdaje się, że widziałam szyld mBanku w bloku na rondzie Kościuszki, od strony poczty i szkoły nr 2, tam gdzie kiedyś było Indeco szafy. Nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć, ale dość łatwo zauważyć napis :)
Jednak wątpię, czy uda Ci się tam wypłacić pieniądze - zdaje mi się, że można tam tylko podpisywać umowy, składać wnioski itp. Choć oczywiście możesz spróbować :)

Może wreszcie będzie kiedyś tak, że dzięki galeriom wymiecie butiki na Długiej, Farnej , Krótkiej i na Starówce , a będą tam same miłe knajpki, kafejki, dyskoteki ...

Hahaha dobre. Czy warto grac w maszyny...??
Sam sobie odpowiedz na to pytanie

nie warto kupywac acera mialem juz dwa i oba sie popsuly po roku czasu. Teraz mam od 3 lat hp i jedyna wada to ze sie grzeje

Polecam cock ring (nakladany na czlonek, zrobiony z silikonu z stymulatorem dla lachteczki ;o)

rudy błazen z druhem

Zelazkiem

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

No i na Zjeździe pogrom wicelidera. Forza ŁKS !

Ja tu widzę tylko jeden błąd ortograficzny, a z opinią q się całkowicie zgadzam. Fajny lokalik, widać, że włożono trochę kasy w wystrój, to oczywistym jest, że za darmo i na darmo tego nikt nie robił.

Byłem tam pierwszy raz dzisiaj, zamówiłem ryż smażony z kurczakiem bo w ten sposób najlepiej jest mi porównać jeden lokal z innym. CZEKAŁEM 50 MINUT !!!! I to nie był problem z moim zamówieniem, 2 osoby przede mną czekały tyle samo, a byliśmy sami w lokalu !!! Można wiele o tym chinolu napisać, ale na pewno nie to, że to fast food :) Byłem pewien, że to moja ostatnia wizyta w tym miejscu, ale jedzeniem się obronili, jest po prostu pyszne. Uwielbiam ryż smażony z Giełczyńskiej, ale z całym szacunkiem, w Smoku żarcie reprezentuje inną klasę, a różnica w cenie akurat tego dania to 1zł.

Na plus ładny wystrój (można zjeść na dole, na górze, na powietrzu), smaczne jedzenie, jak dla mnie rozsądne ceny (zdecydowanie oprócz sushi ale to danie jest tam chyba na zasadzie "normalnie tego nie robimy, ale jak ktoś się napali to niech płaci, a my zobaczymy co da się zrobić').

Na minus beznadziejne panie blondynki (5 razy się pytają, czy to na pewno miał być ryż smażony z kurczakiem???), mało wydajny kucharz (właściwie półtora kucharza, bo tego, który doprawia, nie widać), kiepska lokalizacja.

Jedyna opcja to zamówić wcześniej telefonicznie i przyjechać min. pół godziny później. Albo zamówić z dostawą.

Dziadek lubisz jak cie denerwuje?

Azmol i to jest minus miasta powinno byc spore plakatowanie na mieście w sprawie imprez.

Treść jest ukryta

Ty mnie nie denerwujesz..ale się dziś naebaum

Zrób z połykiem

Kolor marmuru? - to tzw marmur dla ubogich , brzydactwo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org