Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krynicka-Przewodnicząca R M |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krynicka-Przewodnicząca R M |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzieki za pomoc
|
|
Brak regulacji PF
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W domu raczej nikt Ci tego nie zrobi, o ile chcesz profesjonalnie. Poza tym, fryzjerzy pracują zwykle na swoim materiale. Może się okazać, że włosy które masz będą WG NICH nieodpowiednie. Na głupich farbach jak zarabiają, że o innych materiałach nie wspomnę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Komu dajesz??? A jak to bedzie jego matka ?? Szmalec jest z tłuszczu świonioka
|
|
''u(ŁO)mne (M)iasteczko jak (ŻA)dne inne.'' Ten napis powinien widnieć na słynnym łomżyńskim punkcie w samym centrum. Mam na myśli ratusz ;]
|
|
dobra podaj swój :D zaraz do Ciebie napiszę
|
|
ja raz robele w ogórkach biedronkowych znalazłem, a o zamarzniętej gorzale jak se przypomnę to płakać zaczynam
|
|
odczepsie sie od rodziny S.... I generała....
|
|
A jaki sens widzisz w tuningowaniu takiego złomu dla wieśniaków? Kup sobie rower,po krowy na pastwisko dojechać w sam raz!!! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ty no powiem Ci fajna ta KIA, czarna i w ogóle jakaś taka ładna z tyłu. Bym se w taką wsiadł, się rozpędził i tak w mur porządnie walnął...
|
|
Ja ze szczebiota swoj dialog zakonczylem a ty dalej sie slinisz..... Jak sie zakochales to oko ja wysiadam.... ... & vice versa!
|
|
skubi ale zes sie zaciąl z tym psuciem wejdz na pierwszy lepszy portal np autocentrum i polukaj opinie np o passacie i o tej kii to zobaczysz na co ludzie bardziej narzekaja..koreanskie to szrot???aktualnie jezdze lanosem..ktos pomysli "współczuje mu" ale ja zrobilem nim 238tys z czego 215 na gazie i smiga dalej,nigdy nie ustal w drodze ,zawsze pali,zawsze pojedzie,wymieniane byly tylko czesci eksploatacyjne,zero napraw powaznych!!! i co Ty na to :P
|
|
alan123 napisał(a): > Pani Sylwia jezdzi z moją koleżanką i z tego co wiem to to > niedawno zrobiła kurs na instruktora i sama się jeszcze uczy > jezdzić , i ....uczy się uczyć innych. A co do laski to nie > wiem bo nie widziałem ale to chyba ie o to w tym chodzi. Chyba zazdrosna konkurencja XD żal za zad ścisnął że nie Ciebie chwalą ? Pozdro
|
|
to po co chodzisz do biedronki? won wpierd alaj tam gdzie ci dadza bez kolejki, podjedziesz zasranym woreczkiem zatrzesiesz gwizdniesz i n'a rozkaz przyfruna
|
|
Aktualnie korzystam z firmy kurierskiej Grupa Przewozowa. Jest to tani kurier, który mnie nie zawiódł. Wszystko przeprowadzane jest sprawnie, przyjemnie i szybko.
|
|
Pajacu ja nie biore do glowy jajoglowych fajansiarzy jak ty....spalem az milo. Myslisz ze jestes taki slodki ze bede o tobie myslal godzinami????Z leprzymi tu mialem utarczki. A teraz smaruj smieciu nia mam czasu na pierdoly kozi bobku.Idz oporzadz inwentarz i zajmij sie czyms porzytecznym a nie podgladaniem mlodych chlopcow w szatni ksiezulku.... to tyle spadaj na roraty cioto....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |