Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mł. kościelny z par. Krzyża Św. nowym wiceprezydentem Łomży? |
maruda jutro zobacza i dodadza swoje 3 grosze .A ja przypominam ze szerzej o tym bylo tu.... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=182670&t=182670 Nie ma potrzeby udowadniac tego co juz obgadala cala lomza wraz z gowniarzeria.... Andrzej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mł. kościelny z par. Krzyża Św. nowym wiceprezydentem Łomży? |
http://wirujacastrefa.bo.pl/ Trailer WS 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xvxm3cem5sQ&feature=player_embedded Dla nie ograniętych z WS 2009 "Bboy Flea Rock" grał w Step Up 3D :D 16-17 Października Będzie rzeźnia ! Pozdro
|
|
balthazar2205 tutaj chodz o to czemu wszystkie służby porzadkowe boja sie zamknac tego smietniska jakim jest ten sienkiewiczowski psełdo bazar nie spelniajacych zadnych norm , chodzi o to ze moze sie boja ze i na nich cos ten... zmysli?
|
|
kiślu nie lubię , ale jest taka możliwość że się przyzwyczaję
|
|
Przestań pitolić, KIA dzisiejsza a ta sprzed kilkunastu lat to przepaść ! Poszli mocno do przodu pod względem jakości produkowanych aut.
|
|
pomocny by był przycisk zgłoś do moderatora głupi wpis... ale admin pewnie cienki i nie wie jak się do tego zabrać
|
|
szczebiota ty jedynie co mozesz pic to piwo i to z miekkiej szyjki....
|
|
Z miękkiej szyjki to możesz sam się schylić i pociągnąć :) no chyba że nie sięgniesz :):):) to musisz jeszcze zaczekać aż ci ta szyjka podrośnie :)
|
|
Ja używam Asusa i nie narzekam. Działa szybko, sprawnie. Kłopoty (zawieszenie systemu) ma czasem przy jednoczesnym korzystaniu z gg zainstalowanego na dysku i z internetu. Ale odkąd korzystam z web gg, problemu nie ma.
|
|
balthazar poziom twoich wypowiedzi =poziomowi inteligencji. tworzymy ze szebiotka doskonałą parę:) Zatudniają takie coś ????????? Dziwni są teraz pracodawcy:)
|
|
Muszę przyznać Ci rację kolego 100mph, Toshiba faktycznie się grzeje, zauważyłem to jakiś czas temu, ale nie powoduje to większych uciążliwości, poza wysoką temperaturą w okolicach wentylacji. Może to być powodem jakichś większych problemów w przyszłości? Można temu jakoś zaradzić?
|
|
ło masz to i papugę zagonili? Mają dryg do kapowania. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100922/REG00/281055812
|
|
Z tym niebezpieczeństwem po 100-ce Twój kolega przesadził, owszem jest wrazenie przechyłu ale spowodowaną wysokością, o dziwo miekkością i masą auta, ale jest ona tylko wrażeniem. Miałem okazję zrobić jeszcze tą wersją 2008 kilka tyś km i tak mnie zauroczył ten rodzaj pojazdu, że kupiłem z salonu troszkę mniejszy czyli sportage. Dla niektórych mankamentem, czy też wadą może być spalanie. Te auta do oszczędnych nie należą, dodatkowa oś ciąga się zawsze a ona na solar nie jeździ. Bezcenna chwilą jest mina sasiadów zimową porą, przy hałdach śniegu gdzie człek może zaparkować w takim miejscu a jedymym wyjściem z samochodu będzie szyberdach. Jeszcze jedną radą się podzielę, mianowicie chciałem kupić samochód w łomżyńskim salonie, gdzie dodatkowo zaproponowano mi rabat w postaci kilku dodatkowych akcesoriów o wartości 2 tyś zł. Odwiedziłem inne miasto i tam wartośc dodatków z darmowym ubezpieczenie wyniosło ponad 5 tyś. Do skubi18, kolego Twojego motorowerka nikt nie wysmiewa a wiedza z pozycji pasażera nie jest rzetelną ani fachową.
|
|
Szos Zambrowska . Przed prokuraturą idąc od strony Giełczyńskiej .
|
|
Potrzebuję płyty głównej socket A (AMD)- może być z jakimś prockiem. Jakby ktoś miał grata na zbyciu to dajcie znać.
|
|
Walcz , nie poddawaj się . Z czasem wymiękna :)
|
|
Ktos z Was dostal dotacje z UP?ile sie czeka?
|
|
Dogadamy się.
|
|
Portki maja to do siebie, że same wiedzą kiedy się zatrząść . A moje na pewno nie trzęsą się z powodu twojej pisowni :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: szczebiotka (80.125.175.---) Data: 22-09-10 13:10 Ty o wszystko zadbasz haha! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Zadbam tylko mnie dopuść hi hi hi .....
|
|
jak chcesz mam sportowe zawieszenie do tego modelu razem z sprezynami.. nie pamietam jakiej marki ale te pochodzą z taiego samego modelu sprowadzonego z niemiec..
|
|
magnetyzer załóż
|
|
pofinin bys bym byl portierem ![]() rudy błazen z druhem
|