Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura???? |
poszet bym ale czasu przybrakło :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura???? |
Stuka puka
|
|
jednak dziala i to skutecznie bo jeden post z wczoraj zostal usuniety..... rudy błazen z druhem
|
|
Hahahaha
|
|
Mam zamiar kupić sobie nowego laptopa na studia do 2000zł. Bardzo bym prosił o opinie zwłaszcza tych, którzy posiadają jakiś sprzęt. Chodzi mi głównie o awaryjność. Za taką cenę najlepsze właściwości napewno gwarantuje Asus, po przejrzeniu rynku (głównie allegro). Co o nim sądzicie? A może Lenovo, Toshiba, Acer, z HP mam niemiłe wspomnienia więc raczej odpada. Laptop na pewno będzie wiele podróżował. Prosze tylko o sensowne wpisy...
|
|
polecam Asus
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100922/REG00/281055812 DLACZEGO ZNIKNOL WCZORAJSZY TEMAT O SIENKIWEWICZU I JEGO RYNKU CZEMU TEN RYNEK NADAL ISTNIEJE , MOZE MA CICHE ZEZWOLENIE KOGOS Z "GÓRY"???????????
|
|
Maruda jestes bez fantazji,wcale sie nie dziwie,twoje malomieszczanskie srodowisko , tego wymaga,
|
|
ci ktorzy ukradli dwa dni temu antene od cb z ulicy wyszynskiego niech wam rece pousychaja złodzieje chol.erni
|
|
Polarna z Stokrotki 14 zł chyba cos koło z dodatkami :0
|
|
Treść jest ukryta
|