Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
legalny handelek |
Postaram sie jakieś dzrzewko posadzić :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: legalny handelek |
Mojej siostry koleżanka jest jahowa i mówi że dla niej Karol Wojtyła to normalny człowiek a jednak płakała z powodu jego śmierci.
|
|
ooo 17 pkt ladniee :) gratuluje!!!! Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Najlepiej posadzić kasztanowca na działce sąsiadowi za kilka lat drzewo będzie miało z 10 metrów średnicy korony i po działce , bo o pozwolenie na wycięcie nie tak łatwo :-) ,a tak powaznie to jestem za pozdrawiam miłośników przyrody
|
|
macius troche za stary twoj pies na szkolenie, pies powinien byc oddany w wieku 9 miesiecy wtedy jest najlepszy wiek. a wybor psa idealny gratulacje, swietne to psy
|
|
ja nie wierze aż tak bardzo w przesądy ale myśle ze to co spełniało sie papieżowi cos znaczyło... Jan Paweł II - liczba liter wynosi 13, 02.04.2005- data,dodająć cyfry wychodzi 13, 21:37- godzina śmierci papieża , dodajac cyfry wychodzi 13 jest jeszcze wiele nnych informacji dotyczacych tego tematu poszukajcie w necie albo gazetach
|
|
Do Ptysia:-)Gatunek to z Ciebie niezły:-)pozdrawiam Miłośnika Przyrody;-)))popieram kasztanowce:-)dzieciaki będą mialy co robić całą zimę-ludziki:-)tak z powagą pomysł ok.
|
|
O ludzie...maciek ty mnie osłabiasz po prostu. Człowieku zacznij do cholery czytać ze zrozumieniem. Weź sobie z 15 razy przeczytaj to, co napisałam to może zrozumiesz. Nigdzie nie napisałam, że tych pasów nie zapinam. A zapinam ale to tylko i wyłącznie moja sprawa, moja decyzja. Jeśli ich nie zapnę, nie stwarzam zagrożenia na drodze i nie narażam nikogo na śmierć. Uważam po prostu, że są o wiele ważniejsze sprawy niż pasy. To indywidualna decyzja każdego z nas. To, że mamy jeździć tak, aby nie powodować zagrożenia jest 100 razy ważniejsze i bezwzględnie konieczne.
|
|
Są przesądy i gusła oraz wizje, objawienia i proroctwa. Oprócz wizji św. Jana Bosko są jeszcze Tajemnice Fatimskie, Apokalipsa św. Jana, wizje i objawienia św. Faustyny i wiele innych... ... no i mnóstwo proroctw starotestamentowych. Pozdrawiam!
|
|
Dyskusja na tyle ciekawa co w sumie błędna.Są dwa zjawiska ( poplatane)Wiara w Boga i wiara w kościół.Nie da sie udowodnić że Bóg jest jak również ze go nie ma-niestety.Kościól jest napewno i ma się dobrze szczególnie w Polsce a najlepiej w Łomzy!!!Jestem agnostykiem ale jest takie miejsce w rozumowaniu gdzie kończy sie(dzisiaj) możliwość poznawcza wszechświata.Kto w tym zamieszał?Kiedy? Przyjmuję że Bóg i w takiej formie Go akceptuję.Natomiast Kościoła po prostu nie trawię!W tej chwili leci w TV 1 program Durczoka.Cala dyskusja nie dotyczy wiary a tylko Kosciola.Mialem mozliwość wielokrotnie rozmawiać z księżami zarówno tymi madrymi jak i głupimi.Mam nawet przyjaciela a może kolegę księdza.Ci mądrzy mówia ze jeżeli ja z moimi poglądami istnieję to widocznie Bóg tak chce.Ci głupi natychmiast biora sie za moje nawracanie!!Natomiast i jedni i drudzy jak ognia unikają dotknięcia istoty problemu .Uwazają ze jak się zaczyna mysleć to przestaje się wierzyć.Nalezy przyjąć jako zasadę -Bóg jest nalezy w niego wierzyć i nie próbowac dociekać jego istnienia.Pozdrawiam i zapraszam do myślenia.Agnostyk.
|
|
A zeby wykombinowac zeby pojsc tam z kamerą?? :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |