Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby początek wojny w Pis ? |
im bardziej zakazane tym bardziej do nich ciagnie.!! trzeba sie zebrac, dogadac i samemu zrobic ten marsz ;d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby początek wojny w Pis ? |
ruskie pierogi
|
|
szczebcia moja miła pójdź ze mną na kolację :):):)
|
|
Ja też nie. Tych wielkości (wykroczenia osobówek i tirów) nie da się porównywać z tych względów o których piszesz w pkt 4. Argumenty te są dla mnie są logiczne i myślę, że masz w tym względzie zdanie wyorbione na podstawie jakiś pewnych źródeł. Po drugie, jeżeli już, to powinno się wziąć raczej pod uwagę wypadki śmiertelne z udziałem tirów i osobówek. Ale też nie na terenie Łomży i okolic, ale całego województwa. Wszyscy wiemy że najwięcej wypadków śmiertelnych z udziałem tirów jest na drodze do Białego i to pod Białymstokiem..... A cyferki? Pani Ania z WRD interpretuje tak, a Pan Kazik z komendy z Pcimia Dolnego by zinterpretował zupełnie inaczej. Ot, filozofia i statystyka.
|
|
Dowody są mocne pewnie przyznał się do winy więc nie ma obawy mataczenia. A ty szukasz zaraz rodzinnych powiązań. Skoro gości złapali to słaba "rodzina". W rodzinie się uprzedza przed nalotem
|
|
skoro ogłoszenie jest na łomzynskim portalu, to może i cena dobra? http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=4049&tytul=EKOGROSZEK_W%CAGIEL_najtaniej_na_rynku._Wysy%B3ka_ca%B3a_Polska EKOGROSZEK WĘGIEL najtaniej na rynku. Wysyłka cała Polska Mam do zaoferowania najtańszy Ekogorszek prosto z kopalni. Nie jest składowany na hałdach, ładowany jest na auta taśmociagiem prosto z urobku. Posiada atest "Instytutu Chemicznej Przeróbki Węgla w Zabrzu". tel. 506303312 email andrzej-wp@wp.pl www.needeko.pl
|
|
precz
|
|
xeromax - mazowiecka
|
|
proponuje pojechać drogą Łomża-Miastkowo i zobaczyć co sie dzieje na zjazdach przy Kupiskach i Janowie w jaki sposób zachowują się tam tiry. Nagminnie wyprzedzają na ciągłej, która jest pod górę i zjeżdżają 'na czołówkę' na pas który jest przeznaczony do skrętu do w/w miejscowości ;))))
|
|
Hej mam samsunga f330 i jak wkładam karte pamięci to nie odtwarza żadnych utworów? co sie mogło stać?
|
|
ja mam to samo już w drugim samsungu
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=23031 Co on złego zrobił? Te oto 'wykroczenie' jest porównywalne do kradzieży czy też posiadania broni bez pozwolenia. PŁONIE BABILON!!! rudy błazen z druhem
|
|
Ch uja magnes, wykrywacz metalurgii
|
|
A ta nie jest najtańsza ?
|