Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak głosowała Łomża |
A mówiono mi, że to taki teren płaski... :) Wiesz Vlad, mnie takie hobby nie dziwi... Dawno dawno temu, a miałam wówczas może z 10 lat, jakoś tak przypadkowo zdarzyło mi się być świadkiem generalnych porządków, jakie przeprowadzała rodzicielka pewnej koleżanki mej, Agnieszki, w jej biurku. Pomstowała mateńka przy tym niesamowicie, że taki b****l..., że kanapki sprzed tygodnia..., że to już ostatni raz... etc. etc. Jednak wkurzenie matki sięgnęło zenitu, kiedy wzrok jej padł na 16-kartkowy zeszycik pt..... "Mydła toaletowe". Wklejała tam Agusia różne "Kajtki", "Fa" i "Bambina" i radość jej była wielka choć tak brutalnie przerwana... Trza zaznaczyć, iż były to mniej więcej czasy octu na półkach i wszelkie takie "zbieractwa" były źródłem uciechy niewysłowionej, zwłaszcza jeśli trafiło się coś "zagramanicznego" :)). Tak więc jak widzisz, Vladuś, odwiedzenie wskazanej przez Ciebie stronki nie stanowiło dla mnie nijakiego zaskoczenia...:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |